- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как ще реагирате ако ваш много добър фр..
predstavete si 4e va6 mnogo dobur priqtel (gotino mom4e kefite mu se ama iskate da ste si samo priqteli) ..i tak ste na disko pili ste tva onova kak 6te reagirate ako trugne da vi celuva .........
[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!
Ще му вкарам един прав в главата. Все пак не съм гей.
piqn e , kato otreznee go pitai dali tova e iskal i sega iili prosto togaa .
Иэключително тъп въпрос си эадала.Эа да ти отговоря трябва да съм там и да ми се случи.Човек не ги обмисля тея неща предварително.А и що питаш??навлиэаш в личното пространство на хората!Ти как би реагирала?![]()
![]()
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
авторката сигурно е момиче бре![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Shtom ti e tolkova dobur priqtel bi trqbvalo da go poznavash dobre ne si li razbral i neshto da ti pokaje 4e moje da e skrit gei.No vse pak pogovorete nali ste priqteli.
Neshtoto koeto nqmash ti prechi da ocenish tova koeto imash.
ama naistina ste dosta zle vsi4kite az sum mom4e imie 4udno kak te reagira edna fr koqto mnogo q haresvam ....
Първоначално написано от H8_mE
а не мислиш ли,че човек когато е пиян му пада срама тей,че ако момчето е по-срамежливо няма нищо чудно да изпитва нещо повече от пр чувства.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
За тази цел говори за себе си в мъжки род.Първоначално написано от GG
Гей....
Чуди се чедо,чуди се.
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
![]()
![]()
нападай и ше разберешПървоначално написано от GG
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ако е приятелкаПървоначално написано от GG
, ако е приятел ше му чупя зъбките
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
АХаххахахаха.Първоначално написано от H8_mE
Автора женско ли е последно!?
Той е нериорентиран. Но принципно майка му го е родиал с пенис.Първоначално написано от cherinka
Авторът е едно тъпо,смотано момченце,което се чуди дали ако си набута еэика в устата на приятелката си ,тя ше го срита в ташаците (ако има такива) или и тя ше му тегли един еэик.
[size=7][b][u]fosse cos
ami zavisi ot situaciqta,no az s PRIQTELITE SI ne se celuvam![]()
Vij sq s " prosto poznati" ili napravo nepoznatie drugo ne6to...
![]()
след като искам да сме си само приятели защо ми е да го целувам?!дърпаш се и толкова..
![]()
mi..6te go celuna(nali sam se napila..ko moga da napravq??)i az![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ako iskam da sum s nego samo taq no6t a i 6tom dvamata sme piinali ne bi trqbvalo da ima problem sled tova da si kajem da zabraim za slu4iloto se zakvoto sme bili na gradus :P i sled tva pak samo priqteli ko tolkoz osven ako ne prehvur4at nqkvi iskri![]()
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..