- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли собствена стая?
Ми до преди 2 години делях една стая със сестра си, но сега спя горе (ние сме в мезонет), може да е по-малка, ама си имам комп, радио, даже и мивка с шкафче, и така. Направо супер!![]()
![]()
![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
Ми аз мойта си я делкам с братчето ми :S определено щеше да ми е по-добре ако си беше само моя ама карай пак става![]()
В една съм с брат ми...голяма досада е, ама кФо да прайш.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Имам собствена стая, но не изцяло...Щот наще са си присвойли няколко чекмедженца от секцийката...
![]()
А понякога висят и на компютъра...
![]()
![]()
а такова да го няма майка ми влиза по час за да отиде на компа в 8 до 8.30 е тя на компа 30 минути и стигат и никой не влиза туку така в моята стая чука питам кой е и ако искамго пускам
,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек
Като поразгледах малко темата и останах с впечатлението, че аз единствено деля стая с майка си и баща сиА бих била щастлива да я деля със сестра ми, учудвам се, че някои се оплакват от това.Понякога си казвам, че ми е по-добре като има хора до мен, но ми става и тъпо, че никога не съм имала възможността да имам собствена стая и поне една вечер немога да остана сама
Все пак човек има нужда да е сам понякога..
Imam si stai4ka i mn si q obi4kamImam brat no toi si ima negova si.
чiSта проба ragga muффin' и RаSта мЭдiтацIя...
Със сигурност не си само ти просто не са писали всички, и аз до преди 4 години бях като теб. Но сега си имам собствена стая и не си представям какво щеше да е сега ако нямах...Първоначално написано от JivaRana
Знам, че е кофти, но поне като се изнесеш от вас след няколко години (може би) ще се чувстваш по-свободна от всякога.
за съжаление я деля с брат миоще от малка мечтая за собствена и още нямам
но май...в края на тази година ще си купуваме нов апартамент и всеки ще си има своя
просту толкова ще се радвам тогава :P
Ами аз отскоро живея в къща и си имам моя.Но съм свикнала още от малка,винаги е било така.
![]()
Имам си стая, но всеки влиза, когато си поиска и компа е при мен, а имам брат, който почти не става от него, поне най-после след един голям скандал не ми пипа нещата
, беше ми омръзнало да знам, че съм оставила нещо на точно определено място, а като го потърся да не е там.
Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.
2 деца сме - момче и момиче, но всеки от нас си има собствена стая.
Аз имам,но сестра ми обича да влиза в нея и само трябва да чистя след нея![]()
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Нямам, а толкова много искам да имам...![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
И аз съм такаПървоначално написано от dar4enceto92
Само че аз го набих..![]()
Обичай ближния,ближи обичния..
От Гъза в Устата - 6A Завинаги .
Нем,нямам.Деля я с брат ми,което всъщост не ми пречи,но той много се ядосва,когато казвам моята стая вместо нашата стая.![]()
Да
imam si samo moq staq no v neq postoqnno nqkoi mi se mota poneje tam e kompa..
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Имам да
+1Първоначално написано от BeBoNcHeTo
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!