- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко време анален секс?
Има ли такива които поради някаква причина да правят само анален секс или за известно време само такъв? Питам, защото самата аз поради гинекологичен проблем от няколко месеца не мога да си позволя да го правя освен анално. Интересното е, че с времето все повече се настройвам на тази вълна, то може би роля има и това, че обичам да го правя. Е споделете, ако имате такива моменти![]()
Analniq seks se prai ot minuta do dve maksimalno
Е само анален секс това е тъпо но ти все пак си имаш причинаПървоначално написано от рика
![]()
А що се однася до колко време ами дакато имаш желание
![]()
Последният път вагинално ме болеше зверски, а анално /макар че беше за кратко/ болеше много по-малко...по едно време правехме само анален.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Е така да но тя казва че от месеци практикува само анален сексПървоначално написано от `Death`Whore``
Предвид проблема и както писах и по горе е разбираемо но мисля че омръзва
![]()
Ти въобще прочете ли пост-а на авторката на темата?..Първоначално написано от Goshko
По темата: Случвало ми се е. Имам периоди, в които от вагинален не мога да свърша. Въпрос на настроение![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Първоначално написано от sexita
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Ami az moqt frendka q opravqm dosta 4esto v zadnika,ne se oplakva dori kavza 4e i haresvalo mnogo.A za periodi ot vreme ..probvahme edin pat ama ne izdarja da mi pravi samo svirki i da q 4uka v dupeto.A kato gledam tuka iz foruma ima mnogo analno podatlivi momi4eta......Btw nqkoq nasirala li se e sled analniq akt???![]()
Затова се прави клизма
![]()
E ti kakvo sega 6te kaje6 4e dori ne si mu go capala li....malko mi se stuva stranno za6toto edva li seki pat kato pravi6 analen sex si pravi6 klizma...ili ima6 vreme za takava.Затова се прави клизма
Първоначално написано от bEbsI
i az taka
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Аз не съм му го нацапвала въобще...а си го е вкарвал целия.
СъгласнаПървоначално написано от `Death`Whore``
mi shtom v momenta ne mojesh vaginalen ...normalno e da pravish analen..az lichno ne sam pravila samo analen sex..![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
a az pak ne iskam izob6to da pravq analen za da ne mi se slu4vat ne6ta kato na milena_pldПървоначално написано от krem4et0
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Трябва мъжът да бъде поне малко внимателен и няма да се случват. Не прави, щом не искаш.
Аз също не съм фенка. Опитах 1 път. Той беше внимателн и нищо не стана!
Напий се, при мен се получи и беше много приятно![]()
Имам сърдечни проблеми в момента и не мога да пмириша алкохол![]()
Nikoga ne sam iskala da pravq analen sex.