.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Град
    У нас Си (=

Ужасно объркана...

Добре! Не издържам повече. Колебая се дали да направя тема може би от 5-6 месеца. В началото на миналата година се запознах с едно момче от съседния клас. В началото бяхме приятели, помагахме си в даскало и т.н. После тoй започна да ми прави някакви намеци, че ме харесва. Започна да идва до нас много често, излизахме. Имах проблем с един от класа ми, който всъщност създава на всички ни неприятности и той дойде и го наби заради мен. Точно тогава харесвах един друг, както и съученика си. Няколко дни след боя аз тръгнах с другия. Малко разочарован,може би(нз точно защото той никога не показва какво чувства, ако е нещо оскърбително за него), той започна да се зарибява с едно момиче от село. Ясно беше, че нищо няма да излезе. Той си пада малко..нз...плейбой..после разбрах, че се е зарибявал с още няколко момичета. Скъсах с гаджето си, защото не можех да го лъжа повече и да излизам с него, при положение, че мислех единствено за съученика си(започвам да го наривам Х, за да не се получава объркване). Тогава Х се зарадва..започна още по-явно да ми показва, че има някакви чувства. Но с течение на времето ставаше непостоянен. Всичко беше на настроения. Един ден се държи супер, на следващия е безразличен. Така дойде края на даскало..беше ме наранявал много пъти, но и той беше единствения, който ме е карал да се чувствам наистина сигурна и добре. Края на Юни започнахме да се караме постоянно. Мислех, че наистина това е края. Заминах за Германия за близо месец и болката започваше да избледнява..или поне да е по-малка..Когато се върнах той отново поднови взаимоотношенията ни. Каза ми, че имал чувства към мен..все още... Момичето от село вече наистина беше минало за него, а другото е в Америка(от нея не се притеснявам, защото тя за него вече също е минало). До онзи ден всичко беше сравнително добре. Прекарахме целия ден на селото на един негов приятел. Вечерта Х започна да се държи странно, а приятеля му, въпреки че знае какво чувствам към Х, започна да ме сваля. По-късно Х ми каза, че много съжалява, но че за него всичко в скайп си остава в скайп..а откакто се върнах от Германия общувахме само там..заболя ме ужасно много..Вчера Х дойде до нас и ми каза колко ме обичал..това не е в скайп(значи,по думите му, е истина)..каза също, че се е държал така, защото приятеля му го е помолил да ме отблъсква, за да има шанс да тръгнем. По-късно в скайп Х отново започна да се държи странно. ;]-тази усмивка съм му казвала че ми изглежда като "аз съм безразличен". Започна да я използва постоянно..накрая не издържах и му казах да спре да ме търси и пише изобщо. Днес той замина на лагер и имам 5 дни да се изясня със себе си дали мога да го забравя..да преценя има ли някакъв шанс..Освен това той е говорил с един мой приятел..общ приятел и му е казал, че ме обича като фр..или по-точно като спасителен вариант, ако не станело с момичето, което харесвал в момента. За жалост не знам коя е. Какво да правя? Казва, че ме обича в лицето ми, говори друго на приятеля ни...

Мерси на тези които са си направили труда да го прочетат и наистина моля за компетентни отговори. Ужасно съм объркана, боли ме, че мога да го загубя..или че дори вече съм го изгубила..не мога да повярвам в думите му " Обичам те"..дори нямам доверие в него вече..след всичко..но пак го искам..искам да го гушкам..искам да е до мен..

едит:Ужас! Всичко обърках май Вчера говорих отново с този наш приятел, който е говорил с момчето, за което става дума постоянно. И накрая се оказа, че той е бил пиян онази вечер, a Х не е казвал нито, че ме обича само като приятелка, нито че съм му спасителен варият(когато напомних това на приятеля ни той ми каза "А?Че нз..нз откъде ми е дошло това"). След много молби все пак се сдобих с хронологията и там наистина Х не казва нищо за отношенията ни освен, че той си знае и ще се оправи и , че точно в момента е " " в скайп уж за едно момиче, с което всъщност не подържа връзка, само за да ме кара да ревнувам...Говори и за някаква "далавера", за която нищо не уточнява, но после казва, след като го набедиха, че се лигави с момичетата " Аз какво съм виновен, че така става".И накрая когато казах на този наш приятел, че Х е идвал до нас да ми казва колко ме обича, той каза "Ам онази вечер нищо конкретно не е казвал, НО те обича все пак"...А сега пък няма как да потърся Х като се върне от лагер, защото преди да замине му казах, че искам край на всякакви отношения..и нз..но ако той ме потърси все пак дали да му кажа всичко в очите или да замълча, защото ако все пак се лигави после ще ми е още по-гадно от сега..че съм му вярвала и съм му го казала, а той си е играл(може би ако знаех каква е точно далаверата..)Уаа..цял сапунен сериял..

