- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се променя ли заради нея
Значи имам една приятелка с която се обичаме много, но освен приятелските чувства аз я и харесвам. Тя това го знае, и ми е казвала че също не е безразлична и съответно понякога се отдаваме на моментите и се целуваме и натискаме. Аз искам да тръгнем обаче тя нещо не е много навита, затова и правя всичко възможно да започне да ме харесва/логично/. Наскоро тя ме помоли да си направя косата такава каквато е била на бившето и гадже и да почнам да се обличам малко по-фешън /пак като него/. И сега се чудя дали да го правя. В смисъл ако тя го иска защото просто така и харесва - ок, обаче ако е за да й напомням на бившето и гадже ще е много тъпо и няма да го направя. И се чудя дали въобще трябва да се променям, в смисъл не знам дали това ще окаже някакво влияние в/у нея, т.е. дали ще ме харесва повече така... според вас какво е най-добре да се направи?
![]()
Ся представи си хипотетично,че иска да мязаш ан бившия и...
Сега хипотетично си представи,че това значи ,че не те харесва....
Сега хипотетично се запитай защо си и тогава...
Всичко това само ХИПОТЕТИЧНО.
Според мен трябва да я оставиш.Какъв е смисълът да се променяш за момиче което не се обиждай никога няма да те хареса такъв какъвто си.Тя не те заслужава.След време може да поиска да си направиш пластична операция за да станеш Брад Пит.Намери някоя която ще те харесва такъв какъвто си и не си губи времето с нея.
<3 ^^
твърдо не , причините бяха обяснени по-горе
Бих те окуражил че не всичко е загубено ама как да ти кажа тя си мисли само за бивщия ти дори да се промениш тя пак ще предпочете него щот кфо те кефи повече оригинален парфюм или жалка имитация (не влагам обида в думите си към теб) ако продължава да ти лаф за това не се занимвай изобщо.Попитай я открито и наблюдавай реакцията и внимателно...човек винаги се изава когато лъже особено под напрежение...
Аз ако съм ще и се расърдя и ще спря да и обръщам всякакво внимание. Ако има нещо към теб а щом сте се целували и такива значи има тя ще се размисли и ще те пойска такъв какъвто си. Ако не го направи значи не те харесва и няма смисъл.
като съвет-НЕ
Аз ли4но никога не бих го праила,,,,,егати нали тфа е разли4ното някой като те оби4а---4е за него няма нужда да се променя6 по никакъв на4ин![]()
МРАЗЯ надути...малки...гадни...злоб
Много тъпо мислиш, няма да те хареса повече, ако се направиш като бившия.Ако те харесва, то ще е, защото си си ти, а не правещ се на някой друг.И тя просто се забавлява с теб, не ти е никаква приятелка.Приятелките не правят така, натиска се с теб, а не иска да тръгвате.Дава ти напразни надежди, а и тя не знае какво иска...
Никой няма да ти каже "да"...нормалнощом не те харесва такъв,да ходи с бившия й
![]()
йес йесПървоначално написано от MajeStic
+1
So free
+3Първоначално написано от CBupen`3aeK
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Искаш да хареса теб самия или някой който прилича на бившия й. Ако започнеш да правиш всичко, което ти казва в какво ще се превърнеш? В жива кукла и ще те "захвърли" веднага щом й омръзнеш или щом започнеш да и противоречиш.....
Струва ли си заради момиче, което не знае какво иска да изневеряваш на себе си?...![]()
Недей,не си заслуажава,просто й кажи,че на теб не ти харесва така и това е.
нямам повод да сънувам....
ако наистина те обича ще те приеме такъв какъвто си а няма да те променя
Виж сега, няма гаранция, 4е те кара да правиш тези неща само за да й напомняш на бившия. Може би просто харесва такъв тип мом4ета. Замисли се, ти си й приятел, по какъв тип си пада? Би трябвало да я познаваш и да можеш да си отговориш на въпроса.
А ако верно иска да прили4аш на бившия й, изобщо не й се връвай. Остави я и си търси моми4е, което ще те харесва такъв, какъвто си
![]()
Робинята на Quench
НИКОГА не се променяй камо ли заради момиче и то за да приличаш на бившия й...![]()
tova momiche shte e mn glypavo ...tq napravo ti go e kazala iska da si kato bifshiq iostavi q .. ti si si ti ..ne se promenqi zaradi nqkogo kakyfto i da e toi i kolkoto i da go obichash ili haresvash ...
Любовта е като песен да пееш , но няма песен без край...
a za6тo da ne se promeni6? vij edva li tq iska ti da i napomnq6 za nego ... pak i dori da e taka koeto mi se struva malko veroqtno , prsoto na pove4ety momi4eta ni haresva mom4etata da se s gotini pri4eski i dre6ki kakto edno mom4e haresva takia momi4eta!(логикааа) а пак и все пак ти го правиш и за себе си , мисля че промяната може да ти буде тласък за нататък , все пак ше се промениш към добро ... ама ако ти си решен да си останеш суштия окс , просто не го прави за нея а за себе си ! извлечи полза , а и виж в твоя полза е да тргнете нали това искаш и щом каваш че това ще помогне .. тогава какво?!![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Не се променяй заради момиче.Тази,която трябва ще те хареса такъв,какъвто си.
Същото се отнася и за въпросът ти.Не се променяй заради пр-ката си.Чрез тази промяна ще й напомняш за бившия и нищо повече.
Бъди различен...Ти зле ли си ?![]()
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
Kakvo li ne pravim v imeto na lubovta?Първоначално написано от Анонимко
Aaama 4akai tfa lubov li e?NE!V nikakuv slu4ai ne se promenqi,za6toto tq ne te haresva ,a strada po staroto i gadje!Ako te haresva6e 6te6e da te haresva takuv kakuvto si!I daje i da se promeni6 za neq i da stane ne6to,az pak ne vijdam smisul v taq vruzka,za6toto za neq nqma da si ti a biv6iq i!Taka,4e mom4e po-dobre po4akai za nqkoq,koqto naistina 6te haresa i oceni tova,koeto si!Ne izmenqi na sebe si za ne6to,koeto e priklu4ilo predi da e zapo4nalo!
и от мене една искаше точно същото.........остана си само с желаниетоще се променям аз за някаква пачавра
![]()
![]()
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever