Цитирай Първоначално написано от Diva4e
Ами много кофти ситуация да.Не искам да я оправдавам,но аз също съм имала връзка 2 години и след година и половина много ми се искаше да имам някаква зарибявка,искаш пак да усетя играта м/у нас,нещо ново и различно(с приятеля ми някак си всичко беше еднакво думите,местата където ходим..общо взето ме приемаше повече за даденост от колкото за нещо друго,а на мен това много ми тежеше и имах чувството,че спирам да го обичам,че сякаш свикнах и аз със него,а пък в началото на връзката ни беше много готин,интересен,винаги гледаше на мен да ми е добре интересуваше се а след това ... .. и ....) .. е да стана....след половин година искане стана ... аз сама казах на приятеля си .. тогава стана бивш.Не желаех да го лъжа и той ме заряза .. не успя да помисли защо съм направила такова нещо ... Е да тогава разбрах,че наистина много го ценя но.... та така по темата ... може и тя да е искала някакъф флирт НЕ Я ОПРАВДАВАМ и да е станала беля ...
И ние ходим на едни и същи места и вечерите ни са почти еднакви, ама не сме тръгнали по чуждо заради това. Ако искаш да си с любимия си с него, ако щ и да обитавете 10 квадрата и да не ходите никъде. Другото са глезотии.