.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Guest

Да се променя ли заради нея

Значи имам една приятелка с която се обичаме много, но освен приятелските чувства аз я и харесвам. Тя това го знае, и ми е казвала че също не е безразлична и съответно понякога се отдаваме на моментите и се целуваме и натискаме. Аз искам да тръгнем обаче тя нещо не е много навита, затова и правя всичко възможно да започне да ме харесва/логично/. Наскоро тя ме помоли да си направя косата такава каквато е била на бившето и гадже и да почнам да се обличам малко по-фешън /пак като него/. И сега се чудя дали да го правя. В смисъл ако тя го иска защото просто така и харесва - ок, обаче ако е за да й напомням на бившето и гадже ще е много тъпо и няма да го направя. И се чудя дали въобще трябва да се променям, в смисъл не знам дали това ще окаже някакво влияние в/у нея, т.е. дали ще ме харесва повече така... според вас какво е най-добре да се направи?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave

Ся представи си хипотетично,че иска да мязаш ан бившия и...
    Сега хипотетично си представи,че това значи ,че не те харесва....
    Сега хипотетично се запитай защо си и тогава...

Всичко това само ХИПОТЕТИЧНО.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Според мен трябва да я оставиш.Какъв е смисълът да се променяш за момиче което не се обиждай никога няма да те хареса такъв какъвто си.Тя не те заслужава.След време може да поиска да си направиш пластична операция за да станеш Брад Пит.Намери някоя която ще те харесва такъв какъвто си и не си губи времето с нея.
    <3 ^^

твърдо не , причините бяха обяснени по-горе

Ако те хареса ще е такъв какъвто си. А ония пикльо фиешъна дето не се е получило нищо с него да яде банани
    Клик ми (:

Бих те окуражил че не всичко е загубено ама как да ти кажа тя си мисли само за бивщия ти дори да се промениш тя пак ще предпочете него щот кфо те кефи повече оригинален парфюм или жалка имитация (не влагам обида в думите си към теб) ако продължава да ти лаф за това не се занимвай изобщо.Попитай я открито и наблюдавай реакцията и внимателно...човек винаги се изава когато лъже особено под напрежение...

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Аз ако съм ще и се расърдя и ще спря да и обръщам всякакво внимание. Ако има нещо към теб а щом сте се целували и такива значи има тя ще се размисли и ще те пойска такъв какъвто си. Ако не го направи значи не те харесва и няма смисъл.

Град
    София,мамка й фрашкана!
    като съвет-НЕ

Аз ли4но никога не бих го праила,,,,,егати нали тфа е разли4ното някой като те оби4а---4е за него няма нужда да се променя6 по никакъв на4ин
    МРАЗЯ надути...малки...гадни...злоб

Мега фен Аватара на koalka
    Много тъпо мислиш, няма да те хареса повече, ако се направиш като бившия.Ако те харесва, то ще е, защото си си ти, а не правещ се на някой друг.И тя просто се забавлява с теб, не ти е никаква приятелка.Приятелките не правят така, натиска се с теб, а не иска да тръгвате.Дава ти напразни надежди, а и тя не знае какво иска...

Никой няма да ти каже "да"...нормално щом не те харесва такъв,да ходи с бившия й

Фен Аватара на StayClose
    Град
    София
    не го прави,ако имаш поне малко самоуважение.

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    Ако те хареса ще е такъв какъвто си. А ония пикльо фиешъна дето не се е получило нищо с него да яде банани
    йес йес +1
    So free

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от CBupen`3aeK
    йес йес +1
    +3
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Искаш да хареса теб самия или някой който прилича на бившия й. Ако започнеш да правиш всичко, което ти казва в какво ще се превърнеш? В жива кукла и ще те "захвърли" веднага щом й омръзнеш или щом започнеш да и противоречиш.....
    Струва ли си заради момиче, което не знае какво иска да изневеряваш на себе си?...