ПП. Мерси на всички, които прочетоха дългата ми тема и отговориха (:

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Смятай прочетох го. На 2 цигари.
    Ми момиче щом го щеш зимайте се.
    Прави каквото трябва пък да става каквото ще.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Guest
    Мисля че приличам доста на Х . Моята Приятелка първо ми беше приятелка. И винаги съм раздвоен дали я обичам като приятелка или Приятелка . Говорил съм си с нея за подобни неща ... че не знам как се чувствам и че често изпитвам безразличие... не само към нея-това е нормално за доста момчета (поне така мисля). Според мен приятелството между двама души е по-важно от това да са заедно по другия начин. Ако смяташ че наистина те използва за спасителен пояс просто му го кажи-глупави сме и често искаме нещата да ни се казват в очите... но да ти кажа сигурно и той не знае какво иска...хм... точно като мен в момента, а и като си помисля че тя ми е един от 2 3 приятели които имам мисълта да я загубя ме кара да и огаждам на любовните желания дори когато самият аз не се чувствам така в момента

Град
    on the dark side of the moon
    Н аколко си години ?

Мега фен Аватара на koalka
    Такива тъпи въпроси от рода "на колко си?" не мисля, че имат значение в момента.
    Недей да вярваш много-много на тези думи "обичам те" преди наистина да си се убедила в тях.Това, че се е зарибявал с други и въпреки това те е харесвал не означава непременно, че е влюбен и обича.И все пак момчето има някакъв интерес към теб от това, което си написала.Според мен е било грешка, че си тръгнала с този от класа ти при положение, че си мислела за друг, но след дъжд-качулка.Моя съвет е, като се върне от там, където е(лагер май беше) и да го потърсиш.Да поговорите и да се изясните, дали нещо може да се получи или не.Успех!

Град
    Terra incognita!
    Аз на твое място не бих продължавала да се занимавам с него!Той изглежда ужасно несериозен човек,с когото определено не би могла да се чувстваш сигурна.Помисли сама насаме със себе си дали ще можеш да привикнеш с неготе резки промени както в настроение,така и в мнение!Не се оставяй да бъдеш мечий спасителен пояс,защото не го заслажаваш!Кой иска да бъде пренебрегван и приеман като "втори"?!Той много пъти е имал шанс да вземе окончателно решение и уж го е правел,но накрая винаги се е отмятал от казаното!Няма да можеш да имаш нищо сериозно с него!А и като спомена за репутацията му,става още по-ясно що за човек е той!Не го съдя,не искам да му лепвам някакво "клеймо",но без огън няма дим,момчетата често използват думите:"Аз вече не съм същият,благодарение на теб се промених!",без да влагат и капка истиност в тези изказвания,защото просто искат да впечатлят някое момиче!Ще ти дам пример(не знам дали е съвсем подходящ,но все пак).Един м плейбой убеждаваше една позната колко много я обича;как се е променил,не е женкар.Тя отначало не повярва,но явно после се поддаде,бяха заедно(не знам точно колко време,но не повече от 1-2 месеца),уж беше голяма любов,правиха секс и след време той я заразя с думите:"Нямам интерес!"Момичето беше на 18 години,а м-по-голямо!Не се оставяй да те приемат да даденост и само да си поиграят с теб и да те оставят!Той може да е много добър приятел,но се замисли и за драстичните му,фриволни промени!Успех,Мила!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от Memento mori!
    Аз на твое място не бих продължавала да се занимавам с него!Той изглежда ужасно несериозен човек,с когото определено не би могла да се чувстваш сигурна.Помисли сама насаме със себе си дали ще можеш да привикнеш с неготе резки промени както в настроение,така и в мнение!Не се оставяй да бъдеш мечий спасителен пояс,защото не го заслажаваш!Кой иска да бъде пренебрегван и приеман като "втори"?!Той много пъти е имал шанс да вземе окончателно решение и уж го е правел,но накрая винаги се е отмятал от казаното!Няма да можеш да имаш нищо сериозно с него!А и като спомена за репутацията му,става още по-ясно що за човек е той!Не го съдя,не искам да му лепвам някакво "клеймо",но без огън няма дим,момчетата често използват думите:"Аз вече не съм същият,благодарение на теб се промених!",без да влагат и капка истиност в тези изказвания,защото просто искат да впечатлят някое момиче!Ще ти дам пример(не знам дали е съвсем подходящ,но все пак).Един м плейбой убеждаваше една позната колко много я обича;как се е променил,не е женкар.Тя отначало не повярва,но явно после се поддаде,бяха заедно(не знам точно колко време,но не повече от 1-2 месеца),уж беше голяма любов,правиха секс и след време той я заразя с думите:"Нямам интерес!"Момичето беше на 18 години,а м-по-голямо!Не се оставяй да те приемат да даденост и само да си поиграят с теб и да те оставят!Той може да е много добър приятел,но се замисли и за драстичните му,фриволни промени!Успех,Мила!
    Точно това ми каза и на мен след като се върнах..

