- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- menziz
mi odeve xodq az do toaletnata i si gledam ga6tite 4e imat dve tri to4ici kafqvo...ta do6lo li mi e?
ми вероятно да...
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
До сега не ти ли е идвало
![]()
Ми сигорно ти е дошло
eeee........kvo obarkala edna bukva i ve4e golqmata raota a po temata:mislq 4e da
ami ku ne si sa nasrala da
1. Пише се мензисПървоначално написано от Анонимко
2. Ние не сме от Пентаграм
3. Отиди на гинеколог да ти види яйчниците с ултразвук и ще ти каже дали са ти развити достатъчно, че да ти е дошло.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Абе тя пак може да го оцапа, въпроса е с какво...Първоначално написано от sexita
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
че на теб кат ти дойде локви ли праиш отдолоПървоначално написано от sexita
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Каква късметлийка съм, че чрез напрежение в кръста ме предупреждава 12 часа преди идването сиПървоначално написано от sexita
![]()
кофти е мн за ваше успокоение ние имаме мокри сънища е верно е че е 1-2 капки но се е нещоПървоначално написано от sexita
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Въпросът е.. Ако един мъж нямаше мокри сънища.. Щеше ли да се занимава да си сменя бельото по-често от веднъж на 2 седмици?..Първоначално написано от savoy
![]()
и е сперма не кръв :P![]()
хей хей хей аз се къпа и си сменям боксерките сека вечер не ме убиждай де![]()
![]()
Заради мокрите сънища ли?Първоначално написано от savoy
![]()
П.П. Само се бъзикам![]()
не хигиенаПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
а вие след мензис миете ли се или оставате за съсирек![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i az mislq 4e ima takava vyzmojnost.Първоначално написано от trt1989
![]()
abe to sa e vidqlo 4e vav toq forum samo napadate,pitax va savsem normalno a vie...........
Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
ХАхаАХАхааХа![]()
![]()
![]()
![]()
тиХо Ся
oo yesПървоначално написано от sexita
![]()
4estito ...ve4e si jena![]()
![]()
da do6lo ti e ama ot gre6nata dupka .... te4e vsi4ko te4e nali znae6 ............... male kak moje da se nasirate be hora ? kafqvo vika tvoq menzi6 da ne e primeska s ....
pitai maika si![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!