- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кефят ли ви мацки с цайси?
Въпросът е отправен главно към мъжката аудитория но нямам нищо против да чуя и женското мнениета вие сте...
п.с. не става на въпрос за онези гадни слънчеви цайсища дет ти покриват цялото лицеа за най-обикновенни очила с диоптър!
п.с. съжалявам ако темата се повтаря, но не намерих др такава![]()
според мен е мнооооооооооооого секси ако са добре подбрани !!
рамките ако са красиви,а самите стъкла-тънки и нежни,е наистина много секси
+1Първоначално написано от the_hottie
+++111Първоначално написано от the_hottie
Мне може и да ме възбудявт даже, ако са както кааха добре подбрани и стоят готино на момичето...
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
+1 Обаче наистина трябва да са добре подбрани. Да не са като на баба ми, а да са такива, че да правят жената хем интелигентна, хем секси, хем да е разкрепостена, но и да е сдържана. Аве на тая селската Райна от планета, много й отиват очилцата. Напрово е супер с тяхПървоначално написано от the_hottie
![]()
Аз си харесвам очилцата...с едни плътни черно-бели рами съм ба като фънки интелектуалец.
Руса права коса, в съчетание с ярко червило и красиви рамки е изключително красиво/разбира се от всяко правило си има изключения, в случая аз/
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Стига да не е брутален диоптър и нежна рамка, са супер. Като се погледна в огледалото, ми идва да се целуна![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Хах аз като си помисля,че си избирам очила 6 часа из главната и само от магазин на магазин чак лошо ми става.Иначе е много яко така.Аз лично не излизам без очилцата ми.
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
obojavam gi![]()
![]()
mn e otnositelno... zavisi dali i otivat... ama v pove4eto slu4ai o4ilata sa dobre podbrani i utivat na pove4eto.....ako i ti trqbva da nosi6 ne se pritesnqvai, ako ti haresvat i drugite 6e te haresat
Зависи-ако очилата са добре избрани ми харесва, иначе не.И аз нося и не се притеснявам,мисля,че ми отиват.![]()
![]()
+1Първоначално написано от extreme_
Love Ickooo
аз нося о4ила но им се дразня....сякаш ме притискат (душевно де) ама вси4ки хора около мен ми казват 4е ми отиват много....![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5