- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятели с бившия??
kajete mojem li da ostanem priqteli s biv6iq <sorry ako temata se povtarq>
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!
mojete stiga da iskate, az s moq bifsh sym si mn dobra fr-ka ..
![]()
Любовта е като песен да пееш , но няма песен без край...
Пробвай бе мацко,пък каквото излезне![]()
аз не могатвърдо НЕ
като знам кво е било и приятели после не ми се връзва
![]()
.!.
Естествено,че може,ако имате желание.
[size=7][b][u]fosse cos
nz az mnogo iskam da si ostanem priqteli za6toto e super svesten po harakter
еми тогава кво те спираПървоначално написано от drozila
ако и той няма нище прротив .......
.!.
приятелКи?Първоначално написано от drozila
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
не мога.
никога. по никакъв повод.
I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.
opa priqteli gre6ka, <sramuvam se>Първоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
Може разбира се, аз съм много добра приятелка с бившия си и мн си го уважавам, въпреки че често се драпаме двамата. Нищо не губиш ако остане6 фр с него.
"Човек не обича истински, ако не обича вечно."
Еврипид
Не е проблем, ако двамата искате да сте приятели.И важно е нещата между вас наистина да са приключили.
ami ne znam zavisi kyf harakter e :P az s moi biv6i priqtelka ne iskam da stavam 6oto sa bokluci![]()
![]()
Приятели както ... Митко .. и Пенка, които са съседи и излизат с кварталната компания или гледат филм.. забрави. Има едно особено нещо, което е приятелството след връзка, но не мисля че ще ти хареса. По-скоро ще ти пречи на този етап за нови връзки.
y0u cAn l0oSe mUch m0ney f0LLowIng a gIRL, bUt cAn't lo0se a gIRL f0LLowIng mUch m0ney :B
http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
+1Първоначално написано от Presley`n`Sum
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Доста трудно по простата причина, че ако още има някакви чувства, то за мен това не е приятелство и затова го отхвърлям. Досега не съм попадал на случаи, където и аз и момичето да сме забравили всичко. Е разбира се щом няма да сме приятели това не означава, че нямам приятелско отношение към бившите си![]()
Зависи![]()
Lubovta e kato vqtyra - ne mojesh da q vidish, no q useshtash.
Първоначално написано от Presley`n`Sum
Можете стига да искате.Не става въпрос единият да каже "Хайде да си останем приятели" и после да започне да ви прецаква и тормози както намери за "добре" заради ревност или нещо друго,а другият да се държи надменно като че ли бившето гадже не съществува,а наистина да искате да сте приятели.С моето бивше гадже не сме приятели,защото той ревнува и си отмъщава...някой ден като порасне може и да сме приятели.Сегашното ми гадже е приятел с всички свои бивши гаджета и то в истинския смисъл на думата - все едно са му сестри.
Аз исках, но не се получиПървата причина беше сегашния ми приятел, който адски много ревнуваше, а втората... просто е трудно! Още повече, когато аз го зарязах. Няма как той да няма още чувства към мен, било то и минимални!
![]()
аз никога немога съм приятелка с бившите си нз как се покучава така че след както скъсаме и двамата или сме си писнали и не искаме да се видим повече или се мразим
може да но трябва да мине бая време за да почнете наистина да чувствате приятелска обич един към друг.. ако някога сте били лудо влюбени...![]()
moje estestweno stiga da ne ste se razdelili o mn brutalen na4inina4e kwo vi pre4i .Vse pak vseki izbira cwoq pat i doakto tarsi towa koeto mu podhojda moje i da ponarani horata koito e sretnal. no dam moje az podarjam vrazka s biv6iq si toes sas vsi4kite mi de .Te sa mi frdove i tn.
Tu es un r