- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заряза ме заради друга.. не го очаквах от него :((((
Da, no tova ne mi se slu4va z pryv put.. v msiusl d me kusat.. az li sum bugnata ne6to.. ujkim davam vsi4ko ot sebe si.. puk kak mi se otpla6tat.. basi..
mi da, 6te si samovnu6avam, 4e ne trqbva d mislq z nego, 4e trqbva d go zabravq. no ot dr strana znam, 4e iskam da go vijdam, da sum do nego.. 6 mi lipsvat pregrudkite, celuvkite i nejnostta mu.. na4ina, po koito mi kazva "Angel4e" i takiva ne6ta.. nqkoi migove zaedno.. oh, spiram d mislq.. ili pone 6te se opitam, mersi z podkrepata pak![]()
![]()
![]()
![]()
i men me zarqza zaradi druga,mnogo stradah,ama kato q vidqh kakva e takuv smqh me napu6i(ne go kazvam ot naranena gordost) vsi4ki mi kazvaha 4e e zle devoi4eto,ama 4ak pa tolkoz ne o4akvah
![]()
i kakto mi be6e gadno i izvednaj mi mina,mi to tui mom4ence vaob6te ne mi e na nivoto 6tom moje da se zanimava s takava kato neq![]()
Vmesto da prodalja da pla4a vdignah kupon,4e sums e otarvala ot nego,ei golqmo 6ou be6e,tolkoz da e zabludenqvno sa edin za drug
![]()
dano sa 6tastlivi,men toi NE ME ZASLUJAVA![]()
i ti 6te go osaznae6,uspeh![]()
be ne si bagnataПървоначално написано от SpAcE_LaDy
ama gre6kata ti moje bi e to4no v tova,4e dava6 vsi4ko ot sebe si
Ne vziami ne6tata tolkova naseriozno,ne vqrvai na vsi4ko koeto ti kazvat,i ne barzai da vlaga6 4uvstva! Sega moje da ti izglejda mnogo trudno,ama toi jivota te nau4ava da si takuv i da ne ti puka
,dori i da ne iska6...
![]()
виж миличка зн че е мн гадно аз с бившия си бях 10 месеца тои замина в изпания при маийка си за 3 сед и като се върна ми каза че там стрещтнал друга и че след месец пак се връща при нея даже сеха на 24 му е полета почувствах се адски зле и все още съм така но миличка такъв е живота трябва да се продължи напрад ще ти е трудно но... бъди силна аи успехче
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Da, no az q vidqh taq macka, vse pak bqh s neq n more, mnogo e sladka.. sus sini o4i e, mn gotinka, svqstna izglejda, no qvno si ima dr i zatova e otrqzala ve4e biv6oto mi gadje.. lelee.. tazi duma "biv6".. mn mi se iska d e "nastoq6t".... na nego mu e kofti su6to, 6ot tq puk nego otrqzala.. a az ne moga d spra d mislq z nego, kuponite z men v momenta sa nemislimi, a samo kato si predstavq, 4e po4vam daskalo suvsem mi idva d se grumna, 6ot v daskalo samo intrigi i gadni ne6ta se slu4vat i misleh, 4e kat po4na daskalo 6te imam pone 1 hubavo ne6to v ejednevieto si.. NEGO.. no qvno nqmq d go imam..Първоначално написано от Анонимко
(((
Tupoto e to4no tva, 4e vzimam vs naseriozno, ama i toi mi dade nadejdi, naistina poprekali, govore6e mi nqkvi ne6ta z vbude6te.. be6e super mil, nejen (tva z poreden put go kazvam), nikoga ne sum vqrvala, 4e 6te postupi tka s men.. toi mi be6e kazval, 4e nikoga ne e hodil s momi4e sus sini o4i.. pitah go dali tova e pri4inata d e s neq, otre4e.. az poneje sum si briunetka.. po4nah ve4e d se 4udq kude sum sgre6ila v taq vruzka i si mislq vsqkakvi absurdni ne6ta.. 6tom dori tva z o4ite mi mina prez akula smqtai.. a 4uvstva se opitvam d ne vlagam, ma sumtolkova vlub4iva, 4e i d iskam ne moga d ne vlagam 4uvstva, a ako ne vlagam 4uvstva, kvo pravq s tozi 4ovek??? az sum takava, nqmam li pone privli4ane kum edin 4ovek.. nqma d sum s nego, 6ot ina4e samo 6te go luja, a ne iskam d stava tka..Първоначално написано от Анонимко
Oh lelee.. ne mojah d se sdurja i mu se obadih, horaa... smao kato mu 4uh glasa, miliq ton.. ne mojah d se sturpq i sa pak pla4a z nego ;((((![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kaza mi, 4e mu e kofti, zna4i pak e govoril s onazi i tq mu e potvurdila, 4e qnma d se suberat..
