Ало ??? Кой там ???
ей педал ти да мълчиш да не стане накрая пак да ме молиш...Първоначално написано от thefreak
както те е*а в гъзОПървоначално написано от thefreak
сори ама.....![]()
пхххххх
Петните доброто име на флуудърите създадено от моя гении. Трябва да се самоубиете.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Чакай... нека позная....Първоначално написано от DivoTo_KoTe
Ти си... мим!
Нях нях нях нях нях!
близко беше,но не познаПървоначално написано от Актрис х.Х
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Първоначално написано от DivoTo_KoTe
Хм... И двете сте еднакво слабоумни....Първоначално написано от SexyTka
Поправка: Всъщност SexyTka е много по-тъпа. По ангелите, та тя слуша Бритни Спиърс.
Нях нях нях нях нях!
Серизоно? А толкова приличаше на момиче... Даже и гласът й беше женски...Първоначално написано от SexyTka
Нях нях нях нях нях!
а ти от къде разбра,че сме слабоумни?
podkrepqmПървоначално написано от thefreak
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
*кхъ* Погледнах ви аватарите... *кхъ*Първоначално написано от DivoTo_KoTe
Нях нях нях нях нях!
омг![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от SexyTka
Това беше най-жалкото извинение което съм чувал. Дори нещо от сорта на по-умният отстъпва щеше да е по-добро...
=D> подкрепям.
и изобщо не се засягам от мнението на човек който не ме познава и за който НЕ МИ ПУКА.
Всъщност значи.Първоначално написано от SexyTka
Е, и? Да де... вероянто си много по-тъпа... дори и от нея. Сигурно наистина ти е било трудно да го постигнеш.Първоначално написано от SexyTka
Нях нях нях нях нях!
Нали не си помисли, че ми пука дали ти пука?Първоначално написано от DivoTo_KoTe
Нях нях нях нях нях!
NFW :Първоначално написано от SexyTka
Това официалн беше едно от най-нелогичните неща, които съм виждал.
А в този форум съм виждал доста. :о
Първоначално написано от Актрис х.Х
офф явно не схвана...
НЕ МИ ПУКА ЗА ТЕБ => НЕ МИ ПУКА И МНЕНИЕТО ТИ ЗА МЕН И ТФА ДАЛИ НА ТЕБ ТИ ПУКА ЗА МЕН.
ае със здраве,някой ден ще се оправиш
аз ли нещо не разбирам или той не се беше опитал да напише девствен о.О
Е аз само казах, че не ми пука дали на теб ти пука.... не знам как стигна до извода, че ми пука за теб...Първоначално написано от DivoTo_KoTe
Нях нях нях нях нях!