.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: nightish

Hybrid View

Guest

nightish

tai kato az ne namiram razlika ot starata volalista v novata mojeli da mi dadete snimki na starata i snimki na novata i da mi kajeta pone 2 klipa amoje i pove4e v koito u4astva starata i 2 na novata

Tи добре ли си да не намираш разлика между двете вокалистки о0о0о0о
    Таря (ест по яката):

http://www.zazz.bg/play:457a4186
    http://www.zazz.bg/play:3aa95c6c
    http://www.zazz.bg/play:a074fd6f

Тая е другата нз как се казва...:

http://www.zazz.bg/play:0a520a82
    http://www.zazz.bg/play:f500231a

Ето ти и снимки и линкове ти сам/а прецени каква е разликата....

П.П.: Пише се Nightwish

тая, цицорестата с черната рокля на предпоследната снимка, не е новата вокалистка. пееше в Tristania.
    сегашната се казва Anette Olzon.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Марко е много як обаче
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от пор
    тая, цицорестата с черната рокля на предпоследната снимка, не е новата вокалистка. пееше в Tristania.
    сегашната се казва Anette Olzon.
    Моя е грешката...моля да ме извините понеже не съм мн запозната с новата вокалка

ти па и името на групата си сгрешил....

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Марко е много як обаче
    оо, да.
    като цяло това е една от най-красивите групи за мен... ставам разногледа.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Аз най-много харесвам типа с кърпата на главата.

Saatana vittu perkele hate crew!

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    NIGHTISH pls 4ovek spri se umiram ot smqh

леле новата ся като се загледах ми заприлича на некфа лелка с много грим ужасна е.. таря рЛзззЗЗ

еи така ми беше десктопа до преди 1 2 дена.. мн ме кефи тук..

http://img166.imageshack.us/img166/4...2lowresvb2.jpg

Тария не е много красива

Да, има доста странни черти на лицето, но определено не може да се каже, че е грозна.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    По красота и двете са ми симпатично, но определено на T ми харесва мн повече гласа , а новата как се кълчи само

Таря в момента, за ваше сведение пее шибан поп. Тъпа, смотана курва - това е тя. при това разгонена. По-грозна е и от самата смърт. Отвратителна е. И ако наистина така брутално се е държала с другите членове от групата, единственото нещо, което може да направи е да се ГРЪМНЕ, защото изглежда й липсва всякаква нравственост на всичко отгоре. Тя е просто оперна певица - има ги навсякъде, бъка от тях. Само в Русенската Опера (неква си нищожна опера има 10 певици мецосопрано - т.е с глас като на Таря) Ако не беше Туомас, тъпото курве щеше като лудо да реве в Хелзинската опера и никой нямаше да знае коя е. Или щяха да бъдат малцина, които много се интересуват от опера и знаят там певците. А новата вокалистка е супер, новото звучене е страхотно, аз съм на мнението, на което и критиците са: Dark Passion Play e най-хубавия албум на групата. Таря да върви да си яде лайната и да си ебе жалкото аржентинче, което нарича "съпруг". Друго не може.
    Memento moriendum esse!

Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    единственото нещо, което може да направи е да се ГРЪМНЕ
    a ти можеш да я последваш.

Повече от фен
    si4kite sa kato eshymirani

Тзъ ... няма да се гръмна, аз не съ, продажна патка като нея
    Memento moriendum esse!

Мда...избрала е да се включи в нещо, от което няма представа, което дори не харесва, но от което е щяла да изкара пари вероятно, отколкото да прави изкуство. Защото каквото и да говорим, да пееш в опера е много по-голямо изкуство, отколкото да пееш в симфоник метъл група.

при положение, че никой не е бил там, за да знае дали цялата тази работа е истина, коментирането на този проблем е изцяло лишено от смисъл.
    всичко е възможно... включително и да е рекламен трик. самият факт, че новият им албум излиза толкова късно, въпреки че е готов от не знам си колко време, за да създаде допълнителна еуфория, е достатъчно показателен.
    всичко е прекалено претруфено... като в сапунка.
    не бих заела нито страната на Тария, нито на Туомас, а такива крайни коментари са смешни.

Права си. Но не знам защо съм склонна да повярвам, че тя е кучката. Нещо не ми се вярва мъж да прави такива интриги и скандали...

Eх, направо удоволствие ще ми достави да отговоря на решилата да се смъкне чак от Олимп богиня, за да даде личен съвет на Таря какво да направи.
    И такаааа...първо, освен ако не си подслушвала записите й, не ми е ясно откъде знаеш какво пее, защото...хмм...освен нея и екипа й, на дали много хора са чували соловите й песни (с изключение на първия сингъл). Но ти си богиня, виждаш и чуваш всичко сигурно
    Не знам защо, но все си мисля, че жените са постоянно разгонени от пубертета поне до 50 годишна възраст...Не че това има общо с Таря, просто съм в добро настроение и ми се пишат щуротии.
    Ако пък приемаш оперното пеене като реване като луд(о), значи изобщо не трябва да търсим проблема в Таря... Да не говорим, че ако пък Таря не беше вокал на Найтуиш, много по-трудно щяха да станат толкова известни-първо, защото страаашно много хора са били впечатлени първо от нейния глас и второ-защото дори песните нямаше да са същите (да, Туомас ги пише, но сам казва, че ги е писал "за нея"). И за да бъдем точни, Таря е лиричен сопран, а не мецосопран.
    Кои критици точно? Интересно ми е да прочета какво са писали за албума и кое го прави най-добър досега.
    За последното изречение нямам коментар, то само по себе си е толкова абсурдно, че няма нужда от отричане.

