.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Обичливите мишлета
    Guest

Да обичам пак?

Възможно ли е след като си обичал веднъж да обичаш втори път по същия начин или по-силно?Скоро претърпях тежка раздяла от не толкова сериозна връзка, но ми е тежко тъй като за 1 път имах толкова силни чувства към НЯКОЙ, ( не знам едва ли мога да кажа,че е любов,но ..).Въпросът ми е главно дали Вие сте обичали повторно и същото ли е?Благодаря за отговорите и съжалявам,ако има др. така темичка, но не открих.

o.0
    Guest
    da vuzmojno e... az obi4ah 1 momi4e 2 godini s cqloto si surce i t.n drun drun sled koeto mn vreme mi be6e gadno i t.n no sled tfa vsi4ko minava i zapo4va ot na4alo.. sega obi4am gajeto mi o6te po silno.. na4i e vuzmojno

Разбира се,че можеш
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Мега фен
    Град
    София
    Да,въэможно е
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на sasha_90
    Можеш дори още по-силно.

Хъм да ти кажа и аз имах една такава любов...преди много време и мнооооого мъчно претърпях раздялата си с нея...след доста време чак се зародиха подобни чувства към едно друго момиче,но как да ти кажа...просто за мен не беше същото...и от тогава съм малко резервиран към хората не че е много правилно,но след такива драматични моменти човек се променя...НО вярвам че някой ден ще мога отново по същия начин да обичам. Не губи надежда

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Можеш да обичаш повторно.Като повечето и аз претърпях нещо такова.Краткотрайна връзка преди много време, много силни чувства от моя страна,повтори се със същия човек, потрети се и накрая окончателно се разделихме.Сега обичам- ОЩЕ по-силно.Възможно е.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

razbira se 4e moje6

Mi da razbirase 4e moje6 da obi4a6 otnovo no nqma da eopredeleno 4ustvoto sa6toto za6toto 1-vata lubov vinagi si ostava slabost ....

ми.. мисля че можеш зависи дали ше намериш тоя човек
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Фен
    Град
    Kazanlak
    estestveno 4e moje6, no vse pak pyrvata lubov ne se zabravq
    You're a looser. But I'm not.

Guest
    всяка нова любов съществува сама за себе си...само ще си помогнеш , ако несе заблуждаваш, че има една единствена ГОЛЯМА любов. не е така. чувствата са непредвидими.

колкото до мен...не мога да преценя ...никога не съм "измервала" силата на чувствата си - ако ги има, чудесно, ако не...е, здраве да е. но съм обичала, наранявали са ме и пак съм обичала. оставиш ли миналото зад себе си, всичко е възможно.

писна ми от собствените ми негативни мнения... но аз лично за себе си не вярвам, че ще обичам втори път. през толкова мъже минах и единствено ставам все по-студена към всеки следващ.
    може би си зависи от човека...не от този, когото срещаш, а от теб самия/самата
    аз лично обичам само по веднъж.
    за сега
    I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.

всеки път ще обичаш от силно по-силно... и все ще се чувстваш сякаш обичаш за пъъъърви път...

не го мисли толкова... животът тепърва започва
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Всичко си зависи от самият човек и от нагласата...ако се затвориш в себе си и търсиш във всеки следващ бившият си...,ще ти бъде много трудно да обикнеш отново друг...Същото е и ако си била много наранена или предадена...,тогава пък - ако сложиш всички под общ знаменател "боклуци",пак ще ти е трудно...
    Аз бях така,прекратих дълга връзка...във всеки търсех него и не се получаваше...Трябваше ми много време да обикна пак...обикнах...и той ме предаде...Но живота продължава...рано или късно човек среща сродната си душа...
    Както обичам да казвам...както съм живяла преди Той да влезе в живота ми...така ще се науча да живея и сега...след като е извън живота ми...
    A qui

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от heartless*charm
    писна ми от собствените ми негативни мнения... но аз лично за себе си не вярвам, че ще обичам втори път. през толкова мъже минах и единствено ставам все по-студена към всеки следващ.
    за сега
    И аз мисля така.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от heartless*charm
    за сега
    И аз мисля така.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

moje6 stiga da isak6 i da ima6 jelanieto, za6toto bez jelanie-nasila nito ne stava, az se razdelih s edno mom4e i o6te nemoga da go prejiveq, no s pove4e usiliq vsiko e vuzmojno, ili pone taka se nadqvam
    Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
    Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!

Мега фен Аватара на koalka
    Естествено, че е възможно.

Guest
    vsi4ko e vazmojno i az pretarpqkah ama si mislq 4e e mojelo da bade mnogo po qko i sam ssigurna 4e moje da bade mnogo po silno kogato i mom4eto sre6tu teb te obi4a i razbira po sa6tiq na4in!!!!!!!!!!!!!!!!
    Tova e tema tabu za dosta golqma 4ast ot horata , prosto 4ovek obi4a 1 pyt v jivota , togava tova e obi4 , ne prosto da se lajete imam 4ustva ili obi4am go moje6 da kaje6 na 4ovek 4e go obi4a6 ili te obi4a , 4ak kogato go dokaje pokaje do bolka , ne v edin moment da e do teb v drugiq da e na nqkoe drugo mqsto . 1 pyt se obi4a no malcina go izpitvat dano nqkoi den vseki go izpitat kolkoto i e da nevyzmojno no mnogo rqdko 4ovek da e otdaden izcqlo na drug vinagi ediniq krivva ot pytq i stavat gafovete istinskata obi4 kakto kazah e 1 pyt i za mnalko hora !

Можеш!Стига да намериш човека!След като си обичал веднъж и после се розочароваш от любовта за дълго се затваряш с себе си ,но след известно време срещаш нещо още по-добро и истинско изпитвам го за трети път!!!А мислих че няма да го изпитам скоро време ,но е факт че полудявам от силни чувства!Бях се затворила,не поглеждах мъжете защото мислих че всички са еднакви,разбира се има редни случаи и съм щастлива че открих такъв индивид!Защото рядко се намира това което искаш.Не някои които да ти прави,мизерии,да те лъже,изневерява т.н.!!!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    "Vsqka sledvashta lubov e po-slina."
    Next Time I`ll be True...

любов ли?
    Къде бе?

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    според мен зависи от човека с който си.. би трябвало да може

Град
    Някъде там
    Kogato az prejivqh "onazi" razdqla,sqka6 svetut be6e svur6il i ne smqtah,4e e vuzmojno da se otpysna otn s nqkoi!Togava vs me yspokoqvaha s:"Spokoino,6te sre6tne6 nqkoi po-dobur,mil,istinski...koito 6te obi4a6 pove4e!",togava im otg:"Da znam,4e e taka,4e sled vreme 6te sre6tna 4oveka,no ne razbirate li,sega go nqma!!!"
    Ideqta mi e,4e vinagi ima6 4yvstvoto,4e tova e predela ti na liybov,no za 6tastie takuv nqma !Prosto trqbva da mine vreme,to iztriva mnogo ne6ta!
    Give me one reason to stay here and I'll turn right back around.Because I told you that I loved you
    And there ain't no more to say

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си