.

Виж резултатите на анкетата: Имате ли собствена стая?

Гласували
570. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

381 66,84%
  • Не,деля я със сестра си/брат си

189 33,16%
Отговор в тема
Страница 5 от 16 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 377
    Град
    At the world's end
    Ми до преди 2 години делях една стая със сестра си, но сега спя горе (ние сме в мезонет), може да е по-малка, ама си имам комп, радио, даже и мивка с шкафче, и така. Направо супер!
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Ми аз мойта си я делкам с братчето ми :S определено щеше да ми е по-добре ако си беше само моя ама карай пак става

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    В една съм с брат ми...голяма досада е, ама кФо да прайш.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Да,имам и не я деля с никого

Град
    Na sedmoto nebe
    Имам си собствена стая,обаче я деля с котката

Мне,няма си моя,споделям я с приятеля ми.....

Имам собствена стая, но не изцяло... Щот наще са си присвойли няколко чекмедженца от секцийката... А понякога висят и на компютъра...

Град
    плд
    а такова да го няма майка ми влиза по час за да отиде на компа в 8 до 8.30 е тя на компа 30 минути и стигат и никой не влиза туку така в моята стая чука питам кой е и ако искамго пускам
    ,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек

Град
    Там,където мъртвите птици пеят...
    Като поразгледах малко темата и останах с впечатлението, че аз единствено деля стая с майка си и баща си А бих била щастлива да я деля със сестра ми, учудвам се, че някои се оплакват от това.Понякога си казвам, че ми е по-добре като има хора до мен, но ми става и тъпо, че никога не съм имала възможността да имам собствена стая и поне една вечер немога да остана сама Все пак човек има нужда да е сам понякога..

Imam si stai4ka i mn si q obi4kam Imam brat no toi si ima negova si.
    чiSта проба ragga muффin' и RаSта мЭдiтацIя...

Цитирай Първоначално написано от JivaRana
    Като поразгледах малко темата и останах с впечатлението, че аз единствено деля стая с майка си и баща си А бих била щастлива да я деля със сестра ми, учудвам се, че някои се оплакват от това.Понякога си казвам, че ми е по-добре като има хора до мен, но ми става и тъпо, че никога не съм имала възможността да имам собствена стая и поне една вечер немога да остана сама Все пак човек има нужда да е сам понякога..
    Със сигурност не си само ти просто не са писали всички, и аз до преди 4 години бях като теб. Но сега си имам собствена стая и не си представям какво щеше да е сега ако нямах... Знам, че е кофти, но поне като се изнесеш от вас след няколко години (може би) ще се чувстваш по-свободна от всякога.

за съжаление я деля с брат ми още от малка мечтая за собствена и още нямам но май...в края на тази година ще си купуваме нов апартамент и всеки ще си има своя просту толкова ще се радвам тогава :P

Ами аз отскоро живея в къща и си имам моя. Но съм свикнала още от малка,винаги е било така.

Имам си стая, но всеки влиза, когато си поиска и компа е при мен, а имам брат, който почти не става от него , поне най-после след един голям скандал не ми пипа нещата , беше ми омръзнало да знам, че съм оставила нещо на точно определено място, а като го потърся да не е там.
    Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.

Град
    Pays de la Loire
    Имам, да... И непрекъснато правя някакви промени

2 деца сме - момче и момиче, но всеки от нас си има собствена стая.

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Аз имам,но сестра ми обича да влиза в нея и само трябва да чистя след нея
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Нямам, а толкова много искам да имам...
    Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.

Цитирай Първоначално написано от dar4enceto92
    Имам си стая, но всеки влиза, когато си поиска и компа е при мен, а имам брат, който почти не става от него , поне най-после след един голям скандал не ми пипа нещата , беше ми омръзнало да знам, че съм оставила нещо на точно определено място, а като го потърся да не е там.
    И аз съм така
    Само че аз го набих..
    Обичай ближния,ближи обичния..

От Гъза в Устата - 6A Завинаги .

Град
    Л о В е Ч
    Цитирай Първоначално написано от MemoRieS
    Имам собствена стая, но не изцяло... Щот наще са си присвойли няколко чекмедженца от секцийката... А понякога висят и на компютъра...
    И наще са така.Ама сега ще си имам втора стая.Старата стая на баба ми ще я обновяват и ще ми я направят само МОЯЯ.Голям кеф.А пък и нямам нито брат нито сестра .

Голям фен Аватара на Yancheto
    Нем,нямам.Деля я с брат ми,което всъщост не ми пречи,но той много се ядосва,когато казвам моята стая вместо нашата стая.

Град
    София
    Да

imam si samo moq staq no v neq postoqnno nqkoi mi se mota poneje tam e kompa..
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Цитирай Първоначално написано от BeBoNcHeTo
    Имам да
    +1
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си