.

Виж резултатите на анкетата: каква е сексуалната ви ориентация ?

Гласували
114. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • хетеросексуална съм

75 65,79%
  • хомосексуална съм

8 7,02%
  • бисексуална съм

31 27,19%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    Цитирай Първоначално написано от MaRiNkA_16
    za6to smqta6 4e to4no ti znae6 koi kakuv e
    Ако ти беше такава, нямаше да отговаряш на мнението ми. Като че ли на мен някой да ми каже, че не съм метълка, и аз да споря. Или да ми каже, че не ходя с Жоро, а ходя с Петко например.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от MaRiNkA_16
    za6to smqta6 4e to4no ti znae6 koi kakuv e
    Ако ти беше такава, нямаше да отговаряш на мнението ми. Като че ли на мен някой да ми каже, че не съм метълка, и аз да споря. Или да ми каже, че не ходя с Жоро, а ходя с Петко например.
    ne prosto mn tvurdo kazva6 4e po4ti vsi4ki 6e kajat 4e sa bi a vsu6nost ne sa.prosoto se zamisli 6tom go kazvat taka se 4ystvat.kakto ti qvno sa 4ystva6 dobre v kojata na metulka i nikoi nemoje da te ybedi.
    kato gledam glasovete ima mn malko bi...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Казвам го, защото напоследък е модерно да си бисекуална. Всички момичета се целуват с момичета и даже се лижат. Но надали се възбуждат истински от това, да не говорим за чувства. Аз съм била влюбена в жена и въпреки това съм хетеросексуална, защото случаят е един и не се е случвало друг път. А някакви там се загледат в цици и решават, че са би...или се целуват пияни с някоя и са бисексуални.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Казвам го, защото напоследък е модерно да си бисекуална. Всички момичета се целуват с момичета и даже се лижат. Но надали се възбуждат истински от това, да не говорим за чувства. Аз съм била влюбена в жена и въпреки това съм хетеросексуална, защото случаят е един и не се е случвало друг път. А някакви там се загледат в цици и решават, че са би...или се целуват пияни с някоя и са бисексуални.
    4esno da ti kaja s tva ti mnenie sum suglasna 6toto naistina ima dosta takiva momi4enca deto se pravqt,ama su6testvyvat i takiva deto sa sus seriozni namereniq.
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Но те са много малко...да не говорим при тийнейджърите.

tuka ste bili mnogo glupavi xora we
    ПушиМе БяЛО...ПушИме КашИш ....ПуШиме Го ДОкаТ СпиШшШ

heterosexualna

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Xetero

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Хетеро на 101% от главата до петите!
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Принципно се водя би, но определено жени ме привличат повече. И мога да се обвързвам емоционално само с жени.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Цитирай Първоначално написано от Goshko
    Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Ми аз съм се целувала с момиче ама не съм бисексуална
    I az sum se celuval s mom4e ama ne sum homoseksualen
    Да ама е леко гейско.Повечето момчета не биха се целували с други момчета.докато на момичетата не им пречи толко,защото не ги приемат като лесбийки,а просто ей така
    Това, че не ги приемат "толко" незначи, че не е същото както ако момчета се целуват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си