Добре! Не издържам повече. Колебая се дали да направя тема може би от 5-6 месеца. В началото на миналата година се запознах с едно момче от съседния клас. В началото бяхме приятели, помагахме си в даскало и т.н. После тoй започна да ми прави някакви намеци, че ме харесва. Започна да идва до нас много често, излизахме. Имах проблем с един от класа ми, който всъщност създава на всички ни неприятности и той дойде и го наби заради мен. Точно тогава харесвах един друг, както и съученика си. Няколко дни след боя аз тръгнах с другия. Малко разочарован,може би(нз точно защото той никога не показва какво чувства, ако е нещо оскърбително за него), той започна да се зарибява с едно момиче от село. Ясно беше, че нищо няма да излезе. Той си пада малко..нз...плейбой..после разбрах, че се е зарибявал с още няколко момичета. Скъсах с гаджето си, защото не можех да го лъжа повече и да излизам с него, при положение, че мислех единствено за съученика си(започвам да го наривам Х, за да не се получава объркване). Тогава Х се зарадва..започна още по-явно да ми показва, че има някакви чувства. Но с течение на времето ставаше непостоянен. Всичко беше на настроения. Един ден се държи супер, на следващия е безразличен. Така дойде края на даскало..беше ме наранявал много пъти, но и той беше единствения, който ме е карал да се чувствам наистина сигурна и добре. Края на Юни започнахме да се караме постоянно. Мислех, че наистина това е края. Заминах за Германия за близо месец и болката започваше да избледнява..или поне да е по-малка..Когато се върнах той отново поднови взаимоотношенията ни. Каза ми, че имал чувства към мен..все още... Момичето от село вече наистина беше минало за него, а другото е в Америка(от нея не се притеснявам, защото тя за него вече също е минало). До онзи ден всичко беше сравнително добре. Прекарахме целия ден на селото на един негов приятел. Вечерта Х започна да се държи странно, а приятеля му, въпреки че знае какво чувствам към Х, започна да ме сваля. По-късно Х ми каза, че много съжалява, но че за него всичко в скайп си остава в скайп..а откакто се върнах от Германия общувахме само там..заболя ме ужасно много..Вчера Х дойде до нас и ми каза колко ме обичал..това не е в скайп(значи,по думите му, е истина)..каза също, че се е държал така, защото приятеля му го е помолил да ме отблъсква, за да има шанс да тръгнем. По-късно в скайп Х отново започна да се държи странно. ;]-тази усмивка съм му казвала че ми изглежда като "аз съм безразличен". Започна да я използва постоянно..накрая не издържах и му казах да спре да ме търси и пише изобщо. Днес той замина на лагер и имам 5 дни да се изясня със себе си дали мога да го забравя..да преценя има ли някакъв шанс..Освен това той е говорил с един мой приятел..общ приятел и му е казал, че ме обича като фр..или по-точно като спасителен вариант, ако не станело с момичето, което харесвал в момента. За жалост не знам коя е. Какво да правя? Казва, че ме обича в лицето ми, говори друго на приятеля ни...
Мерси на тези които са си направили труда да го прочетат и наистина моля за компетентни отговори. Ужасно съм объркана, боли ме, че мога да го загубя..или че дори вече съм го изгубила..не мога да повярвам в думите му " Обичам те"..дори нямам доверие в него вече..след всичко..но пак го искам..искам да го гушкам..искам да е до мен..
едит:Ужас! Всичко обърках май Вчера говорих отново с този наш приятел, който е говорил с момчето, за което става дума постоянно. И накрая се оказа, че той е бил пиян онази вечер, a Х не е казвал нито, че ме обича само като приятелка, нито че съм му спасителен варият(когато напомних това на приятеля ни той ми каза "А?Че нз..нз откъде ми е дошло това"). След много молби все пак се сдобих с хронологията и там наистина Х не казва нищо за отношенията ни освен, че той си знае и ще се оправи и , че точно в момента е " " в скайп уж за едно момиче, с което всъщност не подържа връзка, само за да ме кара да ревнувам...Говори и за някаква "далавера", за която нищо не уточнява, но после казва, след като го набедиха, че се лигави с момичетата " Аз какво съм виновен, че така става".И накрая когато казах на този наш приятел, че Х е идвал до нас да ми казва колко ме обича, той каза "Ам онази вечер нищо конкретно не е казвал, НО те обича все пак"...А сега пък няма как да потърся Х като се върне от лагер, защото преди да замине му казах, че искам край на всякакви отношения..и нз..но ако той ме потърси все пак дали да му кажа всичко в очите или да замълча, защото ако все пак се лигави после ще ми е още по-гадно от сега..че съм му вярвала и съм му го казала, а той си е играл(може би ако знаех каква е точно далаверата..)Уаа..цял сапунен сериял..
ПП. Мерси на всички, които прочетоха дългата ми тема и отговориха (: