.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Дилема...?!

Град
    Terra incognita!

Дилема...?!

Как бихте казали на човек,с когото сте били заедно много време,че го приемате само като приятел,след като той ви е споделил,че връзката ви е променила целия му живот и вие сте смисълът в него и сте всичко за него?
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Град
    у вас ;]

Re: Дилема...?!

olele mnogo 6 ti e trudno...
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Ами на мен беше ми се случвало нещо подобно ... ами казваш му ч и тои за теб значи много .. че откакто си с него нещата са различни .. н просто вече имаш нужда от почивка .. от разнообразие .. и че въпреки всичко което сте преживели заедно за момента искаш да си останете само приятели .. Ако тои те обича толкова много би трябвало да те разбере и поне за момент да се отръпне .. Но в никакъв случаи не говори за други момчета .. това беше моята грешка
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Супер фен Аватара на maybelline
    Кажи на момчето да порасне и да продължи напред.Ако един влюбен ограничава смисълът на живота си в половинката си...няма какво да го обсъждаме - човекът трябва да порасне и да се научи да контролира емоциите си.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    saglasna sam s maybelline
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Guest
    6e mu kaja da varti koleloto na kasmeta

Град
    blaa

fcking emo ? >! ?

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 11 ! §§
    www.flipsider.com
    http://tinyurl.com/yomc5q

FootBaGinG All The Time ( FreeStyle)

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Винаги единия обича повече от другия. В случая това е той. Със сигурност ще му е много трудно, но по-добре така, отколкото да си с него само от съжаление.

Един съвет от мен- приключиш ли връзка, то нека тя да бъде оконачателна. Никакви такива остатъчни приятелства, да се виждате често и да си споделяте. За теб това може да е хубаво, но за него - не!

Мега фен Аватара на koalka
    Определено не бих скрила истината, защото него лъжа, а себе си-измъчвам.Еми, как бих му казала...в очите.Въпреки че знам, че ще го нарани, но това е истината.
    Просто не споделяме едни и същи чувства, това е.

Цитирай Първоначално написано от Memento mori!
    Как бихте казали на човек,с когото сте били заедно много време,че го приемате само като приятел,след като той ви е споделил,че връзката ви е променила целия му живот и вие сте смисълът в него и сте всичко за него?
    ще му кажа,че дори теб да те няма,смисъл за живота му винаги ще има,въпрос на време е да го открие.И не бих го наранил,като му казвам,че искам да съм само приятел с него.
    нямам повод да сънувам....

Мега фен Аватара на koalka
    Да, това, което искаш да му кажеш е добре, но това за приятелството много не върви, вие няма как да сте приятели.

В очите и без заобикалки.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    in ur dreams
    Определено е добре да му кажеш направо, не е хубаво да се самозаблуждава, само ще страда повече. По добре да те заболи веднъж от истината отколкото да живееш в постоянно напрежение. Повярвай ми, винаги се усеща когато нещо не е наред във връзката.

Повече от фен Аватара на gorskata_feja
    Град
    v nas
    Истината, цялата истина и само истината... и то в очите! Ако сте заедно дълго време можеш да му кажеш всичко, което те "мъчи"... А пък, ако той те обича наистина ще те разбере и ще те пусне... В началото ще е трудно, но след време може да станете и добри приятели... поне при мен стана така... УспеХ!!!
    Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!

аз съм в същата ситуация и чакам момчето да си дойде от село си да му кажа това което искам от месеци, той може би го е усетил. И ще му го кажа в очите не в чата,телефона или смс.

Ще му кажа,че чувствата ми се промениха,че искам да остана сама за известно време,че ревността му ме отблъсква и в общи линий тфа пък и не вярвам да иска да чуе още причини успех мила
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Kak se kazva6?

Това просто е нещо убийствено за който и да е човек...нз трудно е за казване...най-добре директно без заобикалки...но във всички случай ще му е мнооого неприятно...

Офф: Около 1.5 год скайпа ми беше "Memento mori !"

Guest
    mn gadno . pogovori s nego i USPEH

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си