.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 70
    azzz2
    Guest

Момичета, как предпочитате-бръснат или не по гениталиите?

Аве какво предпочитате бръснати по гениталиите момчета или не?

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Mnogo qsno 4e brysnatiiii

Предпочитаме гениталии,собственост на умно момче....Каквото явно не си....

Супер фен
    BRASNATI,ne predpo4itam zadaljitelno e!!!!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Guest
    da depilirani

Град
    О-в Тамбокту
    Ако ще и кола маска да е стига да няма косми че лошо ми става

Град
    Село.София
    Айде айде така пишете пък ако вашия приятел тръгнете правите секс и той нее обръснат кфо ще му кажете оооо не не може не си бръснат ест че сички предпочитат що за тъп въпрос беше това ... но има и много сте превзети бе ...
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Изобщо не ме бърка. Пуф някакви си косми там. Голяма работа. даже по-добре да не е бръснат, че леко наболите косъмчета бодат и дращят.

Град
    Sofia
    Естествено,че трябва да съм бръстнат..Според мен всеки уважаващ себе си мъж трябва да няма косми никъде...Аз лично нямам абсолютно никъде..И така трябва спореде мен..
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Мега фен Аватара на koalka
    Все ми е едно.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от savoy
    Цитирай Първоначално написано от crs
    Естествено,че трябва да съм бръстнат..Според мен всеки уважаващ себе си мъж трябва да няма косми никъде...Аз лично нямам абсолютно никъде..И така трябва спореде мен..

ЦЕНЗУРА
    i ti kvo?maj si za6toto si kosmat,taka li?sajalqvamte zadeto kosmite ti pridavat majestvenost,ako edin maj si e maj,toi 6te si e takav i bez kosmi,koeto e po-priqtno,kakto za nego taka i za partniorkata mu!apak 6tom obezkosmenite tela gi sravnqva6 s goli ohluvi,osven i jenite da sprem da se epilirame...dobre li e,a?

Moderated by krem4et0
    т.2 от Правилата на форума!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен
    Пък и си е педалско!
    dobre,obqsni mi za6to po-to4no e pedalsko,za6toto e prieto jenite da sa obezkosmeni a majete ne,taka li?za jalost vse o6te ima mnooogo orrani4eni v razbiraniqta si hora(ne viziram nikogo)

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Изобщо не ме бърка. Пуф някакви си косми там. Голяма работа. даже по-добре да не е бръснат, че леко наболите косъмчета бодат и дращят.
    ти с иболен мо0зък, сто процента си космата

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Ми истинските жени (Не визирам никого) биха ме подкрепили.Просто немам думи
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

emmm predpo4itam priqtelq mi da e oburnat tam ama ako ne go e napravil ne e bolka za umirane ebati...

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Добре бе мамаму стара обяснявам ти!!!

Така един мъж трябва да си гледа външността защото трябва да уважава жената!!!Но да почне всяка сутрин да си бръсне краката да си обръсне брадата(което няма нищо лошо просто прибавям колко време ще му отнеме всяка сутрин) та тва прави всяка сутрин към час и половина приготвяне а жената не се приготвя толкова много време!ЕЕ извинявай тоя да изхранва семейството си ли е тръгнал?Или да се конти всяка сутрин! ДА наистина трябва да има вид НО не и женски!Точка по въпроса!
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Голям фен
    Град
    Плевен дге!

Така един мъж трябва да си гледа външността защото трябва да уважава жената!!!Но да почне всяка сутрин да си бръсне краката да си обръсне брадата(което няма нищо лошо просто прибавям колко време ще му отнеме всяка сутрин) та тва прави всяка сутрин към час и половина приготвяне а жената не се приготвя толкова много време!ЕЕ извинявай тоя да изхранва семейството си ли е тръгнал?Или да се конти всяка сутрин! ДА наистина трябва да има вид НО не и женски!Точка по въпроса!

но подкрепям бръсненето по пишките

Супер фен
    Град
    Bourgas
    аз пък искам момчето да няма никъде косми космите са гнусни
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Цитирай Първоначално написано от pampers
    аз пък искам момчето да няма никъде косми космите са гнусни
    миличка по-малко косми незначат никаква хигиена или гнусутия някога пипала ли си баща си или и той се бръсне незнам с какви си ходела но ако не се къпат поне космите защитават данякъде мазността по тялото но аз се къпя !!! и мнооого други се къпят нз оправяй се незнам що ги мислиш за гнусни космите

Супер фен

NE!!!!!!!!!!!!! EDIN MAJ TRQBVA DA SI GLEDA VAN6NOSTTA,ZA DA UVAJAVA SEBE SI!!!!!!!!!!!!!

I OBEZKOSMENIQT MAJ NQMA JENSKI VID

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    добре аз ти казах защо има женски вид ти сега докажи обратното!А уважава ли се или го прави само защото вие искате помислете малко върху това така си мислят че няма да ходите с тях и почват да се бръснат а ЕДИН МЪЖ не трябва да слуша какво казват другите защото той трябва да издържа семейство и ако утре му кажат метни се той ши се метни ли

добре аз ти казах защо има женски вид ти сега докажи обратното!А уважава ли се или го прави само защото вие искате помислете малко върху това така си мислят че няма да ходите с тях и почват да се бръснат а ЕДИН МЪЖ не трябва да слуша какво казват другите защото той трябва да издържа семейство и ако утре му кажат метни се той ши се метни ли
    според зависи де ша са мята..ако е върху някоя мацка май няма да има особени пречки
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Цитирай Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
    според зависи де ша са мята..ако е върху някоя мацка май няма да има особени пречки
    да но тия мацки нали знаеш хубавите ябъки свинете ги ядат

Предпочтам да няма косми между краката,но по самите крака повече ми харесва да си е с косми.И на мен ми се струва малко гейско да е обезкосмен по краката,стига да не е спортист естествено..
    I just wanna live !
    Don't really care about the things that they say
    Don't really care about what happens to me...

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Цитирай Първоначално написано от Naked in the wind
    Предпочтам да няма косми между краката,но по самите крака повече ми харесва да си е с косми.И на мен ми се струва малко гейско да е обезкосмен по краката,стига да не е спортист естествено..

е тфа е ЖЕНА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си