.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    uuf`f
    Guest

Обем в корените

kajete mi pls kak da si pridam obem v korenite na kosata probvah razni ne6ta no ne se polu4ava neznam ve4e kakvo da pravq poprincip kosata mi e prava i si q haresvam,no tova s obema mi e golqm problem i nz

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Guest
    топиране(ама леко, не в стил 80те), преса, пяна, или пък да я издухаш с кръгла четка, или да я изсушиш с наведена глава...

От топирането много се поврежда косата..но аз си правя обем с сешоара и кръгла четка..държиж я в корените и с сешоара дърпаш нагоре, така няколко пъти и се получава

Град
    On The Boulevard Of Broken Dreams; I'm kiddin'!
    Moqta friziorka me posyvetva da natyrkam korenite, dokato e leko vlajna kosata sys sapun i posle da su6a sys se6oara s glavata nadolu; ima effect
    "Nil Satis Nisi Optimum."
    http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    Цитирай Първоначално написано от maroon
    Moqta friziorka me posyvetva da natyrkam korenite, dokato e leko vlajna kosata sys sapun i posle da su6a sys se6oara s glavata nadolu; ima effect
    тва е интересно,до сега не го бях чувала,сапуна сигурно се слага за да застопори косата,така поне си мисля
    няма любов

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    пяна или лак з коса в корените и сушиш,топиране или с преса на вафлички я правиш в корените
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Супер фен
    Град
    sofiq

Re: Обем в корените

sunsilk za obem i golemi rolki,mnogo qko se polu4ava

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Цитирай Първоначално написано от `sladko_kotence
    тва е интересно,до сега не го бях чувала,сапуна сигурно се слага за да застопори косата,така поне си мисля
    bratovched mi si mi kosata 1 mesec sus sapun i mu opada kosata..tova e glupost..sapuna strashno mn izsushava kojata kakto na rucete taka i na glavata..ne go pravete!
    Life isn't about waiting for the storm to pass..It's about learning to dance in the rain

Цитирай Първоначално написано от siLenT_scReaMs
    bratovched mi si mi kosata 1 mesec sus sapun i mu opada kosata..tova e glupost..sapuna strashno mn izsushava kojata kakto na rucete taka i na glavata..ne go pravete!
    А защо като си мия тялото със сапун, не ми опадат космите по краката/ръцете? Нещо няма логика...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    entre el mar y una estrella...
    това със сапуна не го правете наистина - ако не го измиеш добре може да вреди на косата
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те...

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Цитирай Първоначално написано от siLenT_scReaMs
    А защо като си мия тялото със сапун, не ми опадат космите по краката/ръцете? Нещо няма логика...
    To4no nqma logika..... Ina4e tfa , 4e gi izsu6ava,si e taka..ama....

Сега като се къпах, си сложих малко сапун в корените. За сега не виждам някаква разлика, но после, ако забележа нещо, ще пиша.

На обема не влияе сапуна. Само не ми се омазни толкова много, кеото се очакваше, имайки впредвид, че сапуна много изсушава. За тези, които смятат да го използват, ще има кажа само да не прекаляват с него.

Цитирай Първоначално написано от SuNNy^DaY
    това със сапуна не го правете наистина - ако не го измиеш добре може да вреди на косата
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Еми вие сте изредили всички методи
    Най-трайния е този с пресата (с къдравите приставки правите корените)..топирането при мен пада
    Разни кремове,спрейчета за обем при мен саа ефикасни за 2 часа,после ги няма...

Цитирай Първоначално написано от Deus ex machina
    или да я изсушиш с наведена глава...
    това помага страшно много \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си