- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възбуждане
Здравейте. Проблема ми е такъв, че много лесно се въздуждам. Да се натискаме малко с приятеля ми и аз вече съм се подмокрила. Това добре ли ще е за времето, когато почна да правя секс? Девствена съм и съм на 15. Благодаря ви предварително.![]()
ами да![]()
Ами за всеки човек е различно - някои се възбуждат много лесно, други много трудно. Това ще е добре за времето, когато започнеш да правиш секс.
ами да ще ти е в полза когато започнеш да водиш полов живот![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
мда не съм момиче но предполагам че и по-лесно ще стигаш до оргазъм
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Това не е вярно.Първоначално написано от savoy
Възможно ли е да бъде по-красиво?
еми нз казах че не сьм момиче те да казват аз само предполагам
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Ако си много влажна, половото сношение ще е по-злесно и по-безболезнено!
Определено ще ти е от ползаПървоначално написано от Анонимко
![]()
kolkoto pove4e se podmokri6 tolkova po hubavo 6te ti e. Vse pak tova si e vid vyzbuda a kolkoto po vyzbudena tolkova pove4e si na 4ere6ata
muhahaha.....Първоначално написано от Schnitzer
![]()
![]()
![]()
![]()
ne,naistina poglednato otvsqkade tova ti e ot polza
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Razbira se,4e e dobre sa vremeto kogato po4ne6 da se peca6,vse pak pri pronikfanety na 4lena vuv vaginata ako ne e dostatu4no vuzbudena edna jena.dokato pri vuzbudenata jena polovia akt e po priqten i boleznen![]()
хем по приятен хем по болезнен?надявам се да си се объркал/а и да си искал/а да кажеш безболезненПървоначално написано от paranoia
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
е брато няма как ти ги разбираш нещата!!!Първоначално написано от swords1010
да не учиш курортолигия!
![]()
![]()
Nqma da e problem za bade6te ne se 6a6kai!