Недей,не си заслуажава,просто й кажи,че на теб не ти харесва така и това е.
    нямам повод да сънувам....

ако наистина те обича ще те приеме такъв какъвто си а няма да те променя

Мега фен
    Град
    SF
    Виж сега, няма гаранция, 4е те кара да правиш тези неща само за да й напомняш на бившия. Може би просто харесва такъв тип мом4ета. Замисли се, ти си й приятел, по какъв тип си пада? Би трябвало да я познаваш и да можеш да си отговориш на въпроса.
    А ако верно иска да прили4аш на бившия й, изобщо не й се връвай. Остави я и си търси моми4е, което ще те харесва такъв, какъвто си

Робинята на Quench

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    НИКОГА не се променяй камо ли заради момиче и то за да приличаш на бившия й...

+1..VSI4KI FESHANI NA SAPUUN

tova momiche shte e mn glypavo ...tq napravo ti go e kazala iska da si kato bifshiq i ostavi q .. ti si si ti ..ne se promenqi zaradi nqkogo kakyfto i da e toi i kolkoto i da go obichash ili haresvash ...
    Любовта е като песен да пееш , но няма песен без край...

a za6тo da ne se promeni6? vij edva li tq iska ti da i napomnq6 za nego ... pak i dori da e taka koeto mi se struva malko veroqtno , prsoto na pove4ety momi4eta ni haresva mom4etata da se s gotini pri4eski i dre6ki kakto edno mom4e haresva takia momi4eta!(логикааа) а пак и все пак ти го правиш и за себе си , мисля че промяната може да ти буде тласък за нататък , все пак ше се промениш към добро ... ама ако ти си решен да си останеш суштия окс , просто не го прави за нея а за себе си ! извлечи полза , а и виж в твоя полза е да тргнете нали това искаш и щом каваш че това ще помогне .. тогава какво?!
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не се променяй заради момиче.Тази,която трябва ще те хареса такъв,какъвто си.
    Същото се отнася и за въпросът ти.Не се променяй заради пр-ката си.Чрез тази промяна ще й напомняш за бившия и нищо повече.

Град
    Филипиновци
    Бъди различен...Ти зле ли си ?
    На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!

Re: Да се променя ли заради нея

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Значи имам една приятелка с която се обичаме много, но освен приятелските чувства аз я и харесвам. Тя това го знае, и ми е казвала че също не е безразлична и съответно понякога се отдаваме на моментите и се целуваме и натискаме. Аз искам да тръгнем обаче тя нещо не е много навита, затова и правя всичко възможно да започне да ме харесва/логично/. Наскоро тя ме помоли да си направя косата такава каквато е била на бившето и гадже и да почнам да се обличам малко по-фешън /пак като него/. И сега се чудя дали да го правя. В смисъл ако тя го иска защото просто така и харесва - ок, обаче ако е за да й напомням на бившето и гадже ще е много тъпо и няма да го направя. И се чудя дали въобще трябва да се променям, в смисъл не знам дали това ще окаже някакво влияние в/у нея, т.е. дали ще ме харесва повече така... според вас какво е най-добре да се направи?
    Kakvo li ne pravim v imeto na lubovta? Aaama 4akai tfa lubov li e?NE!V nikakuv slu4ai ne se promenqi,za6toto tq ne te haresva ,a strada po staroto i gadje!Ako te haresva6e 6te6e da te haresva takuv kakuvto si!I daje i da se promeni6 za neq i da stane ne6to,az pak ne vijdam smisul v taq vruzka,za6toto za neq nqma da si ti a biv6iq i!Taka,4e mom4e po-dobre po4akai za nqkoq,koqto naistina 6te haresa i oceni tova,koeto si!Ne izmenqi na sebe si za ne6to,koeto e priklu4ilo predi da e zapo4nalo!

Град
    The endless river
    и от мене една искаше точно същото.........остана си само с желанието ще се променям аз за някаква пачавра
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми