- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аммм въпросче..
С приятеля ми правихме секс...Обаче с нашия късмет се скъса презерватива...Скъса се горе високо...отначало не разбрахме но после се усетихме...Презерватива беше на спортекс лайт...без спермицидно бля бля бля.... На следващия ден пих ескапели ли там кво беше...Според мен няма да е станал гафа нали? И искам да питам след като съм пила ескапеле...проблем ли е ако започна с противозачатъчни?
Have you run your fingers down
the wall...
And have you felt your neck skin crawl...
When you're searching for the light?
Ne cheta postove po dulgi ot 1 red sorry
Първоначално написано от Goshko
![]()
Ходи на лекар бе!
Къпани зебри....
Знам....четох че може да се пие чак след 2 месеца или нещо такова...знам че не са хапчета за всеки ден...обаче обичам да съм сигурна...А за лекара няма как щото е една патка сладкодумна....
the wall...
Отнасяйте се с уважение към бъдещата майка!!!
Първоначално написано от slOw
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
100% e maika s toq nik `FuckThePolice`Първоначално написано от slOw
![]()
Не е станал гафПървоначално написано от `FuckThePolice`
Но за противозачатачните изчакай поне месец
![]()
Jivota e nespravedlivПървоначално написано от sexita
Зависи какво разбираш под "гаф". Вероятността да си бременна е нищожна. За противозачатъчните..така или инъче трябва да се консултираш с лекар![]()
"Шкембе чорба" да не говорим твоя ник колко е оригинален само като се сетя за този "вид" чорба и ми се повдига! Не ти пожелавам да направиш гаф...щото съм убедена че тогава ще потънеш в земята...Като гледам май си некфо лапе и още не си стигнал до тези неща, но нищо имай търпение ще порастнеш...и виж я спри тая шкембе чорба че ако вониш постоянно на нея аз лично не бих те погледнала не знам за другите!
the wall...
И само като ти гледам остроумните мнения кадето ти ги насадил 22 на брой за днеска....ми призлява! Кат нямаш разумно мнение или поне малко смислено мнение по въпроса не се обаждай защото незнаеш до какви последици може да доведат тъпите ти тъпоумия!
the wall...
Stiga pisahte po 2-3 reda be. NIKOI ne chete pove4e ot 1!
До авторката:
То като то, гледам постовете ти и ти не си няква супер зряла но карай
"Пих някво хапче... Там, както се казваше.... Може ли да си правя каквото си искам?"
Такива са ти въпросите.
И като те гладам с тия отговори, как си потънала в земята след гафа ... хаха ФЪН.
Ако искаш пии, каквито си искаш противозачатъчни, ако искаш на закуска, вместо витамини, Еscapelle взимай, ако искаш се самоубий със свръх доза, но моля те... опитай се да влагаш някаква мисъл в постовете си, since you're alive, тъкмо да ме улесниш.
Обесни тъпото на въпросите ми ако обичаш че аз не го виждам. след като съм пила ескапеле ми е пределно ясно че шанса да е станал гаф е минимален...Интересуваше ме нещо което не намерих никаде из форума и по точно искам да ми намериш като тема отговора на въпроса ми:
"Може ли след прием на Ескапеле да се започнат противозачатъчни!?"
А също и държа да ми кажеш какво глупаво намери в въпросите ми и в самата мен...Ако мислиш че е глупово че искам да водя напълно безопасен полов живот добре...твоя работа... ходи ти се раздавай без предпазни мерки шом смяташ че е глупаво!!!
the wall...
Първоначално написано от `FuckThePolice`
Тъпото в теб и във въпростите ти е , че искаш да намериш отговор на въпрос, който трябва да зададеш към реално съществуващ лекар, а не в тийн форум.
Това ти е тъпото.
Друг някакъв обществено важен въпрос да имаш?
Защо имаш уши?
Какво е звездоноса къртица?
Питай! Не се страхувай!
Ами да имам още един.. Що си такава тъпа патка?
А колкото до лекара научи се да четеш и тогава поствай ясно?
А относно мнението което търса тук може някой да се е интересувал от това и да знае...и другото което искам да ти кажа че тук влизат и сериозни хора с различни професии в различни сфери а не само патки като тебе?
the wall...
О, да ... влизат и еноти.
Вземи си обогати речника и междувременно ми погледни аватара.
Че лекарката ти е разговорлива, пречетох, но се питам дали когато спрът да ти треперят детските ръчички над клавиатурата от яд по мен, няма да се сетиш, че има повече от един лекар, на Земята... Но ще изчакаме и ще преценим =)
Хубу де кат не те е грижа кфо правиш тука!? ОМГ сега разбирам ти май си тука само да дразниш хората а? Кат не те е грижа фаштай пътя кфо ме занимаваш с глупости!?
the wall...
Ти ме занимаваш с глупости![]()
А иначе - да. Седя, за да се присмивам на заблудени моржове ()
П.П. Какво, как и къде да правя, си е моя работа =)
Глупости!!! Може да почнеш противозачатъчните още първия ден на предстоящата ти менструация. Даже след употреба на спешна контрацепция е добре да се премине към регулярна, за да не става подобен гаф в близко бъдеще. Обърни се към лекар, за да ти изпише подходящите!Първоначално написано от VeRdiSSima