ПП. Мерси на всички отговорили

Мега фен
    Град
    София
    Ясно е ,че той не е човек на място.По поведението му личи,че и той не е много наясно какво точно иска и как го иска.Това,което и каэал на общия ви приятел е доста глупаво,при положение че преди това ти е каэал в очите `Обичам те`.Сигурно ти е доста кофти и все пак съвета ми е да не се эанимаваш с него.Опитай да го эабравиш,колкото и да ти е трудно.Надали между вас ще се получи нещо ,сле като те има эа `реэервен вариант` !Съветвам те ,като се върне от лагера да се видите и да седнете да се иэясните.Кажи му всичко,което мислиш в очите.И пак ти каэвам-опитай да го эабравиш.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    маце,незнам какво да те посъветвам,защото в такива ситуаций сама трябва да решиш как да постъпиш..но мисля че тоз наистина не е много наясно какво иска..А ако наистина те използва като спасителен пояс аз такава майна бих му теглила..
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    по историята ти разбрах 4е вие изоб6то не сте ходили?имали ств готини моменти заедно,но само това? мацка нз,ама май наистина си пада плейбой,може целта да му е да те нарани,или да те оби4а само като приятелка или думите му да са били лъжа,то4но за да те накара да се 4увства6 объркана,смятам 4е най добре е да го забрави6,сама казва6 4е като си била в германия болката е по из4езнала,като не го вижда6 известно време пак 6те стане така,накрая 6те из4езне напълно,но 6том е от твоя клас,сега като по4нете даскало в един клас ли 6те сте?ти в съ6тото даскало ли остава6?ами той? ако е така тогава проблема е по голям за6тото 6те го вижда6 всеки ден и доста по трудно 6те ти е да го забрави6
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Цитирай Първоначално написано от monityY
    по историята ти разбрах 4е вие изоб6то не сте ходили?имали ств готини моменти заедно,но само това? мацка нз,ама май наистина си пада плейбой,може целта да му е да те нарани,или да те оби4а само като приятелка или думите му да са били лъжа,то4но за да те накара да се 4увства6 объркана,смятам 4е най добре е да го забрави6,сама казва6 4е като си била в германия болката е по из4езнала,като не го вижда6 известно време пак 6те стане така,накрая 6те из4езне напълно,но 6том е от твоя клас,сега като по4нете даскало в един клас ли 6те сте?ти в съ6тото даскало ли остава6?ами той? ако е така тогава проблема е по голям за6тото 6те го вижда6 всеки ден и доста по трудно 6те ти е да го забрави6

+1 плейбой

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    И двамата няма да се местим..все пак сме 10 клас. Май не съм се изразила достатъчно ясно..той е от съседния клас, но все пак няма начин да не го виждам поне 3-4 пъти дневно..

emi ti go obi4a6 toi te obi4a are trygvaite!

Град
    София
    Мила, губиш си времето и нервите с това момче. Повече от ясно е, че той не знае какво иска. Има няколко варианта, според мен:

В един момент те обича, в другия е безразличен. Може би за него всичко е игра.

Спомена, че не показва чувствата си - може би е така, защото не знае как. Не знае как да се държи с теб и в моментите, когато усеща, че те губи, да се хвърля в дълбокото (според него) и да ти казва, че те обича. Мисълта ми е, че е възможно да не иска да показва чувствата си и да очаква ти да ги разбереш сама.

Казвал е на други, че си му резервен вариант, което може да значи, че по една или друга причина не иска никой да разбира, че те харесва (може би се срамува). А може и наистина да е така - няма нищо към теб, просто иска да те държи като отворена вратичка и когато види, че се отдръпваш, те мами отново с мили думи и жестове.