И нещо да добавя. Наистина никой не може със сигурност да твърди какво точно е станало в групата, защото никой не е бил свидетел, а самите участници в конфликта явно имат различни версии.
    Но да видим резултата. Туомас пише писмо (би било прекалено зряло и недоходоносно да говори лично с Таря, шумът около раздялата ги направи сигурно пъти по-известни от преди), в което описва Таря като най-алчната кучка на света, след това обаче решава да й прати картичка за Коледа (колко мило...и на място (който не вярва, с малко повече зор може да намери едно скорошно интервю с него, където той сам го казва)), но изведнъж решава, че писмото не е достатъчно и написва и песен, от която явно личи агресия и отрицателни чувства...но пък после обяснява, че тази песен е написана с най-добри чувства и помисли (но пък е наистина добра реклама за албума, нали?)... И през цялото време той беше този, който вдигаше повече шум около раздялата...което повтарям, е наистина добра реклама за новите Найтуиш...та....Таря ли искаше много пари? Тя ли беше злата кучка...От раздялата насам, тя не е казала публично нищо против Найтуиш, не им е подливала вода, както те правят...и ето какво тя казва в интервю за списание Kerrang (май се казваше):

Раздялата с Nightwish се превърна в нещо публично,как се чувстваш като поглеждаш назад към времето с тях?
    -Страхотно!Трябва да кажа,че съм наистина горда с всичко,не съжалявам.Станах жена в тази група за близо 9 години,а и се открих като певица по това време.Беше няколко годишна борба,учейки се как да използвам оперния си глас в хеви-метъл група.Но се чувствам наистина страхотно,че направих всичко това с тях и научих толкова много неща и бях част от създаването на красива музика.Аз наситина обичам музиката на Nightwish.
    Странно ли ти,е че сега те имат нов албум,а ти не пееш в него?
    -Не,наситина всичко е наред с това.Бях във Финландия и чух нова песен на Nightwish по радиото и си помислих,че наистина е хубава.Желая им всичко най-хубаво за в бъдеще,наистина!

А eто и друго нейно изказване от по-отдавна:
    Много тъжно е да осъзнаеш, че хората са принудени да
    изберат страна. Моите фенове и феновете на Nightwsih са
    едни и същи хора и за жалост, групата насилва тези хора
    да изберат страна. Невероятно е! Каквото и да се случи в
    живота, никога не трябва да бъдем притискани да изберем
    една страна от две, които харесваме. Това е лудост. И
    феновете, и пресата трябва да
    слушат музиката и да и позволят да говори. Музиката на Nightwish живее и ще живее завинаги. Това има значение, независимо от това, какво се публикува в пресата през това време, идващо от или извън групата. Това не е важно; това, което има значение е музиката и чувството, което дава на хората. Ще обичам Nightwish до края на живота си! Ще се възползвам от някои от песните, които групата не искаше да свири-някои написани за 'Angels Fall First' и някои за 'Oceanborn' и ще ги пея на концертите си. Много съм горда от това, което направих в Nightwish и искам да го запазя живо. Бях част от групата и тя винаги ще е много важна част от мен до края на живота ми. Израстнах като жена в Nightwish-те са от жизнено значение в живота ми.
    Аз се изчерпих по темата с раздялата и с кой какъв е...Материали имам още, но няма смисъл. Тези ми бяха достатъчни, за да си защитя позицията. Пък който каквото иска да си мисли и за Таря, и за Найтуиш.

дам, а на всичкото отгоре с песента Bye Bye, Beautiful искал да каже, че някой ден, ако се видят по улицата, щял с удоволствие да я покани да пият по кафе, а от самата песен лъха на пълна неприязън, егати... в друго интервю, заедно с Анет, казваше, че не вижда смисъл в говореното и чепкането на една и съща тема десетки пъти, защо хората си мислели, че всичко се решавало с разговори... после задрънкаха за сртиптийз и секс, но това не е важно. но точно той раздуваше цялата работа (както каза Sla_Mori).
    явно Туомас е доста противоречива личност.
    нооо... те си знаят.

На мен лично групата ми харесваше, главно заради Таря, заради уникалния и глас. Много съм разочарована, че не намериха, някоя по - добра от Анет, защото съм сигурна, че има. С нея вече Nightwish заприличаха съвсем на Within Temptation, /които всъшност харесвам/. Вече я няма тяхната уникалност, а и с Таря в последно време станаха доста комерсиални....

ОООО...вокалистката на Within Temptation пее много по-вярно, тази само пищи. Много е зле.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    ОООО...вокалистката на Within Temptation пее много по-вярно, тази само пищи. Много е зле.
    И аз тай мисля! според мен вокалката на WT пее спр по яко от тая!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си