- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изкуствен маникюр
Ще бъда директна..Всички изкуствени нокти ли имат еднаква дължина?
Може да ви се стори глупава темата.. , но като не знам....![]()
еми не![]()
![]()
няма любов
Мерси![]()
Дължината на изкуствените нокти е ужасно дълга.Аз искам да пробвам с изкуствени нокти за една вечер,но не искам толкова дълги,та искам да питам успешно ли се скъсяват и изпилват?И личи ли си след това,че са изкуствени?
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
Направи си ноктопластика, аз имах гел за около 4 месеца, после ми писна и ги махнах сега съм си пак с късички нокти. Стига да имаш пари- струва около 50лв. поставянето и поддръжката (която е на всеки 25 дни) е около 30лв. Сметни дали 6те ти е изгодно,но наистина изглеждат добре. Аз си ги направих при една мацка и много яки бяха, само дето ме размързия за всяко нещо да записвам час за маникюр и да ходя до нея и ги махнах. Много време ми отнемаха , а аз го нямам много свободно в излишък.
Patetu мерси за съвета,но въпроса е в това,че аз си харесвам ноктите,харесва ми да си ги нося късички,но искам само за една вечер да сложа изкуствени просто защото в последния момент моите се начупиха,затова питам дали изглеждат много изкуствено ако се подкъсят.![]()
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
всъщност зависи от формата на ноктите ти...повечето изкуствени са прекалено широки и доста извити...и стоят малко грозно...даже май малко е меко казано...бтв, и като се сложат не изглеждат особено дълги
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Всъщност не.
ПРодават се по-къси нокти, средно дълги иии такива с дължина, приблизително равна на разтоянието София-Варна![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Ужас ,мразя изкуствени нокти,
наистина стоят ужасно грозно,предпочитам си моите
билион пъти пред тях...![]()
И аз съм на това мнение. \Първоначално написано от Luthien Tinuviel
/
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Ami moje6 da gi podkasi6 iskustvenite i zavisi kakva ti e plo4kta na nokata i kak 6te ti stoqt izkustvenite kato si gi sloji6 vijdala sam dobre oformeni i napraveni i samo kato se vgleda6 se zabelqzva 4e sa izkustveni, no ima i otvratitelni izkustveni nokti.Moite sa dosta dalgi4ki i izglejdat leko izkustveni v polojiteniq smisal takmo za novo godina s ekstra.![]()
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
Можеш да ги изпилиш до желаната дължина.По принцип личат ако са изкуствени,но ти може и да си намериш някои по качествени.