- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тя е бременна от друг
Съгласна.Първоначално написано от savoy
Обичам само един човек и това съм аз.
Чак не мога да повярвам, че обмисляш вариант да си я върнеш при тебАко бях на твое място щях да я убия - и нея и ТАТКОТО
![]()
+1Първоначално написано от Alexy
Аз ако съм на тебе, даже няма и да се замислям
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
Аз мисля че и тя те обича...нокакто ти каза...срам я е да те погледне...срамува се от отва което е направила....опитай се да покажеш че още я обичаш и че за теб няма значение каква е...може би тогава ще се почувства по сигурна и...да...нещо такова..Първоначално написано от Отчаяният
успех...дано се разберете и да сте си заедно още доста време
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Тва ми се вижда малко невъзможно.Ти представяш ли си да заспиваш до някоя дето преди 1 месец е забременяла от друг?Ако не друго всеки път като се карат ще се споменава и тва и ебати кашата...Първоначално написано от Spork
Първоначално написано от Alderis
така и не разбрах защо ме цитирахте
виж, тук няма да получиш адекватен отговор и по-добре не слушай никого
направи това, което сметнеш за разумно
вслушай се в чувствата си
Собственост на Canis_Dirus
кво се замисляш бие6 и 6ута и дим да те няма от нея![]()
Ако искаш да си с нея, а тя не желае да говори с теб... Ти си познаваш мацката, ти трябва да знаеш как можеш да достигнеш до нея и да я увериш, че искаш да си с нея.
Но не можеш да я притискаш. Може да е всичко и сега наистина да се срамува от случилото се и затова да се крие от теб. Може да не може да си представи да продължава да бъде с теб... гузната съвест е сериозно нещо.
Съществува и далеч по-кофти вариантът да ти е изневерявала... и сега да иска да бъде с другия и да роди детето му. Щом като сте били заедно толкова време, нормална реакция е да се опита да те предпази от шока на една такава новина.
Времето ще покаже.
Някой спомена, че ако си готов да гледаш чуждо дете, ще знаеш какво да правиш. Така е. Ако си с нея, ще се наложи да отгледате заедно това дете.
Помисли си обаче дали страхът ти да не я изгубиш, чувствата не замъгляват трезвата ти преценка. Изневярата е сериозно нещо и срива доверието. Понякога просто е по-добре да се разделите...
Времето ще покаже. Успех!
When I love, I love.
м`че радвай се
не е бременна от теб и ето ти повод да се отървеш от този бъдещ кит
ти може да я обичаш ала тя тебе дали те обича??????????????????????????
Щом не иска да те види,а ти тичаш след нея не те ЗАСЛУЖАВАПървоначално написано от Отчаяният
![]()
След време може да осъзнае грешката си!Една жена какво ли не би дала да има сърцето и душата на един мъж...Щом с лека ръка те е зарязала по добре продълйи напред
Но най-добре слушай сърцето си
Ние не може да взимаме решение вместо теб,нито да ти решим проблема
Ти сам трябва да се справиш
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Първоначално написано от N0Rull5
Не всичко се решава с БОЙ!!![]()
![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ами много кофти ситуация да.Не искам да я оправдавам,но аз също съм имала връзка 2 години и след година и половина много ми се искаше да имам някаква зарибявка,искаш пак да усетя играта м/у нас,нещо ново и различно(с приятеля ми някак си всичко беше еднакво думите,местата където ходим..общо взето ме приемаше повече за даденост от колкото за нещо друго,а на мен това много ми тежеше и имах чувството,че спирам да го обичам,че сякаш свикнах и аз със него,а пък в началото на връзката ни беше много готин,интересен,винаги гледаше на мен да ми е добре интересуваше се а след това ... .. и ....) .. е да стана....след половин година искане стана ... аз сама казах на приятеля си .. тогава стана бивш.Не желаех да го лъжа и той ме заряза .. не успя да помисли защо съм направила такова нещо ... Е да тогава разбрах,че наистина много го ценя но.... та така по темата ... може и тя да е искала някакъф флирт НЕ Я ОПРАВДАВАМ и да е станала беля ...
И ние ходим на едни и същи места и вечерите ни са почти еднакви, ама не сме тръгнали по чуждо заради това. Ако искаш да си с любимия си с него, ако щ и да обитавете 10 квадрата и да не ходите никъде. Другото са глезотии.Първоначално написано от Diva4e