- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли собствена стая?
Да, имам си моя собствена стая, но не я деля с никого...
Преди години като бях по-малка я делях с брат ми, сестра ми и кучето и се ядосвах, но нямаше как за тримата да има отделни стаи. После вече като се преместихме само с брат ми, после само със сестра ми и накрая с никого.![]()
Сега даже леглото си деля с Александър, но често казано не ми тежи особено![]()
Не,деля я с брат ми.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
delia ia s brat mi
Ако обичаш някого-пусни го на свобода.Ако той се върне при теб,значи е твой.Ако не се върне,значи никога не е бил...
деля я със сестричката миама сега нея я няма та я ползвам само аз тая стая
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Мда.Даже май е по-добре така,защото вечер преди да заспим си говорим за какво ли неПървоначално написано от ouT-oF(coNtr0L)
![]()
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
Имам си моя стая от около 4 години когато бях по малка я делях с братми но сега всеки си има негова стая.Много е яко обзавела съм си я по мой стил много исках да е в италиански стил доста пари пръснахме но си имамам стая в италиански вид.Имам тереса на която ми стаят хамака басейна и шашлонките и въобще супер яко е.Никой не влиза без да почука а ако ме няма и иска да влезне няма как защото сме стаята е със секретна брава и клъоча е в мене
имам си 3 мой стай
живеем в къща на два етажа + доплнителна постройка през двора
едната ми стая е в тази допълнителната постройка и аз напоследък само там си живея щот си ми е много удобна ... като ми дойде някой на гости не се съобразявам с никогоособено като дойде приятелката ми
![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Не,нямам моя си стая...но скоро се очартава да си имам...а дано!![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
delq q sus sestra mi..
[!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]
Imam sobstvena staia ot 11 godi6na.Togava roditelite ni re6iha 4e vsiaka ima nyjda ot li4no prostranstvo i se premestihme v po-goliama ku6ta.Sled kato se rodi nai-malkata mi sestra pak se premestihme za da ima i tia staia.Sega oba4e na6te zaedno s malkata zaminaha za Germania i sus sestra mi delim cial apartament s 4 spalni \/
И аз бях с цял етаж,докато бях в България,а сега в Испания се задоволявам с половин етажПървоначално написано от Aleandra
, но все пак си имам собствена стая
![]()
A qui
Да,имам.
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
При родителите ми на практика имам 2 стаи само за мен. В едната спя, в другата кисна на компа. Естествено, такова нещо като никой да не влиза без разрешение има само по филмите. Обаче майка ми и баща ми спят и седят в стаята с телевизора и рядко се заседяват при мен.
В София обаче... не, по дяволите. 2ма души се бутаме в 12 квадрата дупка. Надявам се обаче да се махна от дупката в близките месеци.
едно дете съм, сама съм си в стаята![]()
Животът е адът описан в Библията!
Да,едно дете съм и от малка се разполагам в собствена стая.
Но ми липсва себеподобно по родствена връзкаНо на този етап,бих деляла стаята си с някого,само за да имам рамо до себе си.
If the road ahead is not so easy
Our love will lead the way for us
Like a guiding star
I'll be there for you if you should need me...
emiii poneje sum si sami4ko,toest nqmam brat ili sestra staqta si e samo za men :P
Oхх и аз съм по същия начин.ОПитах да навия наще да си раменим стаите,тъй като не ми е приятно постоянно да минават оттук,но не се съгласиха.Малко ми е кофти,щото мойта стая беше хол преди,а сега е нещо странноПървоначално написано от Jamalska
....Имам си легло,бюро ама си имам и диван и холна маса
Някак си гадно ми изглежда,се едно спя в хола а не в собствената ми стая
![]()
Да.![]()
Сега е деля,но скоро ще си е моя,но не ми пречи свикнала съм да я деля![]()
Да!
Нямам братя или сестри и не деля стаята си с никого.![]()