- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременност ?!
davam napravo na temata s moq priqtel predi okolo 2 sedmici pravihme sex nqkolko p1ti i pri zapo4vaneto samo p1rvite 5 min bqhme bez prezervativ i posle vinagi slagahme no sega mi zakasnqva s 5 dni i nz pritesnqvam se dali ne e stanalo ne6to pri polojenie 4e vinagi sv1r6va6e izv1n men napravih si test i toi be6e otricatelen no sam si panika i nz molq vi kajete mi va6eto mnenie po vaprosa znam 4e vi e umr1znalo ot takiva temi no sam naistina pritesnena
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
Спокс едва ли си бременна![]()
Ti na kolko si godini?Vyzmojno e ako si po-malka vse o6te da ti e neredoven i zatfa da ti zakysnqva.Osven tfa 6tom ti zakysnqva s 5 dni pyk ste go praveli predi okolo 2 sedmici e mn veroqtno da si bila v ovulaciq...pone po moite iz4isleniq.Dano da ne e stanalo oba4e 6to po dqvolite teq 5 min ste go praeli bez a posle sysNe vi li doide na akyla prez cqloto vreme da ste s kondoma...A za testa dano vqrno da e ot4el...Aide kysmet dano da ne si..napravi si o6te 1 test sled 48 4asa
Uspeh!
ne e zle oshte vednaj da sii napravish test , az za vsi4ko govorq s mama , govori i tii s tvoqtaa spodeli i ! USPEXXX \/
![]()
![]()
Щом си си направила тест,какъв е проблема?Направи си още един за да си по-сигурна![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ми като сте такива мухла и само се притеснявате е крайно нормално да Ви закъснява, драга госпожице.
[color=green] KOLKOTO POVE4E SPI4A6 TOLKOVA POVE4E 6TE TI ZAKYSNEE! A I PRI4INITE MOJE DA SA MNOGO ZA ZAKYSNENIETO! 6TOM TESTA E OTRICATELEN O6TE POVE4E NIAMA KAKVO DA SE PRITESNIAVA6! ZA VSEKI SLU4AI SLED NIAKOLKO DNI NAPRAVI O6TE EDIN KONTROLEN TEST ZA DA SI 100% SIGURNA![/color]
Най добре си направи о6те 1 за сигорнос\
/
още един тест и ако е отрицателен нямаш място за притеснения![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
едва ли си бременна
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
ammm predi 2 dni i dnes si napravih o6te edin i pak e otricatelen .. i se 4udq za kvo mi zak1snqva no opredeleno malko se pouspokoih vse pak mn vi blagodarq na vsi4ki za s1vetite i ako ima o6te mneniq nqma da otkaja![]()
Не си бре.Спокс..![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Нормално е в тази възраст цикълът да ти е нередовен.Щом той не е свършил в теб-спокойно...Едва ли си бременна...Но за всеки случай си направи пак тест...
ne si bremmennnaaaa be macko, testovete mn rqdko lujat....
Първоначално написано от ™G-Baby™
Не се притеснявай! Може би причината няма общо с това...на всеки му се случва да му закъснее, едва ли си бременна, все пак тескта в бил отрицателен.Не се паникьосвай! Но все пак внимавай какво правиш...следващия път по предпазливо!!!![]()
А ако лъже и сегаПървоначално написано от BeBsItO
![]()
П.П. По-добре още един (момче съм ,но съвет)
Мила, има мн причини да ти закъснее, освен бременност! След 2 отрицателни теста, нямаш повод за притеснение. Сега времето е мн променливо, сменят се сезоните, съвсем нормално е да ти заксънее! Успокой се и ще ти дойде съвсем скоро! Късмет![]()
nqma6 nikakav povod za pritesneniq![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от RafaNadal
бе закво са и тея тестове да разбира дали е бременна тя като и се издуе корема ще разбере![]()
П.П не си бременна
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Не се базикайте по тоя гаден начин, че кой знае какво може да ви се случи на вас утреА ти мацка споко и другият път не започвайте без
![]()
![]()
Стресирала си се твърде много. Успокой се, не си бременна.
Ако продължи да ти закъснява с още една седмица, по всяка вероятност ще пропусне един месец. Веднъж и аз имах неблагоразумието да правя секс без предпазни средства (имайки в предвид, че прекъснатият полов акт не е такова) и с мен се случи същото - паника отвсякъде. Аз обаче реших да ида на гинеколог, защото ме притесняваха хормоналните смущения, които бях получила, но от мен да знаеш - и без гинеколог можеш да минеш, само ще ти изпише хормонални препарати, за да регулира цикъла ти.
И следващия път не си позволявай дори за секунда да останеш незащитена по време на полов контакт. Така гарантираш не само здравето си, но и спокойствието си, а то е не по-малко важно.
When I love, I love.
Не си бременна спокойно..и ние с моя приятел правим почти винаги.А и щом теста е отрицателен няма смисъл да се тревожиш излишно![]()