- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли собствена стая?
Първоначално написано от o.c.
Когато човек иска нещо, ще намери начин; когато не иска, ще намери извинение.
Допреди 3 години делях я с майка ми, я с баба ми... Докато не се хванах и си направих стая само и единствено за мен \/
Първоначално написано от Deus ex machina
не деля я със сестра си![]()
![]()
![]()
![]()
The pain is undividable part of the life.
деля я със сестра ми
~cLose t0 yoU~
s brat mi sme,ama ne si pre4im..ponqkoga...![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Дааамоя моя моя и само мояя
![]()
по принцип имах собствена стая докато не се роди брат миСега я деля с него и от доста години вече не съществува "собстевана", а "обща"
![]()
...Ch0k0LaDa
...
...I CaN KiSs AwAy ThE PaIn...!
Да-имам си собствена стая[/quote]
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Ne delq s nikoi! Samo za men si e!
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
дам имам си
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Имам две стаи - откак брат ми се премести да учи в София![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
ДА ИМАМ \/
От година вече има собствена стая.Преди това съм деляла едно помещение близо 7 години с по-малкия си брат.Определено,когато си сам се чувстваш по-независим,но и това да си имаш съквартирант има своето очарование.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
нее ама не бих отказал![]()
Аз нямам собствена стая, деля я с брат ми..![]()
daam imam si staq i si e samo moq,s nikoi ne q delq![]()
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
Аз нямам собствена стаяделя я със сестра ми!Но това по никакъв начин не ми пречи за абсолютно нищо ..
Като бях малка я делях със сетра ми и честно казано ми беше много по-добре (дааа, тя е чистеше, не аз, а по цял ден я нямаше, така че стаята си беше пак на мое разположение). Сестра ми се омъжи.Сега съм в уединена самостоятелност)) Много се кефя на стаята си и прекарвам доста време там, освен ако не съм на компа.
![]()
.
Memento moriendum esse!
да имам си моя собстжена стая.брат ми о6те спи при мама и тате не иска при мен![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !