.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Град
    #mainatown
    Цитирай Първоначално написано от savoy
    я ми дай телефона на тая пикла да и званна аз ще я питам та тя ти дължи поне обяснение (макар че щом те пъди така явно те обича и не иска да те нарани което прави сега но най-добре говори с нея чрез приятелите и)
    Съгласна.
    Обичам само един човек и това съм аз.

Чак не мога да повярвам, че обмисляш вариант да си я върнеш при теб Ако бях на твое място щях да я убия - и нея и ТАТКОТО

Цитирай Първоначално написано от Alexy
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    бъди до нея, ако наистина я обичаш
    не я изоставяй в такъв момент

хора сме, не забравяйте, всеки греши
    Направо и намазвай ските и да се пуска по течението сама.
    ония кат и го е бухал са е кефила нали, да си бере галето сама.

ти си бил честен с нея преполагам, кой каквото си го прави си е за негова сметка. какво ще правиш ще и помагаш да гледа чуждо бебе. обичаш я, май тя не изпитва същото към теб ми се струва. Представи си само съвмесния вижот с нея или какво ще излизане с малкия на разходки, ако искаш му сменеи пелените.

намери си свястно момиче и не си тормози живото излишно, прекалено е кратък
    +1

Аз ако съм на тебе, даже няма и да се замислям
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Re: Тя е бременна от друг

Цитирай Първоначално написано от Отчаяният
    Здравейте,иска да ми дадете съвет какво да правя,защто вече не знам на кого да имам доверие и на кого не....
    Та значи.... преди два дни се прибрах от почивка в Гърция,бях там на гости на брат ми.Бях там за около месец. От година и половина имам сериозна връзка с едно момиче,но сега като се прибрах и се обадих да се видим,а тя ми каза,че не иска да ме вижда,че я е срам да ме погледне в очите....и че е бременна,но НЕ ОТ МЕН и не мисли да г маха....... полудях когато разбрах и сега не знам какво да права.Ходих до тях но тя не иска да ме вижда нито да каже от кого е.Полудявам моля ви дайте ми съвет какво да правя????Обичам я,искам да съм с нея. Не знам да я оставя ли или да и простя и да я обедя да се върне при мен.Моля ви помогнете ми
    Аз мисля че и тя те обича...нокакто ти каза...срам я е да те погледне...срамува се от отва което е направила....опитай се да покажеш че още я обичаш и че за теб няма значение каква е...може би тогава ще се почувства по сигурна и...да...нещо такова..

успех...дано се разберете и да сте си заедно още доста време
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от Spork
    Здравейте,иска да ми дадете съвет какво да правя,защто вече не знам на кого да имам доверие и на кого не....
    Та значи.... преди два дни се прибрах от почивка в Гърция,бях там на гости на брат ми.Бях там за около месец. От година и половина имам сериозна връзка с едно момиче,но сега като се прибрах и се обадих да се видим,а тя ми каза,че не иска да ме вижда,че я е срам да ме погледне в очите....и че е бременна,но НЕ ОТ МЕН и не мисли да г маха....... полудях когато разбрах и сега не знам какво да права.Ходих до тях но тя не иска да ме вижда нито да каже от кого е.Полудявам моля ви дайте ми съвет какво да правя????Обичам я,искам да съм с нея. Не знам да я оставя ли или да и простя и да я обедя да се върне при мен.Моля ви помогнете ми
    Аз мисля че и тя те обича...нокакто ти каза...срам я е да те погледне...срамува се от отва което е направила....опитай се да покажеш че още я обичаш и че за теб няма значение каква е...може би тогава ще се почувства по сигурна и...да...нещо такова..

успех...дано се разберете и да сте си заедно още доста време
    Тва ми се вижда малко невъзможно.Ти представяш ли си да заспиваш до някоя дето преди 1 месец е забременяла от друг?Ако не друго всеки път като се карат ще се споменава и тва и ебати кашата...

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Alderis
    Цитирай Първоначално написано от Alexy
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    бъди до нея, ако наистина я обичаш
    не я изоставяй в такъв момент

хора сме, не забравяйте, всеки греши
    Направо и намазвай ските и да се пуска по течението сама.
    ония кат и го е бухал са е кефила нали, да си бере галето сама.

ти си бил честен с нея преполагам, кой каквото си го прави си е за негова сметка. какво ще правиш ще и помагаш да гледа чуждо бебе. обичаш я, май тя не изпитва същото към теб ми се струва. Представи си само съвмесния вижот с нея или какво ще излизане с малкия на разходки, ако искаш му сменеи пелените.

