.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Guest

Oiiiiiiii nqmam ve4e kasmet v lubovtaa...

nikakaf ot taq godina pone 300 mom4eta si haresvah 1 sled drug 6toto s nikoi ne se polu4ava6e i nakraq s toq 300 ne sa polu4i...
    ebasi mu......obry6tat mi vnimanie i izvednaj na drugiq den (napr.sled 2 dena ili 2 meseca) kakto sa bili mili4ki fr`s me zabraqt i otbagvqt ,,,
    i za6to po dqvolite me haresvat pone 500 idiota ??

Guest
    koito ne struvat i 5 pari a qkite pi4oe mi kazvat samo 4e sym sladurana golqma dran dran..
    da ne e zaradi s4upenite oglledala taq godina pone 3 s4upih ama ne golemi ami sredni takia deto si gi oka4a6 na stenata no moje i da si gi zema6 otzade hartieni.of nz po princip ne sym sueverna no ne mi varvi v lubovta.dori i bivshia takmo tragvahme otnovo i me zaeba izvednash ot togava sichko vari s glavata na opakii

Ми какво да ти кажа ще ти дойде времето и на теб за всеки влак си има пътници не се отчайвай живота е пред теб
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Ние какво можем да направим?Явно не попадаш на подходящите.Ще му дойде времето.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Град
    Непостоянно
    а бе тва е ебавка нали?нали нали тъпо
    .!.

Spokoino de tova,4e ne se e polu4ilo s pove4eto aide s nito edno ot mom4etata ne zna4i,4e nikoga nqma da se polu4i!To ne moje ot raz da se nameri istinska lubov!Moje bi i pri4inata e v teb!Potursi q!За vsi4ko si ima pri4ina!Ako q otkrie6 i se popravi6 moje i da ne e taka kakto i ti kazva6!Ama nqma kfo da mu misli6 tolkova de!6te ima i drugi i ti 6te nameri6 polovinkata si!Za vseki vlak si ima putnici!Nqma kfo da se pritensqva6!Jivei si!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    ти си големо курве
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Ние какво можем да направим?Да ти донесем принц на бял кон,в когото да се влюбиш?През много ще минеш,чпреди да откриеш любовта.Не се отчайвай!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Ибаси 300 момчетата си си харесала пак теб 500 та харесват а пък с никой не та огрява или поне аз нещо такоз разбрах от сичкото тва.....

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от _FairY_oF_DaRknEsS_
    Ибаси 300 момчетата си си харесала пак теб 500 та харесват а пък с никой не та огрява или поне аз нещо такоз разбрах от сичкото тва.....
    а аз все още вярвам че е базик
    .!.

Град
    Непостоянно
    да базик е..аде дееее нали
    .!.

Цитирай Първоначално написано от woshia_style
    Нищо чудно...то такваз тъпотия е просто невъзможна..... бахти и глупостите.....

Град
    The endless river
    Въъй чи ниприятнуу........и са ко да праим
    Потърси грешката в себе си след като от 300 всичките не ти се кефят
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

Град
    Непостоянно
    Нищо чудно...то такваз тъпотия е просто невъзможна..... бахти и глупостите.....
    мноо ясно...то толкова момчета през живота си не е виждала сигурно
    .!.

мноо ясно...то толкова момчета през живота си не е виждала сигурно

Мега фен
    Град
    София
    Като си проста ,кви момчета искаш да те харесват?
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...

Re: Oiiiiiiii nqmam ve4e kasmet v lubovtaa...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    nikakaf ot taq godina pone 300 mom4eta si haresvah 1 sled drug 6toto s nikoi ne se polu4ava6e i nakraq s toq 300 ne sa polu4i...
    ebasi mu......obry6tat mi vnimanie i izvednaj na drugiq den (napr.sled 2 dena ili 2 meseca) kakto sa bili mili4ki fr`s me zabraqt i otbagvqt ,,,
    500 Уау Я дай снимка
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Хм има безброй причини ся ше дам една подобна от моя живот съвсем не казвам че си такава...и такааа...
    Имало едно време една мнооого миловидна на външен вид "мацка" която имала огромно самочуствие и обичала да сменя гаджетата много често а и не рядко по няколко наведъъъж. После почнала да чука всеки 2ри и накрая и те не и стигали та изчукала гаджето на най добрата си приятелка и до ден днешен се чуди къде по дяволите е сгрешила и няма и да се сети понеже е тъпа... Та така че ти препоръчвам да земеш сериозно да се замислиш защо е така...и повярвай ми не заради някфи огледала боли те малки или големи...

Guest

Re: Oiiiiiiii nqmam ve4e kasmet v lubovtaa...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    пиши на кирилица а по темата случва се

ЪЪъ...замисляла ли си се, че и ти трябва да покажеш интерес? Или че може би като виждат, че на следващия ден гледаш постоянно друг...или други, те заебават?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

lenkataa
    Guest

9303199059

spoko 6te popadne6 na podhodq6toto momche

Ти ако не си свесна мома, свестен няма да си намериш.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Как така преброи,че с 300 не се е получило,а 500 "идиота" те харесват-ти тях не?Май грешката е в теб,а не в "идиотите.

Град
    на плажа =)
    Мацееее пубертета те тресееее

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    ти си големо курве

sigurno si stanala o6te po grozna

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си