HORA.. DALI IMA 6ANS D SE VURNE PRI MEN? ZNAM, 4E E SUPER GLUPAVO D MISLQ TKA, O6TE POVE4E SLED TOVA, KOETO MI PRI4INI, NO PROSTO GO ISKAM, NE MOGA BEZ NEGO.. 4UVSTVAM SE UJASNO...![]()
ISKAM DA MU MINAT 4UVSTVATA PO ONAQ, D Q ZABRAVI I D SE VURNE PRI MEN.. MA ISKAM D ME OBI4A.. VINAGI TVA SUM ISKALA, D NAMERQ NQKOGO, KOITO 6TE ME OBI4A ISTINSKI.. KOGOTO 6TE OBI4AM ISTINSKI I AZ.. ISKAM D SE TOI..
![]()
![]()
![]()
![]()
ZaHaRcHe,
mili4ka, mersi mn i z tvoeto mnenie, naistina mn vi mersq n vs..
mn gadno se e polu4ilo i pri teb, basi tupoto, 6to vse ni naranqvat tiq muje weee.. nqmam dumi.. a v momenta imam 4uvstvoto, 4e nikoga pove4e nqma d se vlubq.. 4uvstvam se sama.. priqteli imam samo 2ma.. t.e. dve priqtelKI, s koito oba4e ne moga d buda vs den, te si imat svoi kompanii, gadjeta si imat, vs.. kompaniqta mi se razpadna, poddurjam vruzka samo s nqkolko 4oveka, ma ne moga d im se natrapvam neprekusnato.. nakraq 6 po4na sama d si izlizam kat pulno haho..
Mili4ka.. ne se 4uvstvai zle.. n men su6to mi e tka.. stiga mi az d sum zle, nqma nujda i dr-te d sa.. izlizai s tvoite frs i go zabravi, ne te zaslujava, vs 6te se opravi.. vij pri men ve4e e dr.. az imam 4uvstvoto, 4e pri men nikoga nqma d se opravqt ne6tata..
Хем не си го очаквала това нещо от него, хем казваш, че го е правил и преди с бившите си приятелки...
Наистина е постъпил гадно, но не можеш да съдиш момчето ...
Било е честно с теб понеКакво да направи, че е срещнал момиче по което е хлътнал?
Не е виновен, все пак той гледа собственият си интерес и иска да бъде с момиче, с което мисли, че ще бъде по-щастлив..
Остави го, ще си намериш друг, който ще е луд по теб..![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Дай и едно момче да се разпише, малко да разтърсим женската хегемония![]()
Та така, не защитавам колегата, но в интерес на истината той е бил честен. Не те е лъгал, не те е въртял, не е плел интрижки и паяжини. Казал ти е директно, че става въпрос за друго момиче. Дори се е разделил с теб преди да е опита с нея, евала му за което. Не е като някои путъовци, които си разкриват картите, чак когато нещата с "другата" вече са опечени.
Сега гледам, че се терзаеш и се питаш - защо така се получи? защо все на мен? аз ли сгреших някъде? тъпа ли съм, грозна ли съм, кое не ми достига?
Ще ти отговоря - не, не е в теб вината. Вероятно си симпатично, интелигентно (в една или друга степен) момиче, едно от малкото, което се държи мило и дава от себе си за да запази връзката.
Е, кое тогава не е наред?
Ами трябва да разбереш, че в живота не винаги теглиш печелившата карта. Не винаги хората, които харесваш, ще изпитват същото към теб. Ще се случва момчето да предпочете друга не защото ти си по-лоша от нея, а защото тя подкосява коленете му. Това е, не става въпрос за физическите съставки на жената - лице, гърди, задник, нито пък за "вътрешните" качества - интелект, хумор и т.н. Просто има хора, които те разтреперват.
