- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тя е бременна от друг
Здравейте,иска да ми дадете съвет какво да правя,защто вече не знам на кого да имам доверие и на кого не....
Та значи.... преди два дни се прибрах от почивка в Гърция,бях там на гости на брат ми.Бях там за около месец. От година и половина имам сериозна връзка с едно момиче,но сега като се прибрах и се обадих да се видим,а тя ми каза,че не иска да ме вижда,че я е срам да ме погледне в очите....и че е бременна,но НЕ ОТ МЕН и не мисли да г маха....... полудях когато разбрах и сега не знам какво да права.Ходих до тях но тя не иска да ме вижда нито да каже от кого е.Полудявам![]()
![]()
моля ви дайте ми съвет какво да правя????Обичам я,искам да съм с нея. Не знам да я оставя ли или да и простя и да я обедя да се върне при мен.Моля ви помогнете ми
![]()
Наистина много яко те е преебала!Но щом все още искаш да си с нея значи истински я обичаш!Намери начин да и кажеш това което мислиш!И успехПървоначално написано от Отчаяният
![]()
я ми дай телефона на тая пикла да и званна аз ще я питам та тя ти дължи поне обяснение(макар че щом те пъди така явно те обича и не иска да те нарани което прави сега но най-добре говори с нея чрез приятелите и)
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
awe trt li kvo si ??? kvo se ebava6 s ne6tastiqta na horata mn si TUPO WEEEEEEE .. kvo mojel da napravi nqkoi da iska ne6u ot tebe deeba i kompleksiranite puberteti ... 4oveka si ima problem i prosto iska da go spodeli makar 4e tuk nqma da nameri svesten savet ot nqkvi si nevrustni de4ica .. Trqbva da si pogovori6 s neq i ako moje da si opravi6 jivota bez neq tova e koeto mislq
pomisli dali si gotov da prieme6 4ujdoto dete,6tom tq e re6ila da ne go maha.ako naistina q obi4a6 q potursi i pogovorete.
Съгласна съм,ако не те обичаше или поне не държеше на теб много лесно можеще да каже,че детето е от теб или да ти пойска поне извинение.Първоначално написано от savoy
Бтл на колко е години?
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Първоначално написано от savoy
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Ти си решаваш, аз незнам дали бих могъл да съм с момиче след подобно изпъление.Ако си сигурен, че я обичаш и искаш да си с нея, както и че можеш да се грижиш за бебе, кажи и го. Кажи, че я обичаш и прощаваш, че искаш да си с нея, в противен случай я забрави.
![]()
Готов ли си да отгледаш чуждо дете?
Помисли над въпроса и ще си отговориш сам на въпросите
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
vij,ko,ostai q taq..6tom i ne6te da go maha-nqma smisal da si s neq,ta kato se rodi kop. ,(toest-deteto)kak 6te go pogledne6?!Tq kato ne e mogla da se vazdarja tokato te e nqmalo,sama si e vinovna![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Sega se 4ustvai svoboden da spish s koito si poiskash
Всъщност ако оставим настрана бременността, тя е изневерила. Трябва да помислиш дали би могъл да преглътнеш това и да бъдеш с нея въпреки това. И след това се замисли дали искаш семейство, защото не можете да сте просто гаджета вече - не е задължително да се жените, но тя ще става майка и ако ти ще си с нея, ще бъдеш баща на детето. И чак след това помисли дали би отгледал детето с такава обич, с каквато би отгледал свое дете.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Трябва да намериш начин да говориш лично с нея. Всичко е възможно. Може да е била изнасилена. Аз съм момче, но мисля поне, че когато изневеряват повечето курви се предпазват. Може да е било пиянска вечер, всичко може да е било. Знаеш прекалено малко. Погрижи се да научиш повече, но лично от нея. Другите всичко може да кажат, откъде да ги знаеш, че е истина.
Курвите точно въобще не използват предпазни средства. Една моя позната не беше чувала за интимен гел и не вярвам да беше ходила на гинеколог, а се чукаше с кого ли не. На тях не им пука.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
slojna rabota,monogo faktori vliqqt i edvali bih mogla da ti dam adekvaten savetПървоначално написано от Отчаяният
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
иди я наеби и от тебе ше е бременна![]()
хахаха ха арофл рулзПървоначално написано от madoka
![]()
ami ostavi q taka . Vij govori s neq i malko ot malko pone i vlez v polojenie tq ot odavna sigurno se 4uka s drug ili drugi , ama nqma smisal da i natqkva6 izli6ni ne6ta prosto pogovori vij ot kogo e tova dete overi se dali ne e tvoe vse pak .... ama netrqbva da si s neq 6tom se e ebala s drugi i ne ti e kazala...
бъди до нея, ако наистина я обичаш
не я изоставяй в такъв момент
хора сме, не забравяйте, всеки греши
Собственост на Canis_Dirus
Re6enieto zavisi edinstveno ot teb,no 6tom iska6 otnovo da si s neq-tq e 6tastlivka ti q obi4a6 istinski!
Направо и намазвай ските и да се пуска по течението сама.Първоначално написано от _Cuddly_
ония кат и го е бухал са е кефила нали, да си бере галето сама.
ти си бил честен с нея преполагам, кой каквото си го прави си е за негова сметка. какво ще правиш ще и помагаш да гледа чуждо бебе. обичаш я, май тя не изпитва същото към теб ми се струва. Представи си само съвмесния вижот с нея или какво ще излизане с малкия на разходки, ако искаш му сменеи пелените.
намери си свястно момиче и не си тормози живото излишно, прекалено е кратък
Po-dobre q zabravi.Vqrno 4e 6te te boli no bolkata vse nqkoga 6te otmine, a taka vinagi 6te znae6 kak tq se e podigrala s teb, ta dori i nesaznatelno da e bilo.6te se izma4va6,no vremeto 6te izlekuva ranite ti.Na neq edva li i e lesno -popadala sam v podobna situaciq - vinata navqrno q razqjda, no po-dobre 6te si bez neq.
Не за вражда, за обич съм създадена!
Мале баткас ако съм на твое място ..... бебето и тя отиват при Всевишния хич няма да ми мигне окото..... И тоз дето и го е напраил, майка му ще го търси при гробаря ...... Малеееееее ти луд ли си е .... ше ги избия кат кучета не ме ебе малеее как така щи прай бее .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!
пич кофти история аз на тебе ако бях щех да я разпитам и освен ако не се е дрогирала че да ми изневери я заебавам да се опрая то ше ти мине ама след колко време зависи от теб...
Забрави я и като я видиш на улицата и приложи процедурата шут-ин-хед.Не те заслужава братко,ако продължиш с нея като нищо ще те преебе пак.