.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Guest

Плз вижте това

Извинете ме...
    Преди малко ми званна едно момиче познавам я мн дообре....
    И ми каза:
    -Някой ми званна на ГСМ-а и ми каза че си ма харесвал !
    И аз естествено се удивлих и веднага зацепих !
    И и казах не сам бил аз,аз дори ти нямам телефона (то в деиствителност така е !)
    И тя ми каза:
    -Нз някой ма базика !
    Аз викам не е от мойте фр !
    Тя ма попита вярно ли е ?
    Аз казах не ! - е то така си е ,не я харесвам -не сам идеален ама ...
    не мога да трагна с нея !
    и тя си замина
    Нз май постапих лошо ама не ми дойде нищо наум

Дали това е лажа за да ми намекне нещо ?
    Поне аз така го схванах !
    Правилно ли сам постапил

Щом нямаш чувства към нея мисля че си постъпил съвсем правилно по лошо щеше да е ако тя те е тествала и ти кажеш че си бил - излизаш ЛЪЖЕЦ...

mm mislq 4e te e hvanal buz a ot takiva raboti nqma NUJDA V TOQ JIVOT JIVEem 1 jivot i kvooto ti e na sarce kazvai si go apak kvoto stane ... da ne ti puka za ni6to i nikoga ne sajelqvai za postypkite si

Мега фен
    Град
    София
    Ахахахаа правилно си постъпил.Ама по-добре се научи да пишеш.
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от pInK-mOOn
    mm mislq 4e te e hvanal buz a ot takiva raboti nqma NUJDA V TOQ JIVOT JIVEem 1 jivot i kvooto ti e na sarce kazvai si go apak kvoto stane ... da ne ti puka za ni6to i nikoga ne sajelqvai za postypkite si
    Никога да не съжеляваш ти така ли правиш че даваш такъв съвет ? Искаш да излъжеш нас или себе си че ти нямаш съвест и никога не си съжалил за нещо което си направил?! странно даваш съвети който не можеш да изпълниш самия ти...

parvo sam MOMi4e i vtoro ne 4e ne sajelqvam ...sajelqvam no se opitvam da ne sajelqvam ..... oba4e ni6to nemoje da me spre da izpylnq tovakoeto mi e na sarce !

В такъв случай извини ме за невежестото ми но нямаше отличителен знак че си ф... 2ро просто изказването ти е малко не на място...сори за офа който се получи.

Щом нямаш чувства към нея.. си постъпил правилно.
    ~!1912!~

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    spored men tva ne e nikakva laja i nikakav namek..pak i ti nali ne q haresva6e,togava kfo?
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Е, не разбрах проблема. Не я харесваш, не си излъгал, сичко ти е на 6 Не си виновен ако тя те харесва, да ти го е казала направо или по др начин.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    Непостоянно
    ми мисля че са я преметнали...а ти си постъпил правилно
    .!.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Щом нямаш чувства към нея мисля че си постъпил съвсем правилно по лошо щеше да е ако тя те е тествала и ти кажеш че си бил - излизаш ЛЪЖЕЦ...

правилно

ПП честит ми 900ен пост

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Правилно си постъпил.Казал си истината.Защо се упрекваш?По-добре ли щеше да бъде да и беше казал,че я харесваш и после да тръгнеш с момиче,към което не изпитваш нищо.

П.П.Надявам се да не си бил груб с момичето,като си я отрязъл.Гадно е,но и тя те е изпробвала по много тъп начин.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Град
    Там, където е сърцето...
    Еми като не я харесваш логично да и го кажеш, тя дори и да го е направила с някаква цел т.е. да те харесва и да ти види мнението по-добре така отколкото после да я режеш... тогава щеше да е по-кофти и за двамата
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

И да е ,и да не е лъжа след като не я харесваш и си и казал истината,си постъпил правилно.
    I am the dream
    You are the dreamer !!

[i]Наистина си постапил правилно.казал си и истината, не си я заблуждавал..пък и при положение че не я харесваш,ако я беше излагал щеше да се получи още по гадно..Така че,не се обвиняваи
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Ок..а аз имам друго предположение..Не е ли възможно момичето да си пада по теб? И това да е бил предтекст да те попита по някакъв начин какво изпитваш ти към нея? Ако на мен ми звънне ГСМ-а и някой ми каже че Петранка примерно ме харесва аз не бих се унижил да и звъня по телефона от слободия само и само за да я питам..Нещо не се връзва май..По-скоро не са я преметнали нея, а тя се опитва да те преметне. Think about it!
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Shogi
    Ок..а аз имам друго предположение..Не е ли възможно момичето да си пада по теб? И това да е бил предтекст да те попита по някакъв начин какво изпитваш ти към нея? Ако на мен ми звънне ГСМ-а и някой ми каже че Петранка примерно ме харесва аз не бих се унижил да и звъня по телефона от слободия само и само за да я питам..Нещо не се връзва май..По-скоро не са я преметнали нея, а тя се опитва да те преметне. Think about it!

sega li zacepi
    Emi nz az bih kazal:
    Ni6to ne moga da kaja

Мега фен Аватара на sasha_90
    Добре си направил,че не си я излъгал.

Guest
    ili puk predstavete si e oburkala NOMERA!

Spored men shtom si i kazal istinata nishto losho ne si napravil. A tq ako tolkova go e zakusala da se vkarva vuv filmi za da te svali znachi po-dobre da sedish nastrani ot neq
    Ayudame olvidarte si te vas!

Мега фен Аватара на koalka
    Възможно е някой да й е казал нещо такова.Много лесно тръгват слухове и клюки, не се коркай.

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Е, не разбрах проблема. Не я харесваш, не си излъгал, сичко ти е на 6 Не си виновен ако тя те харесва, да ти го е казала направо или по др начин.
    +1
    So free

Цитирай Първоначално написано от BaRaBa_GiRL
    Щом нямаш чувства към нея.. си постъпил правилно.
    =D>
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

а бе добре си постъпил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си