- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, как предпочитате-бръснат или не по гениталиите?
Аве какво предпочитате бръснати по гениталиите момчета или не?
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Mnogo qsno 4e brysnatiiii![]()
Предпочитаме гениталии,собственост на умно момче....Каквото явно не си....
BRASNATI,ne predpo4itam zadaljitelno e!!!!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
da depilirani
Ако ще и кола маска да е стига да няма косми че лошо ми става![]()
Айде айде така пишете пък ако вашия приятел тръгнете правите секс и той нее обръснат кфо ще му кажете оооо не не може не си бръснат ест че сички предпочитат що за тъп въпрос беше това ... но има и много сте превзети бе ...
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Изобщо не ме бърка. Пуф някакви си косми там. Голяма работа. даже по-добре да не е бръснат, че леко наболите косъмчета бодат и дращят.
Естествено,че трябва да съм бръстнат..Според мен всеки уважаващ себе си мъж трябва да няма косми никъде...Аз лично нямам абсолютно никъде..И така трябва спореде мен..
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
i ti kvo?maj si za6toto si kosmat,taka li?sajalqvamte zadeto kosmite ti pridavat majestvenost,ako edin maj si e maj,toi 6te si e takav i bez kosmi,koeto e po-priqtno,kakto za nego taka i za partniorkata mu!apak 6tom obezkosmenite tela gi sravnqva6 s goli ohluvi,osven i jenite da sprem da se epilirame...dobre li e,a?Първоначално написано от savoy
Moderated by krem4et0
т.2 от Правилата на форума!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
dobre,obqsni mi za6to po-to4no e pedalsko,za6toto e prieto jenite da sa obezkosmeni a majete ne,taka li?za jalost vse o6te ima mnooogo orrani4eni v razbiraniqta si hora(ne viziram nikogo)Първоначално написано от savoy
ти с иболен мо0зък, сто процента си косматаПървоначално написано от krem4et0
Ми истинските жени (Не визирам никого) биха ме подкрепили.Просто немам думи![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Добре бе мамаму стара обяснявам ти!!!
Така един мъж трябва да си гледа външността защото трябва да уважава жената!!!Но да почне всяка сутрин да си бръсне краката да си обръсне брадата(което няма нищо лошо просто прибавям колко време ще му отнеме всяка сутрин) та тва прави всяка сутрин към час и половина приготвяне а жената не се приготвя толкова много време!ЕЕ извинявай тоя да изхранва семейството си ли е тръгнал?Или да се конти всяка сутрин! ДА наистина трябва да има вид НО не и женски!Точка по въпроса!
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Първоначално написано от savoy
но подкрепям бръсненето по пишките
аз пък искам момчето да няма никъде космикосмите са гнусни
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
миличка по-малко косми незначат никаква хигиена или гнусутия някога пипала ли си баща си или и той се бръснеПървоначално написано от pampers
незнам с какви си ходела но ако не се къпат поне космите защитават данякъде мазността по тялото но аз се къпя !!! и мнооого други се къпят нз оправяй се незнам що ги мислиш за гнусни космите
NE!!!!!!!!!!!!! EDIN MAJ TRQBVA DA SI GLEDA VAN6NOSTTA,ZA DA UVAJAVA SEBE SI!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от savoy
I OBEZKOSMENIQT MAJ NQMA JENSKI VID![]()
добре аз ти казах защо има женски вид ти сега докажи обратното!А уважава ли се или го прави само защото вие искате помислете малко върху това така си мислят че няма да ходите с тях и почват да се бръснат а ЕДИН МЪЖ не трябва да слуша какво казват другите защото той трябва да издържа семейство и ако утре му кажат метни се той ши се метни ли
според зависи де ша са мята..ако е върху някоя мацка май няма да има особени пречкиПървоначално написано от savoy
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
да но тия мацки нали знаеш хубавите ябъки свинете ги ядатПървоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
![]()
Предпочтам да няма косми между краката,но по самите крака повече ми харесва да си е с косми.И на мен ми се струва малко гейско да е обезкосмен по краката,стига да не е спортист естествено..
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
Първоначално написано от Naked in the wind
е тфа е ЖЕНА!![]()