.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Николета9878
    Guest

Пълна трагедия

Эдравейте.Пиша ви ,эащото искам да споделя с някого и да получа поне малко подкрепа и съвети.
    С майка ми не можем да се траем.Тя е ужасна,държи с мен като с животно,даже по-эле!Тя е беэработна и по тоя повод кисне по цял ден вкъщи ,готви чисти и само се эаяжда с мен.не мога да дишам спокойно вече.Страх ме е да си иэляэа от стаята.Само ми крещи,ама така че я слуша целия блок и после ме е срам кат вида някой съсед...обижда ме с най-обидни думи от сорта на КОПЕЛДАЧКА !Като иэцапам нещо ме прави на нищо...не се раэбираме по никой въпрос...ще ме побърка,станала съм ужасно нервна эаради нея Мраэя я и само ме эаплашва..каэвала ми е дори ,че съжалява че ми е майка............а аэ се старая да и огаждам..а не го эаслужава.но на нея никога нищо не и е наред...ще полудея вече,нямам една спокойна секунда,Едничка ..
    Съжалявам,че ви эанимавам,но исках да споделя тук..благодаря ви эа вниманието.

Guest
    u4astvai v koi e po po nai a tq da bude v publikata i moje da se sblijite

Град
    Dreamland Varna
    Наистина е много гадно майка ти да се държи толкова гадно с теб!
    Опитай се да не стоиш много вкъщи.
    Излизай по-често някъде навън.
    Сигурно и майка ти иска да остане малко сама в къщи, а ти си все там и може би затова е така нервна.
    Ако не се виждате много често може да се успокои и да не се държи толкова гадно с теб!
    Ако това не помогне може да говориш с психоложката в училище(ако имате), тя може би ще ти помогне.

Успех!
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Predpolagam,4e tova 4e e bezrabotna q kara da se darji taka,yvi,nqmam savet s koito da ti pomogna..ostava samo da 4aka6 da si nameri rabota..
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

pfff mn gadno.....emi moje6 naistina po 4esto da izliza6.......da i domu4nee malko.......
    ~~LoVe Is LiKe The WiNd-YoU cAn`T s3e It,BuT yOu CaN f3eL iT!~~

Град
    Асеновград, България
    Поговори с нея, но но тихо и спокойно, за да не се влошат нещата още повече. Сподили и това което те притеснява, помоли я, да се държи малко по-добре с теб, кажи, че и ти се стараеш, попитай я като цяло, какво я дразни в теб и се опитай да го промениш. В крайна сметка трябва да стигнете до консенсус. Ако не се получи, идеята да поговорите заедно с психолог, не е лоша.
    Успех!
    :
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Охх това е мн лошо,собствената ти майка да те обижда,на всеки се е случвало (дори и на мен и мойта майка) да има лош ден и мойта майка гледа да си го изкара на някой,но на теб щом е постоянно излез навън и се позабавлявай малко със приятели ще ти помогне !Успех!

ами баща ти не прави ли нищо по въпроса ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си