Ще дам за пример себе си, в живота ми имаше жена, която обръщаше корема ми всеки път когато я погледна. За добро или за лошо, с нея вече от години не сме заедно, но чувството остава. И аз се чудя, и с по-красиви дами съм бил, и с по-умни такива, и с по-всякакви! Но тя, въпреки уж привидно по-невзрачния си вид и възможности, успява да ме кара да се чувствам така, както никоя друга. Ето, не мога да го обясня, но е така, и то, повтарям, години след като не сме заедно (а я се видим веднъж на 3 месеца, я не).
Дори имам случай подобен на твоя. Дадох на една прекрасна иначе жена огромно количество от нежността си, успях да покажа най-добрите си страни и тя явно наистина повярва, че я обичам безумно. Може би и аз съм се заблуждавал в това. Е, след 2-3 иначе страхотни месеца с нея просто разбрах, че тази "тръпка", за която и твоето момче споменава, наистина я няма.
Оставих я, макар не точно заради друго момиче, но сега осъзнавам, че съм се държал най-добре точно с жена, към която изпитвам слаби или никакви чувства. Какво да кажем за това?
Така че, ако въобще си дочела този гигантски пост - давай напред, нещата ще продължат с теб и без теб, но самосъжалението и самокритиката не ще помогнат ни най-малко. Цял живот пред теб, продължавай да се развиваш, и твоят миг ще дойде, когато човекът срещу теб ще полудява само когато се усмихнеш!
Първоначално написано от SpAcE_LaDy
Ami kvo da ti kaja,predpolagam ti se e slu4valo nqkoe mom4e mnogo da te haresva,da iska da e steb,ti da go znae6 i da ne iska6 da go naranqva6,no da nqma6 ni6to kum nego,a to9 nasila hubost ne stava![]()
taka,4e kolkoto i da ti e kofti 6te mu obqsni6,4e nqma da si snego,nali? Zatova ne go obvinqvai,4e e izbral da bude s neq,4ovek ne si opredelq koi da obi4a i koi ne![]()
A po tova,koeto kazva6 za otno6enieto mu kum neq sudq,4e toi ima nqkakvi 4uvstva kum neq,koeto ne ozna4ava 4e na teb ti ima ne6to,ili 4e tq e ne6to pove4e ot teb,himiq prosto,neobqsnimo e,no se slu4va...
nikoi ne e vinoven
A kato kazah da ne vlaga6 4uvstva,imah predvid ne da bude6 s 4ovek,koito ti e bezrazli4en,tova e qsno,4e ne stava,to privli4ane trqbva pak da ima,da go haresva6,no nedei da vqrva6 na vsqka negova duma,da burza6 da pravi6 planove za bude6teto i VINAGI IMAI EDNO NA UM!
taka posle nqma da si tolkova razo4arovana i naranena!
I vqrvai mi kakto ti kazah jivota u4i na teq ne6ta,ti i da ne iska6 toi te pravi taka.Qvno ne sa te zarqzvali gadno dosega ili ne si prejivqla nqkoq tejka razdqla predi nego,za da znae6,4e e taka,naistina parviq put kato te zarejat boli mnogo.Ama posle se nau4ava6 ne tolkova naseriozno da priema6 ne6tata,o6te edin-dvama kato ti pokajat,4e NE trqbva da se darji6 taka i ti pisva i na burzo vzima da ne ti puka,6te go razbere6,i 6te bude6 mnooooooooogooo po-6tastliva otkolkoto s vaprosniq 4ovek!![]()
Първоначално написано от Anf3tamin4o
Нямаш какво да кажеш ... Тогава защо подяволите цитираш !Първоначално написано от inSane_baby
защото явно е на същото мнение![]()
Ne te zaslujava..Ne zaslujava da si misli6 za nego..I gore glavata..Shte se poqvi mom4e koeto 6te te haresva i obi4a..dano i ti da mu otvyrne6 sys sy6toto![]()
Lubovta e kato vqtyra - ne mojesh da q vidish, no q useshtash.
Първоначално написано от Exoras
Това че има еднакво мнение , не и дава основание да го копира пак .
Много обичате да повтаряте нали ...
Дали е тъпо или не...не е важно в случая.Сърцето не пита, както се казва.Гадно е, определено, но и сама знаеш, че нищо не можеш да направиш.Остави го и се опитай да го забравиш, приеми го като едно минало и нищо повече.
