- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- наркоманите са идиоти
вие добрие ли сте да се друсатевас само кат ви друснат в затвора ще се оправите
Монке, не стига, че си позьор, ами си и тъпигьос. ;р
Чудя се..колко още безмислени теми тряя да пуснеш ти,или някой от другите ентусиасти с червен почерк и внушителни аватари за да се замисли някой за нещо като бан,или поне предупреждение бахти
. Не давам идея,въпреки ,че няма лошо.
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Да, Бан за тези , които не се друсат!![]()
подобни теми са безсмислени.. се пак ще се почне един спор.. тея дето са против ще хранят "наркоманите" и ще се чудят що, видиш ли, се друсали.. божеее колко ужасно и т.н. "наркоманите" от своя страна ще почнат да убеждават анти-дрога синдиката да не им се бърка в живота и че това си е техен избор кфо ще правят с тялото си и накъде ще отведат мисълта си.. и изобщо познатия спор.. та, няма смисъл..![]()
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Епа нема, ама Вилхелм си е наци интригантче. ;р
не това мое лично мнение
Тук ще се съглася![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
ЛОЛ, и пишеш с червени букви щото си комунист? :ДДДДДДД
(въпроса е риторичен, не отговаряй. ;р )
Поредния разбирач ...
Без коментар.
що бе те са утаиката на обществотоПървоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
И к'во ще направиш поза гадна? Не съм наркоман и не друсам,но аз нямам проблем с тях.Те решават какво ще правят. Аз нямам проблем с наркоманите те нямат проблеми с мене и всичко си е ок.Само че гадни позьорчета като тебе ми бъркат направо с ....Първоначално написано от Вилхелм Монке
. Та въпросът ми е к'во ще направиш по въпроса с наркоманите?
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
тва е работа за мангалите не за нас !
Go to hell
Върви в Германия да ядеш от Мак Доналдс и да чукаш дебели жени ве, наци скъм. ;ДПървоначално написано от Вилхелм Монке
Може да друсаш и пак да си нормален човек. Единствената разлика е, че друсаш. Пък и такива утайки познавам, които не друсат, че чак се замислям...Първоначално написано от Вилхелм Монке
Добре се изказа: "поредният разбирач". Вижте всеки има право да прави каквото си иска в живота си. Не е редно да се месим в чуждият, като толкова не ви харесва - не го правете бе хора. Аз лично съм против наркоманията, за мен е наистина жалко да видиш малко дете което напълно се отказало от живота си, но пък какво мога да направя по въпроса.. Освен да поговоря с него, да се опитам да му помогна, да му подам ръка да се справи с проблема си.. Какво друго? Всичко е въпрос на избор.
Да, глупаво е това което правят. И коментари от типа на "ама те имат големи проблеми с живота; проблеми с родителите си;" и т.н. не са извинение. Щом те самите не могат да проумеят че си вредят по този начин, какво.. да им го набием насила в главата ли?
Има и закони ! Факт е, че наркоманите са утрепки. Виждал ли си свестен наркоман ? Нещо сериозно е объркана ценностната система на вас, подрастващите.Първоначално написано от heavenisalie
Ще оправя всеки ваш проблем. Подхождам с разбиране към всеки и всичко. Знам всичко и при проблем само питайте мен.
Факт е, че много от подрастващите започват просто от глупост. Но пак искам да добавя, че има свестни хора *не говоря за херците, защото нямам такива познати* и просто единственият им проблем е, че са поели по този път, както и аз*въпреки че не съм на 15*. Въпросът е да имаме воля, за да се избавим от този порок. Въпрос на среда и на воля.Първоначално написано от Тука явно имате проблеми
Това бях аз.Първоначално написано от Анонимко
Някъде да съм оспорила този факт? Че има закони, има си ги.. Но малко са хората които ги спазват.. (за съжаление)
Така е, никой не гледа законно ли е или не. А и предполагам, че за повечето забраненият плод е най-сладък.Първоначално написано от heavenisalie
Е sorry KiLLeR_InSTiNkT,ама на 15 год толкова ти е увряла главата за наркотици,че представа си нямаш.Деееба само се излагате!
Само да ти кажа, че не съм на 15, въпреки че за теб едва ли ще има някакво значение. На 20 съм...Първоначално написано от Анонимко
И така да е-извини ме.Ако наистина беше чат с тея работи...как да ти кажа...за някои неща уцелваш,но за др,за които личи че хич не си наясно говориш безумните простотии!Не го правя с цел да те обидя,ни наи-малко,но смятам че няма нищо смешно или срамно да замълчиш когато не си наясно с нещо.