- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли собствена стая?
Имате ли ваша собствена стая или я делите с брат/сестра?Аз съм в една стая със сестра си,няма как,но страшно много искам да имам МОЯ стая,в която да не може да влиза друг когато си поиска!
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
хъх....за съжаление я дела със сестра си....е не е болка за умиране, но си е друго да си имаш собствена стая само с твои неща и т.н.
Да, имам си моя и само моя![]()
И мойта си е само моя..просто щото съм само дете.И наистин мн си я обичкам макар че понякога ми проникват в това лично пространство ...още повче че там е единсвения балкон в къщата->и простор
вече дапреди я делих със сестра си,но вече си е само моя
обаче всеки влиза,когато си поиска е не се задържат ама не мога да ги спра
![]()
![]()
Имам за сега..След няколко седмици ще я деля![]()
Аз пък си нямам![]()
едно дете съм \/ имам си мОч стаичкааа и си е много ЯкОоОоо :P \
/ :P
Lubovta e nai-tragi4noto ne6to,koeto sa6testvuva na tozi svqt i v jivota.Lubovta e rojba na izmamata,rajda razo4arovanieto.Lubovta e uteha v bezute6nostta,edinstveniq lek sre6tu smarta,za6toto tq e neina sestra!!!
Имам си собствена стая и не я деля с никого.Тва е много яко \/
![]()
![]()
ШшШшт тОвА нЕ е За фСеКи...ГлЕдА нИ лУнАтА и МиГа уНеМяЛа..ТаКиВа ЦеЛуВкИ тЯ дО дНеС нЕ е ВиДяЛа..тОвА сЕ кАзВа сТрАсТ..Не ПоМнЯ кОя сЪм аЗ,Но зНаМ чЕ нЕщО сУпЕр Се СлУчВа МеЖдУ нАс...
Нямам брат или сестра,така че стаята е на мое разположение \/ !
Да, даже цял етаж.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Да, имам своя собствена стая и не я деля с никой друг. То всъщност няма и с кой, защото съм едно дете.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Нямам собствена стая,нямам братя и сестри![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Да,имам.
<3 ^^
деля я със сестра ми![]()
тук в русе тъи като сме на квартира си нямам моя ситрябва да я деля с маика
по принцип на село.. дет си имаме къща и т.н. си имам моя .. и при тати за сега си имам собствена просто защото лапетата са прекалено малки за да спят при мен
![]()
Първоначално написано от o.c.
имам моя, защото съм единствено дете.