Цитирай Първоначално написано от sexita
Цитирай Първоначално написано от Вилхелм Монке
Цитирай Първоначално написано от SexyTka
Та ние сме под турско робство - имаме си турска партия, турски новини и какво ли още не. Правиме се на свободолюбци, но всъщност не ни интересе под какво духовно робство попадаме. Ето затова България е на такова ниво - защото народа ги толерира!!! И после искаме да се оправиме!!!! =D>
Аз също съм против турска партия.Да не говорим,че си имаме и циганска...туркит новини,също са излишни,поне за БНТ,както и предаванията за ромите.
Това,че ма отдели политически партии,които мътят главите на хората,не означава че сме под робство
Напротив!!! Превземат държавата ни а ние им позволяваме!!!
Мислиш ли че ще успеят???
Аз не знам какво общо има политиката със турското малцинство,което между другото е масово против Доган!
Ами то капка по капка вип става... Почват като малцинство и свърват с 5 века иго!!! Тогава ще сте ли доволни????
грешиш!!!
Циганите са много повече!!!
Никой нормален турчин,който си живее мирно в България,не мисли за превземане...(ама наистина както казаха преди малко,българите са страхлив народ)Казах партии като ДПС и АТАКА междувеменно ще съсипят страната
ти чуваш ли се каква говориш ние смел народ ето http://www.vbox7.com/play:656280cc щом сме страхлив народ кой пуха турците 1912г
не виждам тебе тама да ми се обясняваш
ти обиждаш собствения си народ