.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Истина...от хора дето не ме познават.... както и да е не ми се занимава с вас грешката е моя...изобщо не тряаше да пиша в тая тема...

П.П.: Обогатете си малко речниците, защото ТЪП е мн изтъркано....

Цитирай Първоначално написано от _FairY_oF_DaRknEsS_

... и все пак ти пасва идеално.

ПС: Няма да измислям нови думи, само защото някой олигофрен е недоволен.
    Нях нях нях нях нях!

Истина...от хора дето не ме познават.... както и да е не ми се занимава с вас грешката е моя...изобщо не тряаше да пиша в тая тема...

оф виж,че си избива шибаните комплекси на всеки тая нощ без да подориза,че никой не взема на сериозно обидите му.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Цитирай Първоначално написано от DivoTo_KoTe

оф виж,че си избива шибаните комплекси на всеки тая нощ без да подориза,че никой не взема на сериозно обидите му.
    Хм... Колко пъти смяташ да повториш , този път, че никой не приема на сериозно обидите ми?
    Нях нях нях нях нях!

Guest

Сължалявам о инфантилно, слабоумно извинение за разсъждаващо същество.

Ami razbiram che tie kofti itova nqma kak da go promenish. Samo vremeto lekuva, no qvno v tvoq sluchai i tova ne pomaga.Opitai da go zamenish s drug moje puk i da se poluchi. Toi ochevidno veche te e zabravil i ne vijdam smisal da se opitvash da si go vurnesh zashtoto tova samo shtego otblusne.
    Ayudame olvidarte si te vas!

Град
    on the dark side of the moon
    сMерци на хората, коио прочетоха темата ми и изказаха мнението си...А що се отнася за комплексарчетата, на които няма кои да им обърне внимание в живота и псуват чрез нета........миииииииии просто не го коментирам. Мн се съмнявам че са станали здраво милещи хора. По съм склонна да мисля че са смешни млки пикльовци.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си