.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 83

Тема: Сам в къщи

Hybrid View

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind

Сам в къщи

Какво обичате да правите, като останете сами в къщи? Аз обожавам да експериментирам в кухнята - всичко де що намеря го сготвям. Не ме кефи да избухвам с разни купони и неочаквани гости, щото после пада яко чистене. А нали обожавам да готвя, умирам си от кеф като го правя. А като няма кой да ми се меси - най-добре.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    ami az si puskam muzikata do dupka, za6toto maika mi kato e vka6ti po6turyava... hi4 ne ya radva... sa6to taka imam gadniya navik da se razkarvam gola
    we'll die alone like a stone ^^

и аз като Immortality понякога си се моткам голичка
    но най-често си каня приятел или приятелка и музиката до дупка

Guest
    Викам тайфата, ама условието е всеки да носи любимо питие с К - е как кво - КАСА БИРА УРАААА, асссще живееея като торбалан.

vali4kata
    Guest
    hehehe.az pak kato sam sama pravq razli4ni ne6at -zavisi po koe vreme na denq sam saminka.pravih sladki,predi,ama sega ve4e ne gi qm(nali otslabnah 10kg)
    mi sq tancuvam kato kurava na nqkoi presni4ki.puskam si ne6to po-taka na kompa.i nali se se6tate
    ve4er pak mi ,ka mi e tajno ,slu6am linkin park,slipknot i da ne izbroqvam

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    Praq twa koeto praq i kogato maika mi e wkysti-musikata do dupka i dr ne e wazno!Tq se pobyrka tam kre6ti i mi wika ne6+to ma koi q slu6a
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Голям фен
    Град
    sofia
    kaji re4i obi4ainite neshta s tazi razlika 4e se 4uvstwam po-spokoina i relaxiram ot tqhnoto otsustwie

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Музиката на макс
    Влизам направо с компа във форума и в чата и лафя с приятели

Викам си няколко приятелки, надуваме музиката, пушиме си цигарките на спокойствие и се наливаме с бира. (Това е когато през деня ги няма, защото те вечер са си обикновенно тук ).

Град
    Milano
    Ами аз през по-голямата част от деня съм сама в къщи, така че искам или не си върша къщната работа..., но най-вече наблягам на готвенето и рисуването. Наистина е най-приятно когато никой не ти се бърка
    Always borrow money from pessimists...They don't expect giving back.

To az prez denq po4ti vinagi sum si sami4ka vku6ti.... i si pravq tova koeto pravq obiknoveno naduvam si muzikata,nalazvam si pc-to i si ciklq.Vij ve4er ako sum sami4ka stava po-interesno...vikam nqkolko frend4eta i otka4ame...ili samo gadjeto v nqkoi slu4ai mi stiga

Ами..музиката на макс и тва е
    Обичаш ли обичай силно.Намразиш ли завинаги мрази.Не съжалявай никого и нищо едва ли някой теб ще съжали...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    muzikata na max(ne,4e ina4e ne e silna,ama drugo si e na max ) nalazvam kompa i si gledkam kefa :P
    ili vikam 2-3 ludi friends i si pravim eba ti kupon4eto
    [/img]
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Аз обичам да слушам музика до дупка, да стоя на компа или да викна гаджето и да дивеем
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Повече от фен
    Град
    В сянката на бъдещето... Там,където никой няма да ме открие !!! ~~~Don'T TrY~~~
    Предпочитам или да гледам ТВ , или да зяпам пред компа , или да крякам като обезумяла на някоя романтична песничка

mi az nikoga ne si ostaam sama v nas
    za ve4erta ili za prez no6ta,po prostata pri4ina
    4e na6te znaqt 4e ako me ostavqt sama posle nqma
    da namerqt ku6tata cqla ina4e kogat sam si sama
    v nas prez dena - qm, gledam film, pak qm, slu6am muzika
    posle pak qm.. i t.n a we ni6to interesno

Град
    sofia
    Uvelichavam muzikata i se pravq na pevica i se kypq po 2-3 chasa.Kisna tam v banqta. Ponqkoga i priqteli si kanq ama rqdko.
    "Защо очите ти са толкова красиви?
    Защо ли казваш думи винаги лъжливи?
    Защо ли моето сърце така наказа?
    Защо обичам те и истински те мразя"

Голям фен
    Град
    Пловдив
    MraZq Da SEdA sAmA!4eStO kAnQ fR. i S TqH nAdUvAmE mUzIkAtA vAdIm PieNeTo I sE pO4vA...

Град
    бездомна
    преди често оставах сама ма ся съм на даскало по цял ден. иначе музиката/задължително/ .. някой приятел може... обаче не се впечетлявам като съм сама. случвало ми се е и пак ще става много пъти. въпроса е вече ако е вечерта......
    He who stands atop the highest pyramid of skulls can see thе furthest.

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Или зациклям на компютъра или излизам. В краен случай гледам филм, което всъщност влиза в графата "циклене пред РС-то

Повече от фен
    Град
    София, Борисова градина, стадион "Българска Армия", сектор "Г
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
    и аз като Immortality понякога си се моткам голичка
    но най-често си каня приятел или приятелка и музиката до дупка
    Аз и ти бяхме приятели нали ?

Голям фен

Re: Сам в къщи

Цитирай Първоначално написано от Bimper-ska
    Какво обичате да правите, като останете сами в къщи? Аз обожавам да експериментирам в кухнята - всичко де що намеря го сготвям. Не ме кефи да избухвам с разни купони и неочаквани гости, щото после пада яко чистене. А нали обожавам да готвя, умирам си от кеф като го правя. А като няма кой да ми се меси - най-добре.
    mi az pravia upragnenia puskam si drum and bass do dupka ili nikakav hard metal deto poprinzip nemoga da slusham v prisastvieto na nashite i si tanzuvam, mazam s boi i takiva razni

Супер фен
    Град
    sofia
    razli4no ponqkoga si po4ivame s gadjeto samo, no mnogo mi e kef i kato se subereme taifa i piivame i slu6ame muzika

Повече от фен
    predi ne ostavah sam.vinagi ima6e koi da si sedi vku6ti-ve4e vseki den sum i sam-sutrinta sum na daskalo i do ve4erta 9-10 sum si sam-kanq priqteli,slujame muzika-pi6eme si doma6nite i t.n.

HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    mi nai 4esto slu6am muzika i gledam TV

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си