Mersi z mneniqta vi, hora.. strahotni ste, naistina! mersi mn!
tazi ve4er govorih s nego.. bih vi kopirala direktno razgovora mi s nego v skype, no purvo e mn dulug i 2ro. ne e takti4no.. zatova prosto 6te vi rzkaja 4ast ot tozi razgovor..
pisah mu otnovo d go pitam kakvo stava s neq.. verno 4e stanah mn dosadna.. 10000 puti sum go pitala z neq z 2 dena.. normaln d e iznerven.. ta posmenah mu, 4e imam skype-a n edin fr n vuprosnata macka.. vsu6tnost na mom4eto, s koeto be6e do6la n more tq.. tq sa ot 1 klas kakto i d e.. no toi ne6to me izdrazni ne pomnq 6to.. kaza mi, 4e qnma d mi obqsnqva ni6to i mi poiska skype-a n tva mom4e.. az isleznah ot skype, 6ot me drazne6e.. sled malko toi mi klipna i za pak vleznah.. (nqma d se seti z men, osven ako nqma interes, v slu4aq skype-a n fr-da n mackata), ta vleznah i po4nah d go hranq, 4e e egoist.. koeto e vqrno.. makar i d mi se iska6e d go otreka.. pitah go kak moje d e takuv egoist i d misli samo z sebe si.. (toi izob6to ne sujalqva, 4e me e za*bal po toq gaden na4in i ne mu dreme z moite 4uvstva) i toi kaza, 4e v momenta nqma kak d ne gleda svoite si interesi.. no 4e kogato e vluben postavq sebe si n 2ro mqsto.. ne mi se vqrva mn, ma tva kaza.. kazah mu, 4e dokato sme hodili e izglejdalo, 4e e vluben v men (naistina tka izglejda6e) i toi mi kaza "Mi oburkala si se" i sam si prizna, 4e dokato e bil s men e pravil nqkvi malki kompromis4eta, no kato cqlo e gledal samo svoite interesi.. tva po4ti go citirah.. to4no tova mi kaza.. kazah mu, 4e e super glupavo zahvurlq momi4etata kato nosni kurpi4ki bez d mu dreme vuob6te i 4e z 21 godini akula bi trqbvalo d mu e v glavata.. prez tova vreme toi ne spira6e d mi vika "Off, dai mi skype-a na X." (fr-to n mackata) i mejduvremenno mi otgovarq6e i n men.. kaza mi, 4e ne toi e tozi, koito nqma akul v glavata, 4e az izob6to ne 4eta, 4e toi e vluben i t.n. i 4e nqma d se otkaje ot neq.. tva hubavo, ma mi govore6e nqkvo super gadno.. pitah go za6to po dqvolite kato ne e izpitval silni 4uvstva kum men, e hodil s men.. otvurna, 4e mu e bilo hubavo s men, imalo e trupka v na4aloto, iz4eznala e, no e ostanal s men 2 meseca, za6toto mu e bilo hubavo(tamun az d se privurja i d go obikna, dostatu4no kato vreme.. pone z men).. otnovo gleda svoite interesi.. nqmam dumi.. normalno e vs d gleda interesite si, az su6to go pravq, no pone mi puka z 4uvstvata n drugite basi.. ne gledam samo sebe si..
ne znam, 6tq go zabravq.. prosto nqma kak, toi ne zaslujava d stradam taka z nego..
hmmm.. nqkoi me pita dali e purviq, koito me zarqzva.. ne.. ne e 1viq.. nqmala sum mn gadjeta, no do sa sa me zarqzvali 2 puti i to mn gadno, no tova moje bi e nai-gadniq slu4ai, 6ot imam 4uvstva, v dr-te slui4ai imah 4uvstva pak, no po-skoro kato privli4ane, ne kato seriozni 4uvstva, s edno gadje se razdelihme po vzaimno suglasie i edno mom4e az otrqzah.. za6toto ne skah d mu davam naprazni nadejdi.. i sega tova.. ne zna, vinagi priemam ne6tata super navutre..
Dam, 6te go zabravq.. v smisul 6te preglutna 4uvstvata si, dano izbledneqt i 6te stana dobra priqtelka s nego, poddurjam vruzka s gadjetata si, iskam i s nego d poddurjam takava, dnes daje mu davah suveti za neq.. kak d postupi, za da mu oburne tq vnimanie.. 4uvstvah se kato mazohistka, no tova bqha purvite mi opiti d go priema kato priqtel, ne kato mom4e.. 6te go zabravq i 6te moga d mislq trezvo i d ne me4taq z nego dokato go gledam v o4ite i dokato znam, 4e vsu6tnost m/u nas ne moje d ima ni6to..
