v mnogo tupa situaciq sum .. predi olko edin mesec trugnah s edno mom4e koeto moje da se kaje 4e mi be6e dosta dobur priqtel poznavame se ot okolo godina i sme si govorili za kakvo li ne na sqkakvi temi mojeme da govorim i az ot dosta vreme go haresvah samo 4e nz za6to ne ne smeeh da pokazvam 4ustvata si... i taka edna ve4er si pi6ehme po skype za prednata no6t (bqhme na disko i se pribrahme zaedno s dr fr) a az bqh malko tujna poneje ne se polu4iha ne6tata s mom4eto s koeto hodih i po edno vreme toi me po4na da se ligavi i da mi pi6e na angliiski i po edno vreme mi obqsni kolko mnogo me haresva az si misleh 4e se bazika oba4e me pita dali iskam da pobrvame dali 6te se poli4at ne6tata mejdu nas ... posle mi se obadi po telefona i govorihme dosta dulgo .. na drugiq den zaminah i toi mi zvanq prez si4kite tezi dni po 1-2 puti na den i govrehme dosta dulgo za kakvo li ne ... i sega kogato se vurnah trqbva da se vidime a az vse otlagam za6toto ... nz prosto za purvi put mi se slu4va da `` trugna s nqkoi po skype `` i nqkakvo zubarsko mi izglejda nz kak da se durja kato se vidime i mi e mnogo pritesneno mnogo go haresvam i ne iskam da se izloja .. daje si misleh d mu kaja 4e nqma da stanat ne6tata s nas za6toto prosto ne iskam da go naranq ili ne6to takova lele napravo super tupo mi e ... egati detskata istoriq a uj sum na 16 a toi na 17 ama napravo nz ve4e ...

Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!