При всички случаи, обаче, няма смисъл да се занимаваш. Нека си ходи при другата - той губи. Не си погубвай нервите, заради един неориентиран пикльо
    Сори, че са ми малко объркани мислите, ама в момента и в главата ми е така :Р
    Кис
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Град
    У нас Си (=
    Ужас! Всичко обърках май Вчера говорих отново с този наш приятел, който е говорил с момчето, за което става дума постоянно. И накрая се оказа, че той е бил пиян онази вечер, a Х не е казвал нито, че ме обича само като приятелка, нито че съм му спасителен варият(когато напомних това на приятеля ни той ми каза "А?Че нз..нз откъде ми е дошло това"). След много молби все пак се сдобих с хронологията и там наистина Х не казва нищо за отношенията ни освен, че той си знае и ще се оправи и , че точно в момента е " " в скайп уж за едно момиче, с което всъщност не подържа връзка, само за да ме кара да ревнувам...Говори и за някаква "далавера", за която нищо не уточнява, но после казва, след като го набедиха, че се лигави с момичетата " Аз какво съм виновен, че така става".И накрая когато казах на този наш приятел, че Х е идвал до нас да ми казва колко ме обича, той каза "Ам онази вечер нищо конкретно не е казвал, НО те обича все пак"...А сега пък няма как да потърся Х като се върне от лагер, защото преди да замине му казах, че искам край на всякакви отношения..и нз..но ако той ме потърси все пак дали да му кажа всичко в очите или да замълча, защото ако все пак се лигави после ще ми е още по-гадно от сега..че съм му вярвала и съм му го казала, а той си е играл(може би ако знаех каква е точно далаверата..)Уаа..цял сапунен сериял..

ПП. Мерси на всички, които прочетоха дългата ми тема и отговориха (:

Град
    София
    Не го търси! Недей да му тичаш по гъ*а. Ако той прецени, че има чувства към теб и че иска връзката ви да има бъдеще, той ще те потърси.
    Когато го направи, изчакай да чуеш какво ще ти каже. Ако е искрен и си изпее всичко - направи същото и ти. Ако усетиш, че пак се опитва нещо да завърти, просто теглиш чертата!
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Мила,според мен въобще да не се занимаваш с това момче. То не е наясно какво иска,не е наясно с това какво обич и какво са момичетата. Казва,че те обича и т.н. само че на тази възраст(предполагам сте на около 15-16 год) усещате някакво много силно привличане,готино ви е да сте заедно и си допадате ....и веднага решавате,че обичате този човек. Не е така,заблуждавате се. Ако той наистина те обичаше нямаше да се държи така,нямаше пред приятелите си да те прави на глупачка и нямаше да говори едно нещо в лицето ти,а после в скайп да се прави,че нищо не е станало. Очевидно е че и той има нещо към тебе,но не може да се изясни със себе си. Не се принизявай да го търсиш и да страдаш толкова много по него,а в същото време той да те прави на маймуна и да ти казва обичам те,не те обичам ....Моят съвет е просто за известно време да спреш да го търсиш и да чакаш той да те потърси. В училище като сте го поздравявай,но не се дръж прекалено добре с него. Покажи малко безразличие,за да види че не мпже все някой да му тича по гъза

П.П. Съжелявам,ако повтарям нечие чуждо мнение,но нямах време да изчета всичките ви коментари

объквация малко..та така и нестанах наясно с кой си в момента..просто направи това,към което те тегли сърцето..тва си е истината
    всяка вечер той ме чака зная
    все по-рядко ме дочаква знам
    всеобятна обич до безкрая
    трябва себе си да му отдам

Знаеш аз какво мисля нали? има ли смисъл да го казвам пак? този човек не си струва ама изобщо и ти го знаеш идеално... не минавай отново с номера "Ама ти знаеш колко е трудно?!" или пък с "Знам че е ужасен но просто не мога без него!" МОЖЕШ!!! може да е трудно но не е невъзможно стига да го поискаш рросто сложи край на всичко това! Няма да излезе нищо хубаво в началото ще бъдете <- така а накрая ти ще а той ..... на него не му пука тва е момче с огромно самучувствие дето си мисли че може да има сяка.... тряа веднъж за винаги някой да му натрие носа! Моля те бъди тиии!!! не искам после да плачеш

BuJLuTo`
    Guest
    Охх миличка,нз ко да ти кажа...4етох др мения иии не съм напълно съгласна...мн неща са ти предложени като например да го зарежеш въобще...за това нз крайното решение си е твое,но да го търсиш или да му се обяснява6 НЕ и то защото няа смисъл ..ако той те потърси и започне с н6 такова и ти не мислиш,а си сигурна че е искрен ..може би....но като цяло няма мн смисъл щот ти го познаваш добре тай че направи така,че да НЕ СИ ТИ наранената..
    дано си го преживяла,че да не продължава все така...

бичкам те и мн ((hugs))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си