- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Фетиш :)
Е хайде,кажте някой ваш фетиш![]()
“Убий ме” крещеше сърцето!
“Изгуби ме” крещеше ума!
“Проклинай” крещеше душата!
“Забрави ме”, заради любовта!!!
It's strange when people are strong enough to face the death and in the same time too weak to fight the life...
POLOVINATA VYV TOZI FORUM NE ZNAIAT KAKVO OZNA4AVA "FETISH" IZOB6TO, OBIASNI PYRVO I POSLE PITAI!![]()
фетиш ами може би да съм с ботуши по време на секс...![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
коремчета![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
Кви ботуши Слагай Плетените Обувки и си готов/аПървоначално написано от bebito0o
![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
men puk me kefqt golite ramone![]()
мн боцкат талъците и се почесвам по кракатаПървоначално написано от Anf3tamin4o
![]()
![]()
ботушки с токче говоря
П.С момиче съм
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
a kakfo e feti6?!?![]()
Фетишът е сексуално влечение към предмети,най-често собственост на хора,към които всеки индивидуално има влечение.Но това е общото название.Като цяло е някакъв предмет от който се възбуждаш.Първоначално написано от Анонимко
“Изгуби ме” крещеше ума!
It's strange when people are strong enough to face the death and in the same time too weak to fight the life...
Fetish - tva e dosta tupo
Vikash mi na MEN che sum tup, ama si nqmal nishto li4no bwahahhaПървоначално написано от Technof@n
![]()
“Изгуби ме” крещеше ума!
Ъъъ...плс не се карайте [-o<
“Изгуби ме” крещеше ума!
Първоначално написано от sexita
![]()
![]()
аз имам мн колани кожени
![]()
![]()
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Помислих над въпроса и имам какво да добавя - униформи (особено полицейска, евентуално и военна), а номер 1 фетиш - силен мъж по дънки с голям мъжки колан и гол от кръста на горе![]()
![]()
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
не бех чувал само за тваПървоначално написано от sexita
![]()
![]()
![]()
секи си има мнение
![]()
![]()
тиХо Ся
белезници , камшици такива неща![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
именно!Първоначално написано от sexita
![]()
![]()
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
MOM4ENCE,NQMA6 PREDSTAVA kakvo udovolstvie e da razkop4ava6 baaavno kolanat na maja s kogoto si i da use6ta6 nadarvenata mu pi6ka.To4no tazi 4as ot lubovnata igra dostavq mn mn golqma vazbudaПървоначално написано от kr1s0
![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
арррррр възбудих се и колана ми обива ще ми го разкопчаеш ли![]()
тфа съм азПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от sexita
ммм покажи де![]()
![]()
![]()
![]()
гр.Плевен, кв.Сторгозия, ул.Люляк 52 тука живея![]()
да покажеш номера с колана :P :P![]()
![]()
![]()
![]()
едно ЛС послеми пусни за блока и входа![]()
ми зарежи гоПървоначално написано от sexita
![]()