- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изправяне на коса ? подържане и здраве ...
Здравейте на всички, искам да попитам как да си подържам косата здрава, след като сравнително често я изправям с преса... Моля да ми предложите някакви шампоани, балсами, заздравители и т.н. ... косата ми е чуплива просто искам да е права, а това го права само с пресата
10х предварително
![]()
Използвай течни кристали преди да се изправяш и си слагай маска за коса. Розовата на Елсев е много хубава =)
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
techni kristali + nqkakva hubava maska!
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
Преди си изправях косата всеки ден и беше станала адски суха. Взех си една маска от аптеката (не е някаква известна марка..даже и не я помня вече..маска свърши преди мнго време, а вече не ми е нужна, защото зарязах пресата) с костен мозък и плацента и наистина косата ми се оправи![]()
ПП. Изправяй си косата възможно най-рядкоПреди ми се получаваха ужасни чупки и не можех да се появя пред хора преди да съм я изправяла, но после осъзнах, че ако не я суша със сешоар ( още един благоприятен фактор за косата ми), а след баня само я намачкам с пяна стават много сладки къдрици.
+1Първоначално написано от Nicole_Richie
![]()
Just haters make me famous! εĭз
+1.По отношение на кристалите моите са 10лв.-100мл.,но от една година не мога да ги изразходя(през зимата през ден се изправях(когато си миех косата),но през лятото спрях нещо).Сега зимата пак мисля да я пострижа като миналата зима малко под рамената (до кръста е някъде) и да започна да я изправям.Първоначално написано от CuRly Doll
![]()
Първоначално написано от miSs^SixTy
Опс съжалявам,вместо да поправя,съм натиснала да цитирам.
Благодаря благодаря ...Само ако може да кажете и някои хубави кристали
Смисъл фирма ... гледам много хвалят биофарма
![]()
на биофарма надали да са най-хубавите, сигурно има и много по-хубави, но все пак са много добри(аз такива ползвам) и са най-евтините всъщност.. Моите са 30мл и ги взимам за 5-6 лв някъде, зависи от кой магазин нали ги купувам и обикновено ги ползвам по около половин година някъде, не знам и аз точно
You can still touch my love - it's free! Boy, I like you just the way you are (:
i az polzvam na biopharma pls kajete mi kato si slagate kristali kolko puti natiskate da pusne shishenceto shtoto mi se struva 4e az mai ne6to se ulivam po nqkoi put 3 puti po 2 .... ne e li mn a vie kak ?
No matter where you go, there they are...
i az po dva tri [yti puskam ama moirta kosa e mn obemna i da moje nasqkade da otide..