Мила добре, че е станало така, можеше да бъде и и по-зла аз 9 месеца се заблуждавах. Поне си разбрала навеме какъв е , можеше да хлътнеш още повече. Радвам се, че си се отървала от него-много ядове щеше да береш сигурно иначе. Знам, че разочорованието е голямо и че боли, но всичко ще си дойде на мястото
Айде успех!![]()
бре мамкаму имало и мъжки курви![]()
постъпил е гадно към ТЕБ...но е следвал собственото си щастие![]()
човешко е да си в непрестанно търсене на нова тръпка и нови усещания...
можеш само да вземеш пример от него.
трупай опит и вълнуващи моменти, за да може, когато срещнеш "голямата любов", да си готова за нея...
и аргххххххххх НЕ ОСТАВАЙ ПР С НЕГО!!!!!!!!!!
I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.
Първият гост отново отговаря :P
Прочетох какво сте си писали наскоро...ами...аа...махай се просто. Аз поне така бих направила. На моменти доста грубо ти отговаря...
Тоя номер със съветите как да стигне до някоя мацка и аз съм ги правила (доста преди)...така подхранваш самочувствието си на състрадателен човек, но само това, голяма грешка е.
Вместо да пишеш в скайпа колко ще съжалява той, че те е изгубил, как щял да разбере истината, вместо да играеш игрички на "кой е по-широко скроен" - изобщо не го търси, а ако ти пише, не му отговаряй. Би трябвало да схване идеята.
Какъвто и да си, като виждаш, че си наранил някого с действията си, не го молиш за съдействие после, ужасно нетактично е.
В момента си в такава позиция, че не можеш да си позволиш да се направиш на пълния непукист - той знае какво е означавал за теб. По този повод просто го махни настрани, ядосай му се хубаво и дотам. Най-приятно ще стане, ако тя все пак го отреже и той се опита да се присламчи при теб (абсолютно не е изключено). Тогава ще имаш възможност да му предоставиш унижение, за което не е и сънувал![]()
Zdraveite pakMiii.. mackata qvno go e otrqzala, toi sa si e napisal v skype-a nqkvi ne6ta v zabelejkata ot sorta na "Another heartache.. another failed romance".. spored men go e otrqzala.. no mislq, 4e toi nqma d se oopita d se vurne pri men, az sprqh d mu pi6a.. ako mi pi6e.. ne znam dali 6 mu otg. s vsi4ki sili se opitvam da go otkusna ot surceto si, ne o4akvah da e takuv.. naistina.. ne znam napraoo..
trqa d go otkusna ot surceto si napulno.. puk ne znam, iska mi se d ne prekusvam kontakt, d se durja kato obiknovena priqtelka s nego bez 4ustva, bez ni6to.. toi sam si mi pokaza, 4e ne sujalqva, 4e me e naranil, vuob6te ne mu dreme, ama izob6to..
da, naistina po-ok stana, 4e sega razbrah vs, no ot dr strana sled edna godina ili dori samo polovin godina, moje bi 6tqh d sum mu se naradvala ddo nqkva stepen i d mi e malko po-lesno.. ot dr strana, moje6e i d stane obratnoto - d se pprivurja mn pove4e.. off ne znam, ma ve4e po4vam d si go izbivam ot glavata maaalko po malko.. 4udq se dali izob6to 6te me potursi..
znam samo, 4e az trqbva d go potursq, za da mi dade snimki ot moreto... ma nqma d e taq sedmica.. moje bi dr-ta, kat mu mine malko.. toi sam si kaza, 4e lesno zabravq.. z 2-3 dena 6te q zabravi.. koeto spored men dokazva kolko "mnogo e vluben v neq" 6tom smqta, 4e moje da q zabravi za 3 dena.. nz vie kak mislite??
mi oks, slun4ica, mersi mn z otgovorite, mn ste mili vs, mn me radvate, dobre 4e ste vie.. 4ee... basi gadnoto 6te6e d mi e, malko mi opraihte nastroenieto) MERSI MN! pak 6e pi6a
![]()