- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, как предпочитате-бръснат или не по гениталиите?
Ахахахаха... ебати метросексуалния тип!Първоначално написано от crs
А главата 0 номер бръснеш ли я?
По темата
Хич не ме боли дали некоя путка ме иска бръснат... въобще няма да си губя времето с глупости
Ако не я устройва малко растителност може да си купи вибратор
Предпочитам да е обръснат.. но не ме притесняват някакви косми ..
Pri polojenie 4e horata se obi4at ne mislq 4e kosmite biha bili nekav problem
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
йей кефете се на лъснати пехливани, че били по хигиенизирани ръиш'ли ^^
браво! за пръв път виждам смислен отговор в този форум, поздравиПървоначално написано от slun4ice
аз специално ако някоя ме накара да си бръсна и краката(слава богу до сега никоя)-чупкката.
има такива на които космите им са малко а аз съм от тези
ако обичаш някой найстина няма значение какъв е![]()
brasnat,s kola maska,s depilira6t krem se taq...vajnoto e d anqma gora![]()
Varnenski mu6ennici-V kluba,haskovski dilari-V kluba,Stoli4ni mutri-V kluba,plovdivski igra4i-V kluba.Trarnovski kradci-V kluba,Suteniori ot Ruse-V kluba,Silistrenski djambazi-V kluba,Burgas kade ste???-V kluba!
На мен космите никога не са ми се виждали гнусни - нито за мъже, нито за жени. Обаче аз непрекъснато се епилирам, скубя и т.н. Това е навик, породен от чувство за естетика, от части изградено, от части вродено. Аз лично предпочитам аз да съм без косми, обаче мъжът да е със. Не че съм против обезкосмяването на мъжете, нито пък ще ми бъде неприятно.
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
misli6 taka 6otto taka ti e izgodno,ama ako si s momi4e s kosmi otdolu posle 6ta vika6 "abe taq otdolu iam6e ebati gorata tolku li nemoja d agi mahne tiq kosmi ebati pfff ujas"Първоначално написано от qjte dreben penis
![]()
![]()
![]()
![]()
Varnenski mu6ennici-V kluba,haskovski dilari-V kluba,Stoli4ni mutri-V kluba,plovdivski igra4i-V kluba.Trarnovski kradci-V kluba,Suteniori ot Ruse-V kluba,Silistrenski djambazi-V kluba,Burgas kade ste???-V kluba!
Да и аз съм така, ама приятелките ми все ми викат, че съм харесвала върколаци, щото не държа момчето, с което примерно съм, да си бръсне краката и че харесвам ако е с набола брадаПървоначално написано от The Goodbye Girl...
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
За мен е важно аз да го обичам ... Ако не е бръснат няма да му кажа нищо нито пък ще ми направи кой знае какво впечатление . Ако е бръснат пак не бих му казала нищо![]()
Аз не се бръсна по хуя! Защото след това откачам от сърбеж!!!!! По-добре ли е да вървя да си чеша слабините и да ми се възпалява кожата, или е по-добре да си имам косми! Дреме ми за тъпите пачи, които искат да се бръснем ние мъжете!! От космите едва ли зависи кефа от секса!!!!
хахах ти да не искаш да кажеш, че предпочиташ бръсначка пред кола маскаПървоначално написано от VeRdiSSima
![]()
Абе ти явно не си от тея истински мъже.. сигурно приличаш на гол охлюв.. момчетата трябва да имат косми иначе по кво ше се отличават от момичетата. Не говоря за долу ами попринцип.. особено по краката и ръцете е супер грозно да нямаш косми.. са не трее да не ти се вижда кожата, ама се съмнявам да имаш тоя проблемПървоначално написано от crs
Професорска работа!Първоначално написано от crs
![]()
+1Първоначално написано от sexita
![]()
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
Няма кой-знае-какво значение дали е с косми или без.
Обаче ако е обръснат, трябва да се бръсне всеки ден. Иначе косъмчетата набождат и боцкат и драскат и е много кофти.
Ако е чак толкова космат, може просто с ножичка да се подстригва отдолу... Обаче пак не е от някакво съществено значение.