- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ескапеле - може ли 1 ден след полов. контакт
аман от тъпотия съчетана с невежество и ашладисана с комплекс за значимост!!!!
идете е здравната рубрика и прочетете "Всичко за спермата" и после мърморясвайте и се надхващайте в противните женски игри!
след 12-я час на емисията на мъжко семе в женската полова система, ефекта от приема на "Хапчето" е повече от проблематична!
всички приказки за 3 дневен период на "сигурен" ефект са част от моминския фолклор!
а какво пишело на "инструкцията" - пише за такива като вас! потребителки!
ако не се страхувах, че ще обидя животните - щях да кажа патки! но и те имат по развит инстинкт за истинност от вас очевидно
Добре де, би ли разяснил малко, ако обичаш. Интересно ми е, а явно информацията ми е противоречива. Нали бластулата се вгнездява на 6тия ден от оплождането, а хапчето пречи да се осъществи този процес?Не се ли приема самото лекарство до 72 часа именно по тази причина?
Ще чакам отговор!![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ескапеле струва 31.95 лв.пие се до 72 4аса след извър6ването на половия акт
Аз го пих на следващия ден и нямам проблеми,спокойно![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
а ескапеле нару6ава ли цикъла тоест ако ти закъснее може ли да е от хап4ето
КоЛко тЕ жЕлАя СаМо Аз сИ зНаМ и КакВо Ти мИсЛя, чАк Ме хВаЩа СрАм! ДавАй дА те ВиДя коЛкО тИ се ИсКа еДнО е Да пРикАзаВаш, дРуГо дА Ти сТисКа!!!!!!
eskapele se pie do 72 chasa sled polov akt.. noo kolkoto po-burzo tolkova po-dobre![]()
![]()
Да.Първоначално написано от mechence1
Темата е от 2007 г. не се хабете !!
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii