- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- снимки на при4ески
дайте някфи снимки на тия яките при4ески,дето са са на мода за моми4етата,бритона на една страна,и косата такава бухнала и абе се6тате ли се 4е не мога да обясня,4е искам да си харесам някфа при4еска.4е 6те ходя на фризиор,ако знаете некъф сайт с снимки на такива мацки кажете или дайте тука няколко,тия при4ески подобни на емотата ли кфи са абе нзхах бати тъпите въпроси задавам
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
dano da sym ti pomognala pone malko no ti ne si kazala kakva ti e kosata dali dylga ili kysa pravi ili kydrava....
дълга е,под подми6ниците ми някъде стига,тъмно кестенява,права
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ето няколко и от мен
Ммм разгледай тази темичка http://www.teenproblem.net/f/viewtop...F7%E5%F1%EA%E0
май няма да ми отива така при4еска...вие как мислите?ето сним4ици- www.flirt4e.com/sladki64et0
начи и аз да попитам за да не пускам нова темаможете ли да ми дадете снимки на прически ама да са за къдрава коса
мерси
Ахахахахахахахахаах някой иска да стаа имооопахахахаахахахаа
[size=7][b][u]fosse cos
neiskam da stavam emo,prosto iskam nqkoq po fe6un pri4eska,4e s moqta griva mi pisna,ama mai tiq nqma da mi otivat,taka4e se otkazvamПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
Ами направи си бретон примерно и скаси горните пластове,за да имаш обем филирай леко без да намаляваш много дължината![]()
![]()
![]()
q dai snimka,4e ne se se6tam kfo ima6 predvit,kakvo 6te mi otiva spored vas?ka4ete snimki,na takiva pri4eski kakvito bi mogli da mi otivat,ako izob6to ne6to 6te mi otivaПървоначално написано от VeRdiSSima
![]()
Бритона вече не е на мода. И вие да не видите нещо и айдеее да се напрая и аз тъй, че ще взема да остана назад...![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
ili em0, ili q radva fashion style-a emi mila, vlez vuv flirt4eto i tam gledai k0lkoto iskash momicheta s takiva pricheski...![]()
Първоначално написано от Say It Right
az vi preporychvam da si napravite rasti...sichki kazvat che mirisheli..da ako ne se grijish za tqh...obache ako polagash nujnite griji stavat perfektni...az sym s rasti veche 3-ta sedmica i si gi zaplitam ot vreme na vreme ama to tva e normalno..i nito mirishat nito nishto...taka e mn po lesno ;]
Расти??????Наричат се дреидовеПървоначално написано от InGRiD`
[size=7][b][u]fosse cos
a neshty za kadrava kosa dalga do podmishnicite...?![]()