- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На каква възраст беше първата ви целувка?
Тук можете да споделите на каква възраст ви беше the first kiss, с гаджето ли ви беше, може да разкажете как се случи ... \/
Вие сте
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Карай да върви, пък да става каквото ще!ROLL
На мен ми беше на 15 с момиче, което не само, че не харесвах, но и не познавах много добре. Беше вечерта на петъка преди Велик ден точно в 22:13 часа. Бяхме на една полянка усамотени, седнали на якето ми. Гледахме звездите и си говорихме за тях и аз по едно време я попитах дали иска дъвка (преди тва си бяхме говорили и излезе, че нито аз, нито тя се е целувала до са). И тя каза, че иска дъвка и аз се опитах да и я дам, ама не стана както трябвашеи сигурно 15 минути сме се опитвали да се целунем без успех
защото и двамата не знаехме какво точно трябва да правим
ама после стана де
=D>
"Още не съм се целувала"
колкото и странно да ви изглежда![]()
А сега на колко си?Първоначално написано от sasha_90
Беше с момче, с което имахме чисто приятелски взаимоотношения.
Той ме дръпна и ме цуни![]()
(Подмокрих се)![]()
..
на 14г. ..
малка бях![]()
Ся съм на 16г.
На 14г бях,но къде точно не помня.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Хора казвайте и сега на колко сте.
На 8-9 годишна възраст колкото и странно да Ви звучи ... една кака от село тя беше на 14-15 тогава ме учише (Да де то май сичките се учихме) и ми беше мега яко исках още и още :P
И аз бях на 14, на един рожден ден май беше...А сега съм на 17
![]()
moita be6e na 14 i be6e nai gadnoto ne6to koeto mi se e slu4valo, bqh cqlata oligavena, be6e otvrat, posle mn dulgo vreme ne iskah da go pravq pak i sega mi stava gadno kato si go spomnq!Sega sum na 19
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
na 10 ili 11,a sega sam na 13(ama ne pomnq kade ,pomnq 4e be6e s priqtel i igraexme na 6i6e)
Любовен поглед плъзгаш по мене и всичко в теб вибрира и стене имтимна мисъл пари в очите ще се получи ли с нас? ОПИТАЙ!!!............Искаш ти с мен да го направиш да бъде секси!!Онова нещо да направиш!!!!!!
мисля че бях втори клас ,но може и 3..
едно саседче дето си бяхме приятели нещо бях у тях и тоя като ми се нахвърли да видил какво еслед време той беше хубавеца на квартала..който не се даваше на никоя а аз се кефих че сум се мляскала с него (ехх детски времена) после ходихме
отвори ми се парашута и след няма и седмица просто решихме че е по добре да останем приятели защото е свикнал да ми споделя всичко ..а всъщност ми каза че има друго момиче и такааааааа
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
За мен се отнася същото,само че сега съм на 16Първоначално написано от key_of_hell
![]()
Само кислород искам за да мога да дишам,
само път свободен искам за да мога да тичам,
само една надежа искам свободен да пея
и една марихуана да се смея
Не съм се целувала ощеДекември ще навърша 14
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Ех...ще се прежала ... FIRST LESSON IS FREE...Първоначално написано от gabrielka@a
живея на адрес: "www.8mimart.pazardjik.bg "![]()
Incomplete..........
Моята първа целувка беше на 14, а сега все още съм на 15.![]()
Бях на 13 и не беше никак приятно.Той уж се беше целувал вече,а ми олигави цялото лице.После не исках вече да се целувам с никого и не харесах момче цяла година,заради срах от целувките.
А иначе първата ми приятна целувка беше на 14 и беше 17 февруари (на 15 бяхме тръгнали,но много го беше срам от мене).Беше сташно романтично и с тъга си спомням за момента,но ме мързи да разказвам/пиша...
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
Beshe na 14.. s edno momche koeto haresvah.. beshe si za edna vecher.. shtoto go usetih kolko e nahalen... i veche ne mi haresvashe tolkova..
И аз така!Първоначално написано от yowmaan_niki
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
ОП ОП ОП на мен с момче!Грешчица...![]()
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
др месец ставам на 17Първоначално написано от yowmaan_niki
![]()
скоро навършвам и аз 17, още не съм![]()
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
Ми на 13 играхме на шише.А бтв аз го предложив въпреки че бяхме само 4 човека а аз много харесвах момчето с което се целувах и викам айде на шипе и те хубаво.Седнахме в квадрат а аз срещу моя пич и естествено се срещу него се падах и се мляскахме дълго време
много ми беше кеф
Xuax na 13 ma ne haresvah momcheto vikam chakai malko da se poceluvameE nqkvi simpatii imashe ma ne dostatuchni i takam sega sum na 14
![]()
Любовта настъпва тогава,когато заради друг ти си готов да измениш на себе си!
mi hah purvata kiss be6e mn intr hah nikoga ne sum si mislila 4e moje da mi se slu4i po tozi na4in pri polojenie 4e se iam za romanti4na ma nea znta be6e edna ve4er v diskotekata s napulno nepoznat
a vinagi sum iskala da e s 4ovek na kogoto durja i kogoto pz no kakto sami razbirate ne stana taka
ta tancuvahme si nie i az usetih i vidqh kak toi se opitva da me kiss ama pri polojenie 4e dosega ne se bqh i samo se vurtqh i po edno vreme mu kazvam moe li te kiss i dokato se usetq toi si be6e navrql; ezika v ustata mi
![]()
![]()
![]()
[/b]