намери си свястно момиче и не си тормози живото излишно, прекалено е кратък
    +1

Аз ако съм на тебе, даже няма и да се замислям

така и не разбрах защо ме цитирахте

виж, тук няма да получиш адекватен отговор и по-добре не слушай никого

направи това, което сметнеш за разумно
    вслушай се в чувствата си
    Собственост на Canis_Dirus

кво се замисляш бие6 и 6ута и дим да те няма от нея

Град
    Inside the temple
    Ако искаш да си с нея, а тя не желае да говори с теб... Ти си познаваш мацката, ти трябва да знаеш как можеш да достигнеш до нея и да я увериш, че искаш да си с нея.
    Но не можеш да я притискаш. Може да е всичко и сега наистина да се срамува от случилото се и затова да се крие от теб. Може да не може да си представи да продължава да бъде с теб... гузната съвест е сериозно нещо.
    Съществува и далеч по-кофти вариантът да ти е изневерявала... и сега да иска да бъде с другия и да роди детето му. Щом като сте били заедно толкова време, нормална реакция е да се опита да те предпази от шока на една такава новина.
    Времето ще покаже.
    Някой спомена, че ако си готов да гледаш чуждо дете, ще знаеш какво да правиш. Така е. Ако си с нея, ще се наложи да отгледате заедно това дете.
    Помисли си обаче дали страхът ти да не я изгубиш, чувствата не замъгляват трезвата ти преценка. Изневярата е сериозно нещо и срива доверието. Понякога просто е по-добре да се разделите...

Времето ще покаже. Успех!
    When I love, I love.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    м`че радвай се
    не е бременна от теб и ето ти повод да се отървеш от този бъдещ кит

Супер фен Аватара на rakiQ
    ти може да я обичаш ала тя тебе дали те обича??????????????????????????

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)

Щом не иска да те види,а ти тичаш след нея не те ЗАСЛУЖАВА След време може да осъзнае грешката си!Една жена какво ли не би дала да има сърцето и душата на един мъж...Щом с лека ръка те е зарязала по добре продълйи напред Но най-добре слушай сърцето си Ние не може да взимаме решение вместо теб,нито да ти решим проблема Ти сам трябва да се справиш
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от N0Rull5
    Решението е просто-една чамова цепеница или текстолитова тръба,влизаш със вратата у тях и бой,бой,бой!

Не всичко се решава с БОЙ!!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Ами много кофти ситуация да.Не искам да я оправдавам,но аз също съм имала връзка 2 години и след година и половина много ми се искаше да имам някаква зарибявка,искаш пак да усетя играта м/у нас,нещо ново и различно(с приятеля ми някак си всичко беше еднакво думите,местата където ходим..общо взето ме приемаше повече за даденост от колкото за нещо друго,а на мен това много ми тежеше и имах чувството,че спирам да го обичам,че сякаш свикнах и аз със него,а пък в началото на връзката ни беше много готин,интересен,винаги гледаше на мен да ми е добре интересуваше се а след това ... .. и ....) .. е да стана....след половин година искане стана ... аз сама казах на приятеля си .. тогава стана бивш.Не желаех да го лъжа и той ме заряза .. не успя да помисли защо съм направила такова нещо ... Е да тогава разбрах,че наистина много го ценя но.... та така по темата ... може и тя да е искала някакъф флирт НЕ Я ОПРАВДАВАМ и да е станала беля ...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Diva4e
    Ами много кофти ситуация да.Не искам да я оправдавам,но аз също съм имала връзка 2 години и след година и половина много ми се искаше да имам някаква зарибявка,искаш пак да усетя играта м/у нас,нещо ново и различно(с приятеля ми някак си всичко беше еднакво думите,местата където ходим..общо взето ме приемаше повече за даденост от колкото за нещо друго,а на мен това много ми тежеше и имах чувството,че спирам да го обичам,че сякаш свикнах и аз със него,а пък в началото на връзката ни беше много готин,интересен,винаги гледаше на мен да ми е добре интересуваше се а след това ... .. и ....) .. е да стана....след половин година искане стана ... аз сама казах на приятеля си .. тогава стана бивш.Не желаех да го лъжа и той ме заряза .. не успя да помисли защо съм направила такова нещо ... Е да тогава разбрах,че наистина много го ценя но.... та така по темата ... може и тя да е искала някакъф флирт НЕ Я ОПРАВДАВАМ и да е станала беля ...
    И ние ходим на едни и същи места и вечерите ни са почти еднакви, ама не сме тръгнали по чуждо заради това. Ако искаш да си с любимия си с него, ако щ и да обитавете 10 квадрата и да не ходите никъде. Другото са глезотии.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Зарежи я.Тя те е предала-няма смисъл да си с нея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си