.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    Отчаяният
    Guest

Тя е бременна от друг

Здравейте,иска да ми дадете съвет какво да правя,защто вече не знам на кого да имам доверие и на кого не....
    Та значи.... преди два дни се прибрах от почивка в Гърция,бях там на гости на брат ми.Бях там за около месец. От година и половина имам сериозна връзка с едно момиче,но сега като се прибрах и се обадих да се видим,а тя ми каза,че не иска да ме вижда,че я е срам да ме погледне в очите....и че е бременна,но НЕ ОТ МЕН и не мисли да г маха....... полудях когато разбрах и сега не знам какво да права.Ходих до тях но тя не иска да ме вижда нито да каже от кого е.Полудявам моля ви дайте ми съвет какво да правя????Обичам я,искам да съм с нея. Не знам да я оставя ли или да и простя и да я обедя да се върне при мен.Моля ви помогнете ми

Град
    О-в Тамбокту

Re: Тя е бременна от друг

Цитирай Първоначално написано от Отчаяният
    Здравейте,иска да ми дадете съвет какво да правя,защто вече не знам на кого да имам доверие и на кого не....
    Та значи.... преди два дни се прибрах от почивка в Гърция,бях там на гости на брат ми.Бях там за около месец. От година и половина имам сериозна връзка с едно момиче,но сега като се прибрах и се обадих да се видим,а тя ми каза,че не иска да ме вижда,че я е срам да ме погледне в очите....и че е бременна,но НЕ ОТ МЕН и не мисли да г маха....... полудях когато разбрах и сега не знам какво да права.Ходих до тях но тя не иска да ме вижда нито да каже от кого е.Полудявам моля ви дайте ми съвет какво да правя????Обичам я,искам да съм с нея. Не знам да я оставя ли или да и простя и да я обедя да се върне при мен.Моля ви помогнете ми
    Наистина много яко те е преебала!Но щом все още искаш да си с нея значи истински я обичаш!Намери начин да и кажеш това което мислиш!И успех

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    я ми дай телефона на тая пикла да и званна аз ще я питам та тя ти дължи поне обяснение (макар че щом те пъди така явно те обича и не иска да те нарани което прави сега но най-добре говори с нея чрез приятелите и)
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

pervezna...
    Guest
    awe trt li kvo si ??? kvo se ebava6 s ne6tastiqta na horata mn si TUPO WEEEEEEE .. kvo mojel da napravi nqkoi da iska ne6u ot tebe deeba i kompleksiranite puberteti ... 4oveka si ima problem i prosto iska da go spodeli makar 4e tuk nqma da nameri svesten savet ot nqkvi si nevrustni de4ica .. Trqbva da si pogovori6 s neq i ako moje da si opravi6 jivota bez neq tova e koeto mislq

Guest
    pomisli dali si gotov da prieme6 4ujdoto dete,6tom tq e re6ila da ne go maha.ako naistina q obi4a6 q potursi i pogovorete.

Цитирай Първоначално написано от savoy
    я ми дай телефона на тая пикла да и званна аз ще я питам та тя ти дължи поне обяснение (макар че щом те пъди така явно те обича и не иска да те нарани което прави сега но най-добре говори с нея чрез приятелите и)
    Съгласна съм,ако не те обичаше или поне не държеше на теб много лесно можеще да каже,че детето е от теб или да ти пойска поне извинение.
    Бтл на колко е години?
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Цитирай Първоначално написано от savoy
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Град
    Асеновград, България
    Ти си решаваш, аз незнам дали бих могъл да съм с момиче след подобно изпъление. Ако си сигурен, че я обичаш и искаш да си с нея, както и че можеш да се грижиш за бебе, кажи и го. Кажи, че я обичаш и прощаваш, че искаш да си с нея, в противен случай я забрави.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Готов ли си да отгледаш чуждо дете?
    Помисли над въпроса и ще си отговориш сам на въпросите
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    vij,ko,ostai q taq..6tom i ne6te da go maha-nqma smisal da si s neq,ta kato se rodi kop. ,(toest-deteto)kak 6te go pogledne6?!Tq kato ne e mogla da se vazdarja tokato te e nqmalo,sama si e vinovna
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Sega se 4ustvai svoboden da spish s koito si poiskash

