.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

Изправяне на коса ? подържане и здраве ...

Здравейте на всички, искам да попитам как да си подържам косата здрава, след като сравнително често я изправям с преса ... Моля да ми предложите някакви шампоани, балсами, заздравители и т.н. ... косата ми е чуплива просто искам да е права, а това го права само с пресата 10х предварително

Град
    Dreamland Varna
    Използвай течни кристали преди да се изправяш и си слагай маска за коса. Розовата на Елсев е много хубава =)
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Град
    Градът на скучаещите милионери
    techni kristali + nqkakva hubava maska!

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от punkrock
    Използвай течни кристали преди да се изправяш и си слагай маска за коса. Розовата на Елсев е много хубава =)

Град
    У нас Си (=
    Преди си изправях косата всеки ден и беше станала адски суха. Взех си една маска от аптеката (не е някаква известна марка..даже и не я помня вече..маска свърши преди мнго време, а вече не ми е нужна, защото зарязах пресата) с костен мозък и плацента и наистина косата ми се оправи

ПП. Изправяй си косата възможно най-рядко Преди ми се получаваха ужасни чупки и не можех да се появя пред хора преди да съм я изправяла, но после осъзнах, че ако не я суша със сешоар ( още един благоприятен фактор за косата ми), а след баня само я намачкам с пяна стават много сладки къдрици.

Цитирай Първоначално написано от sexita
    с кристали...само да ожеш да си ги позволиш
    e te ne sa skupi be... ti pa.. ima i ot 5 lv i su6to sa dobri

Цитирай Първоначално написано от Nicole_Richie
    +1
    Just haters make me famous! εĭз

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    +1
    +1.По отношение на кристалите моите са 10лв.-100мл.,но от една година не мога да ги изразходя(през зимата през ден се изправях(когато си миех косата),но през лятото спрях нещо).Сега зимата пак мисля да я пострижа като миналата зима малко под рамената (до кръста е някъде) и да започна да я изправям.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от miSs^SixTy
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    +1
    +1.По отношение на кристалите моите са 10лв.-100мл.,но от една година не мога да ги изразходя(през зимата през ден се изправях(когато си миех косата),но през лятото спрях нещо).Сега зимата пак мисля да я пострижа като миналата зима малко под рамената (сега е до кръста някъде) и да започна да я изправям.

Повече от фен
    Опс съжалявам,вместо да поправя,съм натиснала да цитирам .

Guest
    Благодаря благодаря ... Само ако може да кажете и някои хубави кристали Смисъл фирма ... гледам много хвалят биофарма

Град
    Плевен
    на биофарма надали да са най-хубавите, сигурно има и много по-хубави, но все пак са много добри(аз такива ползвам) и са най-евтините всъщност.. Моите са 30мл и ги взимам за 5-6 лв някъде, зависи от кой магазин нали ги купувам и обикновено ги ползвам по около половин година някъде, не знам и аз точно
    You can still touch my love - it's free! Boy, I like you just the way you are (:

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    i az polzvam na biopharma pls kajete mi kato si slagate kristali kolko puti natiskate da pusne shishenceto shtoto mi se struva 4e az mai ne6to se ulivam po nqkoi put 3 puti po 2 .... ne e li mn a vie kak ?
    No matter where you go, there they are...

Guest
    i az po dva tri [yti puskam ama moirta kosa e mn obemna i da moje nasqkade da otide..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си