- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ще направите, ако...
.......zavari6 priqtelq si/priqtelkata si v legloto s drug/druga!
i kakfo 6te naprafi6 f tozi moment????
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
JIVOTA E EDIN GOLQM BULLSHIT
mm ne .. ne s1m po skandalite..prosto pove4e nqma se vidim s v1prosniq priqtel :P~
relaxtake it easy ;}{}
6e q oskubq onaq i 6e si trygna
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Яко!Не знам аз дали ще имам смелост да я оскубя по простата причина,че ще бъда твърде разстроена.Вероятно ще си тръгна разплакана.Дано не се случва...Първоначално написано от LoVe_RuSlAn
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
3. Ше ги пребия и двамата![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
aaa nema mi vidi o4i4kite pove4e![]()
Е,защо само "оная" трябва да обере пешкира??Ами ако твоя "миличък,невинен приятел" я е излъгал,както и теб,че няма друга??6e q oskubq onaq i 6e si trygnaЕдва ли тя го е изнасилила,според мен в този случай вината е най-вече на тоя,който е изневерил,и е супертъпо да скубете оная и оня кретен да се кефи че го правиш в негова чест
Или пък ако момичето изневери е тъпо момчето да се прави на мъж пред другия,вместо просто да зареже шавливата си приятелка...
![]()
Та по темата...аз проста ще си тръгна завинаги,да се спасяват..![]()
Съгласна съм с теб, и аз бих постъпила по същият начин. Просто не си струва. Само веднъж вдигнах щур скандал на една за дето се зарибяваше с бившия.Първоначално написано от rame
![]()
напраово ще го убия ще му разкатая фамилията и така ще си тръгна
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
zaebavam q vse pak imam klasa
Ще я попитам каква е причината да е в легло с друг и след отговора и има 97% шанс да я зарежа...
Силно се надявам да не го прави...![]()
Ще си тръгна. С моя не мога да се меря нито по псувни, нито по физическа сила. Ще е хубаво да разбера името и адреса на онуй момиче, та на 4 очи да си спретнем среща. Тогава с удоволствие ще й ебa мамицата
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
apff da se nadqvam,4e nqma da mi se sly4i,no predpolagam 4e 6e se razpla4a.no dokato si pla4a 6te vzema da napraq nqkoi i dryg avtograf ...se6 se -otpe4atuk ot semeiniq prusten...6e reva i 6e biq do kat ne se stropolq krai tqh
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
i az sam tai![]()
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Абе, деца...каква е "онази", че с нея да се разправяте? Бийте мъжа, той ви е някакъв. Тя може въобще да не знае, че той си има приятелка.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Никакви скандали няма да правя.Дори нищо няма да кажа.Просто ще се обърна и ще си тръгна.Няма да го потърся повече.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Определено ще се почувствам предадена.Ще направя сцена на ревност и след това ще си тръгна.Няма да потърся повече това момче.Избрал е другата-той губи.![]()
ako ustanovq 4e e ne6to seriozno takava scena 6te mu skalypq 4e 6te syjalqva 4e ne sym go zarqzala na momenta
You're a looser. But I'm not.
Просто ще си тръгна без да им казвам нищо и ще забравя, че той съществува.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аз съм скандалджиика попринципама по скоро яко ще го изложа пред оная
На мен ще ми стане конфузно, и понеже паля много бързо, ще направя скандал
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Не бих направил скандал, а просто ще си тръгне и скоро със сигурност приятелката няма да ми види лицето.
оуу ще побеснеямалии кои знае как ще се изпокараме... след като ми мине наи културно ще му обясня че късаме защото просто доверието ми в него ще е изчезнало
за мое щастие моя 100% съм сиг че не би го направил и аз не бих така че да не си тровя главата с излишни мисли..
![]()
Не вярвам да вдигна скандал ако това се случи (дано не става), вероятно ще се разстроя и ще си тръгна ... завинаги!
>>> House Music <<<