Abe ima li hora ot haskovo koito da znaqt v koi u4ili6ta 6te ima uniformi!
A za ostanalite vseki koito znae neka napi6i ot kide e i v koi u4ili6ta 6te ima za da bidat informirani i ostanalite.merci predvaritelno![]()
![]()
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
Чух,че в 1-ва английска ще има униформи,за други не знам!
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Във Видин в Английската ще има със сигурност.За другите училища не знам.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ми само това намерих.![]()
Хасково-НУ,град тополовград![]()
ОУ"Христо Ботев" с.Крепост
ОЗДР по икономика,с.Минерална баня
не знам.. само тези са одобрени май
oo v1v varna pove4eto u4ili6ta si imat uniformi!![]()
е за сега мойту нямаПървоначално написано от Анонимко
и дано да няма
![]()
в Г.Оряховица 2-ро основно ще имат ,а във В.Търново за сега КБУ и Строителен техникум
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
В кое училище си?Първоначално написано от N0_feAR
А за Плевен някой би ли казал дали ще има някъде униформи и специално в МГ-то?
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
значи последното, което на мен ми казаха днес е, че е почти сигурно за МГ, ЕГ, Вазов и Интелекта.. Само че докато се организира цялата история с направата на тея униформи най-вероятно (ако изобщо наистина има) ше са от 2рия срокПървоначално написано от sexy_for_you
И другото, което чух е, че (нз ти кой клас си, но..) за 11 и 12 клас няма да са задължителни, тъй като е малко безсмислено.. мен тази мисъл ме крепи!
![]()
You can still touch my love - it's free! Boy, I like you just the way you are (:
Много се дразня на нашите!Най-малкия номер ми е като парашут!Първоначално написано от Анонимко
Аз мисля да си купя ризка и да си щамповам името на гимназията от едната страна,ама поне да ми е по мярка,а не 6 номера по-голяма!![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!