.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70
    Цитирай Първоначално написано от crs
    Естествено,че трябва да съм бръстнат..Според мен всеки уважаващ себе си мъж трябва да няма косми никъде...Аз лично нямам абсолютно никъде..И така трябва спореде мен..
    Ахахахаха... ебати метросексуалния тип!
    А главата 0 номер бръснеш ли я?

По темата
    Хич не ме боли дали некоя путка ме иска бръснат... въобще няма да си губя времето с глупости
    Ако не я устройва малко растителност може да си купи вибратор

Град
    Плевен ..
    Предпочитам да е обръснат.. но не ме притесняват някакви косми ..

Град
    nqkade tam
    Pri polojenie 4e horata se obi4at ne mislq 4e kosmite biha bili nekav problem

Неподходящ размер на снимка в подпис!

Естествено,че трябва да съм бръстнат..Според мен всеки уважаващ себе си мъж трябва да няма косми никъде...Аз лично нямам абсолютно никъде..И така трябва спореде мен..

Guest
    йей кефете се на лъснати пехливани, че били по хигиенизирани ръиш'ли ^^

яж ма
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Momi4etata haresvat mom4eta a jenite haresvat muje.Mom4etata niamat kosmi a mujete imat.To4ka.
    браво! за пръв път виждам смислен отговор в този форум, поздрави

Guest
    аз специално ако някоя ме накара да си бръсна и краката(слава богу до сега никоя)-чупкката.
    има такива на които космите им са малко а аз съм от тези
    ако обичаш някой найстина няма значение какъв е

brasnat,s kola maska,s depilira6t krem se taq...vajnoto e d anqma gora
    Varnenski mu6ennici-V kluba,haskovski dilari-V kluba,Stoli4ni mutri-V kluba,plovdivski igra4i-V kluba.Trarnovski kradci-V kluba,Suteniori ot Ruse-V kluba,Silistrenski djambazi-V kluba,Burgas kade ste???-V kluba!

На мен космите никога не са ми се виждали гнусни - нито за мъже, нито за жени. Обаче аз непрекъснато се епилирам, скубя и т.н. Това е навик, породен от чувство за естетика, от части изградено, от части вродено. Аз лично предпочитам аз да съм без косми, обаче мъжът да е със. Не че съм против обезкосмяването на мъжете, нито пък ще ми бъде неприятно.
    Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.

Цитирай Първоначално написано от qjte dreben penis
    случайно да си гей? ако е така бих ти предложил безплатна и (не)хуманна евтаназия. знам че я искаш!

а останалите момиченца - вашите гаджета случайно да са тип васко педераса?

без косми не е мъж...
    misli6 taka 6otto taka ti e izgodno,ama ako si s momi4e s kosmi otdolu posle 6ta vika6 "abe taq otdolu iam6e ebati gorata tolku li nemoja d agi mahne tiq kosmi ebati pfff ujas"
    Varnenski mu6ennici-V kluba,haskovski dilari-V kluba,Stoli4ni mutri-V kluba,plovdivski igra4i-V kluba.Trarnovski kradci-V kluba,Suteniori ot Ruse-V kluba,Silistrenski djambazi-V kluba,Burgas kade ste???-V kluba!

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от The Goodbye Girl...
    На мен космите никога не са ми се виждали гнусни - нито за мъже, нито за жени. Обаче аз непрекъснато се епилирам, скубя и т.н. Това е навик, породен от чувство за естетика, от части изградено, от части вродено. Аз лично предпочитам аз да съм без косми, обаче мъжът да е със. Не че съм против обезкосмяването на мъжете, нито пък ще ми бъде неприятно.
    Да и аз съм така, ама приятелките ми все ми викат, че съм харесвала върколаци, щото не държа момчето, с което примерно съм, да си бръсне краката и че харесвам ако е с набола брада
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

За мен е важно аз да го обичам ... Ако не е бръснат няма да му кажа нищо нито пък ще ми направи кой знае какво впечатление . Ако е бръснат пак не бих му казала нищо

Guest
    Аз не се бръсна по хуя! Защото след това откачам от сърбеж!!!!! По-добре ли е да вървя да си чеша слабините и да ми се възпалява кожата, или е по-добре да си имам косми! Дреме ми за тъпите пачи, които искат да се бръснем ние мъжете!! От космите едва ли зависи кефа от секса!!!!

Цитирай Първоначално написано от VeRdiSSima
    Ако ще и кола маска да е стига да няма косми че лошо ми става
    хахах ти да не искаш да кажеш, че предпочиташ бръсначка пред кола маска

Guest
    Абе ти явно не си от тея истински мъже.. сигурно приличаш на гол охлюв.. момчетата трябва да имат косми иначе по кво ше се отличават от момичетата. Не говоря за долу ами попринцип.. особено по краката и ръцете е супер грозно да нямаш косми.. са не трее да не ти се вижда кожата, ама се съмнявам да имаш тоя проблем

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Професорска работа!

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз не се бръсна по хуя! Защото след това откачам от сърбеж!!!!! По-добре ли е да вървя да си чеша слабините и да ми се възпалява кожата, или е по-добре да си имам косми! Дреме ми за тъпите пачи, които искат да се бръснем ние мъжете!! От космите едва ли зависи кефа от секса!!!!
    така ли? Ми айде и ние да кажем така? ! ?
    Да не се оплаквате,че плювате косми само...
    +1
    Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!

Guest
    Няма кой-знае-какво значение дали е с косми или без.
    Обаче ако е обръснат, трябва да се бръсне всеки ден. Иначе косъмчетата набождат и боцкат и драскат и е много кофти.
    Ако е чак толкова космат, може просто с ножичка да се подстригва отдолу... Обаче пак не е от някакво съществено значение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си