Всъщност ако оставим настрана бременността, тя е изневерила. Трябва да помислиш дали би могъл да преглътнеш това и да бъдеш с нея въпреки това. И след това се замисли дали искаш семейство, защото не можете да сте просто гаджета вече - не е задължително да се жените, но тя ще става майка и ако ти ще си с нея, ще бъдеш баща на детето. И чак след това помисли дали би отгледал детето с такава обич, с каквато би отгледал свое дете.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    Трябва да намериш начин да говориш лично с нея. Всичко е възможно. Може да е била изнасилена. Аз съм момче, но мисля поне, че когато изневеряват повечето курви се предпазват. Може да е било пиянска вечер, всичко може да е било. Знаеш прекалено малко. Погрижи се да научиш повече, но лично от нея. Другите всичко може да кажат, откъде да ги знаеш, че е истина.

Курвите точно въобще не използват предпазни средства. Една моя позната не беше чувала за интимен гел и не вярвам да беше ходила на гинеколог, а се чукаше с кого ли не. На тях не им пука.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен

Re: Тя е бременна от друг

Цитирай Първоначално написано от Отчаяният
    slojna rabota,monogo faktori vliqqt i edvali bih mogla da ti dam adekvaten savet
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

иди я наеби и от тебе ше е бременна

Guest
    Цитирай Първоначално написано от madoka
    иди я наеби и от тебе ше е бременна
    хахаха ха арофл рулз

Guest
    ami ostavi q taka . Vij govori s neq i malko ot malko pone i vlez v polojenie tq ot odavna sigurno se 4uka s drug ili drugi , ama nqma smisal da i natqkva6 izli6ni ne6ta prosto pogovori vij ot kogo e tova dete overi se dali ne e tvoe vse pak .... ama netrqbva da si s neq 6tom se e ebala s drugi i ne ti e kazala...

Супер фен Аватара на FelisDirus
    бъди до нея, ако наистина я обичаш
    не я изоставяй в такъв момент

хора сме, не забравяйте, всеки греши
    Собственост на Canis_Dirus

Re6enieto zavisi edinstveno ot teb,no 6tom iska6 otnovo da si s neq-tq e 6tastlivka ti q obi4a6 istinski!

Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    бъди до нея, ако наистина я обичаш
    не я изоставяй в такъв момент

хора сме, не забравяйте, всеки греши
    Направо и намазвай ските и да се пуска по течението сама.
    ония кат и го е бухал са е кефила нали, да си бере галето сама.

ти си бил честен с нея преполагам, кой каквото си го прави си е за негова сметка. какво ще правиш ще и помагаш да гледа чуждо бебе. обичаш я, май тя не изпитва същото към теб ми се струва. Представи си само съвмесния вижот с нея или какво ще излизане с малкия на разходки, ако искаш му сменеи пелените.

намери си свястно момиче и не си тормози живото излишно, прекалено е кратък

Po-dobre q zabravi.Vqrno 4e 6te te boli no bolkata vse nqkoga 6te otmine, a taka vinagi 6te znae6 kak tq se e podigrala s teb, ta dori i nesaznatelno da e bilo.6te se izma4va6,no vremeto 6te izlekuva ranite ti.Na neq edva li i e lesno -popadala sam v podobna situaciq - vinata navqrno q razqjda, no po-dobre 6te si bez neq.
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Мале баткас ако съм на твое място ..... бебето и тя отиват при Всевишния хич няма да ми мигне окото..... И тоз дето и го е напраил, майка му ще го търси при гробаря ...... Малеееееее ти луд ли си е .... ше ги избия кат кучета не ме ебе малеее как така щи прай бее .....
    Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    пич кофти история аз на тебе ако бях щех да я разпитам и освен ако не се е дрогирала че да ми изневери я заебавам да се опрая то ше ти мине ама след колко време зависи от теб...

Забрави я и като я видиш на улицата и приложи процедурата шут-ин-хед. Не те заслужава братко,ако продължиш с нея като нищо ще те преебе пак.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си