.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .

Cambridge Certificates

Такаа... крайно време ми е да взема сертификат и сега се зачудих.някой от вас карал ли е изпити за сертификат?и кой сертификат?също се интерсувам дали някъде е карал уроци за него и дали някъде из нета има примерни тестове.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Град
    Лапландия
    Еми аз ще се явявам на декемврийската сесия...ходя на уроци уча уж....за FCE(първия) ще готвя....
    Look, if you had one shot, and one opportunity
    To seize everything you ever wanted in one moment...Would you capture it or just let it slip?
    *** Да грешиш е човещина,ама да грешиш постоянно е магария

Супер фен
    Град
    аз имам намерение през юни да се явявам.. е ще видиме.. и аз за 1вия

Мега фен
    Град
    София
    Според мен най- добре изчакайте и вземете най- добре втория. Той покрива първия, а и дава нова възможност. Взимането на първия ми се струва загуба на пари само

Фен
    Град
    Sofiq
    А тези сертификати за какво са? Защото, ако са за да покажат нивото на английския, не е ли по-добре да вземеш SAT и TOEFL?

Мега фен
    Град
    София
    Ами в даскалото ми имахме един платен курс.Иэдържах го и имам B1.Иначе иэ нета има много примерни тестове..
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Според мен най- добре изчакайте и вземете най- добре втория. Той покрива първия, а и дава нова възможност. Взимането на първия ми се струва загуба на пари само
    мисля да почна от 1вия.. най-малко за психическа нагласа..да отида да вида какво е.. ако го издържа добре.. после и втория

Град
    София,мамка й фрашкана!
    на4ииии ако не знаете английски по4ти перфектно и не сте с мисленето на 20-25 годишни или некой гений-- моля не ходете на изпит на кеймбридж особено на CAE или CPE,,,,,
    справка:НЕ сравнявайте по никакъв на4ин изпитите на кеймбридж( FCE,CAE,CPE) със SAT или TOEFL!!! Първите са векове по-трудни
    МРАЗЯ надути...малки...гадни...злоб

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от ^^^БоГинЯ^^^
    на4ииии ако не знаете английски по4ти перфектно и не сте с мисленето на 20-25 годишни или некой гений-- моля не ходете на изпит на кеймбридж особено на CAE или CPE,,,,,
    справка:НЕ сравнявайте по никакъв на4ин изпитите на кеймбридж( FCE,CAE,CPE) със SAT или TOEFL!!! Първите са векове по-трудни
    O.o айде стига бе.. за мен пък FCE беше доста лесен.. знам и какъв е формата на CAE и съм правила примерни тестове и ако се явя мисля, че мога да го взема.. и изобщо не ми обяснявай как тези изпити са по-трудни от TOEFL и SAT, особено пък SAT, че е смешно..
    You can still touch my love - it's free! Boy, I like you just the way you are (:

Град
    Лапландия
    Ддз...я все пак дайте някъв линк за тестове плс .10х предварително
    To seize everything you ever wanted in one moment...Would you capture it or just let it slip?

Карала съм и 1 и 2 и не са трудни, ако знаеш езика.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    София
    И мен са ме искали да правя ,ама все не се навивам...глупачка!Целия клас отиде и го взеха всички та аз ли няма да го взема ,ама ме е страх от такива мероприятия

дайте вярно един линк с примерни тестове

Guest
    Аз от откомври почвам нивото FCE и съм решила да се явявм на втория сертификат направо,защото той е тфа което искам!Все пак едното явяване на изпита въобще не е евтино...а и не е сигурно,че ще го вземеш!Предпочитам К.Сертификат пред Сат и Тойфел,тъй като той е доживотен,а др са май по 2 или 4 год-не съм много убедена!Сайтове има много-напишете в гугъл фло джо на английски,съжалявам че не мога да дам линк,но просто на гостите не е позволено!
    Иначе това е доста известен сайт за FCE!И все пак успех на всички

Град
    Плевен
    http://www.cambridgeesol.org/exams/fce.htm

виж тук, има не само за FCE, а и за останалите сертификати на Cambridge
    You can still touch my love - it's free! Boy, I like you just the way you are (:

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Тази година взех FCE и самият изпит ми беше лесен. Но това е, защото бях се готвила много усилено през годината. CAE и CPE просто не ми трябват. Преценила съм, че това ми е достатъчно, но ти може да се пробваш. А SAT е по-труден, защото не проверява знания по езика само, но има и математически задачи и т.н. TOEFL пък е елементарен, затова се покрива на 2 години...
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

lollipopka
    Guest
    Аз правих IELTS. Но не карах никакви допълнителни уроци. Подготвях се сама, не е трудно стига да имаш една добра основа по английски. Просто си намираш книгите за съответния изпит, прочиташ разните трикчета които биха ти помогнали в решаването на тестовете и започваш да ги правиш. Една моя приятелка се подготви напълно сама за TOEFL. За Cambridge сертификатите незнам как стоят нещата.

Guest
    Да ви попитам нещо ако може.Тъй като искам да уча в чужбина за мен кой сертификат ще е най подходящ?FCE CAE или CPE?И някой може ли да ми каже кой горе долу за какво е и каква е разликата между втория и третия!Благодаря предварително

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Третия означава, че знаеш англ.език тоооолкова добре, че имаш квалификацията да го преподаваш! Аз след 1 година също ще кандитатствам за FCE. Казват, че не е трудно ако знаеш езика и силно се надявам да успея, а след това ще се боря и за втория...третия едва ли ще ми трябва, не мисля да ставам учителка!

П.П. На 14 съм!

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Да ви попитам нещо ако може.Тъй като искам да уча в чужбина за мен кой сертификат ще е най подходящ?FCE CAE или CPE?И някой може ли да ми каже кой горе долу за какво е и каква е разликата между втория и третия!Благодаря предварително
    не знам къде точно в чужбина искаш, но щом е за кандидатстване се насочи по-скоро към TOEFL/IELTS/SAT

Град
    Лапландия
    Дати за провеждане на изпитите за FCE (декемврийска сесия):
    Reading,Writing,Use of English- 08 декември
    Speaking-между 16 ноември и 16 декември
    Listening-между 01 декември и 16 декември

Град
    Лапландия
    На всички явяващи се (включвам и мен) УСПЕХ!!!!! \/

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    FCE е лесен изпит, не се изискват и чак толкова знания...взела съм го, но не е било трудно, въпреки че преди това ме беше обхванала адската истерия
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на kindergarden
    А аз може ли да попитам тези,които са се явявали,в кой клас ги взехте сертификатите

Град
    Плевен
    аз в края на 9ти взех FCE, но всъщност изобщо няма никакво значение кой клас си

Супер фен Аватара на kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от B.Davis
    аз в края на 9ти взех FCE, но всъщност изобщо няма никакво значение кой клас си
    и аз миспя така,но все пак аз ще се мъча да го взимам в края на тази учебна година (8ми клас съм) и не знам дали ще се справя.Просто като си помисля,че ще се явявям на FCE и тръпки ме побиват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си