Здравейте.. чувствам се ужасно, направо не мога да си намеря мято, непрекърнато плача и мисля за него и за това, което се случи.. с приятеля ми (така де.. вече бившия) бяхме заедно почти 2 месеца, но за тези 2 месеца бяхме нон-стоп заедно и имам чувството, че сме ходили поне 4 месеца.. и сега отидохме н море с него.. са септември в началото тръгнахме и вчера се върнахме.. както и д е.. датите не са от значение.. таа н морето се запознахме с едно момиче, което той явно хареса доста.. лафиха си, вечер като ходиха да запиват по стаите н хотела бяха заедно.. той там мн пиеше и аз му се карах, щото наистина прекаляваше, а не исках д си докара проблеми с черния дроб, като един негов приятел.. и там той хареса въпросното момиче и реши да скъса с мен.. каза ми, че се е поевила по-силна тръпка, по силни чувства.. с мен тръпката явно от началото не е била чаак толкова силна и не е могъл да се раздава за мен на 100%, а с нея мисли, че ще е щастлив и съответно тези 100% ще ги отдаде на нея.. тъпото е, че за тези 2 месеца аз тамън започнах да изпитвам доста сериозни и силни чувства към него и хоп.. за*ба ме, заради няква, дето я познава от една седмица (((((
Кажете ми не е ли тъпо така да позтъпва..? аз ли съм сгрешила нещо.. като го питах какво съм направила аз, тойказа, че нищо не съм направила, че във връзката ни е нямало грешки, а просто не е имал тръпка.. питах го и дали ако не беше срещнал това момиче щеше да остане с мен и той каза "сигурно".... не знам.. моля ви кажете си мнението..? кажете ми как да го забравя.. а междудругото това, което стори с мен, не го прави за 1ви път.. така е зарязвал и др свой гаджета.. ходи с една.. появи се др и хоп, зареже момичето и тръгне подир другото..
Ох.. чувствам се ужасно.. направо не знам какво д правя.. плс дайте някакъв съвет (((