- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да и предложа ?
Хей,
Значи ситуацията е такава много харесвам 1 момиче мисля,че и то ме харесва (прави намеци) ... Видяхме се 1 път ... мина супер ,сега ще се видим за 2-ри път и мисля да и кажа какво чувствам към нея ... и мисля да и предложа,но не например с тъп израз от типа "Искаш ли да станем гаджета" или нещо такоз ... Трябва ми нещо като намек. Помогнете.
Бе изчакай до 3та. Или не. Както искаш
Ама...Удари му една романтикаp пич...
Ма само недей да питаш к'во е т'ва![]()
СПРИ да я третираш като просто приятел, но НЕ СПИРАЙ да ГОВОРИШ с нея като с приятел. Започни да искаш повече време с нея насаме. Ако нямаш номера й, поискай го. Започни да я държиш за ръка, да я целуваш, започни да правиш нещата, които би правил с жена, с която не си просто приятел.
![]()
Light The Universe
zanesi i kov4ejeto na kasmeta i kaji da izvadi lis4e s nomer na u4astnik
мда такъв намек винаги върши работаПървоначално написано от thefreak
![]()
![]()
So free
да и слагаш на сичките листчета само твоето име да нема гафовеПървоначално написано от veseliq kuci
Моя съвет е да изчакаш до 3та среща поради 2 причини:
1во може да да те изпревари и да реши да действа тя...(малко вероятно)
2ро за да можете да се опознаете по-добре щот на 1ва среща(не се обиждай личен опит) по принцип имаме мисли от сорта "бааааа тая кфа е яка" и подобни теоест мислиш с оная си работа...
И аз съм на мнението да изчакаш до третата среща. За да можеш да я поопознаеш добре. Почни да и намекваш като например я хващаш за рака и така но не стигай до края още на втората среща. А иначе за предлагането да и кажеш нещо от сорта искаш ли да сме гаджета или искаш ли да ходим е много тъпо. Просото трябва да се сближите и като почнете вече да се целувате и всичко такова вече сте гаджета
Теглиш й един език![]()
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
Ведната ще подейства...Първоначално написано от hasaiko
![]()
Точно така. Хващаш я и я нацелуваш едно хубаво, със сигурност ще разбере намека тиПървоначално написано от MajeStic
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
celuni q,stia s tez nameci :P
iz4akai pone d 3 sre6ta i ne q pitai ni6to i bez nivi nameci napravo celuvai i sam 6te razbere6 kakv e otgovora![]()
celuvash ia i sichko stava.. samo nedei s toia izraz "iskash li da si stanem gadjeta" shot e mnnnn mn mn typo i veche nikoi ne go pravi itaka..prosto ia celuvash ,praish i nameci i neshatat trygvat\
/
=D>
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
ave adskite zleta set wena vtorata sr6ta i kaji 4e ima6 4ustva kam neq no bezni6to po-seriozno
ve4e na vtorata sre6ta deistvai \
/ ciluni q i i znai 4e e tvoq
![]()
pi4,tva s predlaganeto e umrqla rabota ,stava ako si 3ti klas.na4i kat izlizate q pregarni(primerno ako kaze 4e i e studeno(e sa kat ste izlizali 1 moe da i dadesh qketo ako imash est)posle kakto si q pregarnal i si govorite se ste se poglednete v o4ite-tva e momenta celuvash qw.sledf tva ima 2 varianta;
1.tq se usmihva i prodaklzavate da se mlqskate
2.tq ti se obizda(4uvstvate kat frend) i ne si govorite ve4e(koeto e nai-shibanoto nesto na sveta ama takav e zivota.uspeh i kai kak e minalo.
Грешка ли е,ako se sreshnat na drugia den i q celune leko i sled tova i keje.
Toi:Iskam da ta pitam nesho.
Tq:kvo
Toi:Imash Li si gadje?!
Tq:Ne.
Toi:A,iskash li?![]()
При мене проработи.
хитроПървоначално написано от Анонимко
![]()
Lubovta e kato vqtyra - ne mojesh da q vidish, no q useshtash.