- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- сексуална ориентация - Жени
Ако ти беше такава, нямаше да отговаряш на мнението ми. Като че ли на мен някой да ми каже, че не съм метълка, и аз да споря. Или да ми каже, че не ходя с Жоро, а ходя с Петко например.Първоначално написано от MaRiNkA_16
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ne prosto mn tvurdo kazva6 4e po4ti vsi4ki 6e kajat 4e sa bi a vsu6nost ne sa.prosoto se zamisli 6tom go kazvat taka se 4ystvat.kakto ti qvno sa 4ystva6 dobre v kojata na metulka i nikoi nemoje da te ybedi.Първоначално написано от `Death`Whore``
kato gledam glasovete ima mn malko bi...
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Казвам го, защото напоследък е модерно да си бисекуална. Всички момичета се целуват с момичета и даже се лижат. Но надали се възбуждат истински от това, да не говорим за чувства. Аз съм била влюбена в жена и въпреки това съм хетеросексуална, защото случаят е един и не се е случвало друг път. А някакви там се загледат в цици и решават, че са би...или се целуват пияни с някоя и са бисексуални.
4esno da ti kaja s tva ti mnenie sum suglasna 6toto naistina ima dosta takiva momi4enca deto se pravqt,ama su6testvyvat i takiva deto sa sus seriozni namereniq.Първоначално написано от `Death`Whore``
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Но те са много малко...да не говорим при тийнейджърите.
tuka ste bili mnogo glupavi xora we![]()
ПушиМе БяЛО...ПушИме КашИш ....ПуШиме Го ДОкаТ СпиШшШ
heterosexualna
Хетеро на 101% от главата до петите!![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Принципно се водя би, но определено жени ме привличат повече. И мога да се обвързвам емоционално само с жени.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Това, че не ги приемат "толко" незначи, че не е същото както ако момчета се целуват.Първоначално написано от Kras4eto_lp