- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не вярвам че я има...
hi hora mi az sam se yverila 4e isitnska liobov nqma na tozi svqt ;( predi 5 meseca se vliubih v edno mom4e obi4ah go kazah my go a toi ne kaza ni6to i kaza 4e me obi4a samo kato priqtel ;((i nqmalo smisal da go obi4am a az naistina go obi4ah i prodaljavam d ago obi4am vse pat kato go vidq i se 4ystavm na sedmoto nebe no toi taka i ne mi otvar6ata na 4ystavta mi sled tova ve4e vidqh 4e isitnska liobov nqma i 4e nqma smisal da obi4a6 edin 4ovek da se pravi6 na glupak zaradi nego a toi........v zamnq da ti kazva mi iztrii me i ne razbira5 li 4e s men nqma da prejivee6 isiisnka liobov i taka o6te go obi4am daje my go kazvam no toi mi se smee v liceto ne isak da se vliubvam ve4e nikoga i isakm vi kaja i viwe da ne pravite tazi gre6ka be6e mi parviqt i posledniqt pat vkoito sam obi4ala istinski mom4e sega kogato ve4e razbrah 4e ni6to nqma da stame mejdy nas i moje da si osatnem priqteli na koeto az pak se radvam..... ilizam s mom4eta samo za razvle4eniq nqma istisnka liobov no ako vie naisitsina q sre6nete vi pojelavam da stee mnogoooo 6taslivi i syper mn da se radvate 4e ste q otrkili
AA vie kakvo mislite ima li q ?????
)
[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!
spored men tova koeto si izpitala e mn silno privli4ane edva li e lubov .... ne govori taka lubovta sa6testvuvai az q use6tam v momenta
![]()
пхахах..... и аз не вярвам да ти кажа![]()
МРАЗЯ надути...малки...гадни...злоб
Има истинска любов !!!
~!1912!~
Всъщносто може би е любов но в случея е несподелена любов-от това най боли повярвай да обичаш някой да е на 1 ръка разтояние и в същото време да знаеш че никога няма да бъде твой...наистина е много но просто трябва да се стегнеш и да гледаш напред рано или късно ще срещнеш истинската любов...
Напълно подкрепям!Понякога истинската любов е несподелена!Първоначално написано от GregoryHouse
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
вече година и нещо не мисля че има любов..явно просто не съм я изпитала.. нз
а иначе след като виждаш как се държи не се ли питаш дали този човек залсужава това което изпитваш към него?
mn gre6i6 ima q samo da q nameri6!!! a tova 6te stane rano ili kusno!!!!!Nezabravqi,4e za vseki vlak ima putnici![]()
Има я, ти си го обичала. Въпреки че е била несподелена си я изпитала. Не може човек от раз да срещне любовта на живота си. Много жаби ще целунеш преди да намериш принца. Гледай напред и се поучи от тази случка, няма какво друго да направиш
![]()
Поредната тема на един изстрадал човек ..
Разбира се, че я има ... направо ми излезнаха мазоли да го пиша това![]()
Да, има истинска любов и винаги ще имаПросто е въпрос на време и на късмет да я откриеш
![]()
Какво да направи момчето, че не те обича?
Да те лъже и да бъде с теб ли ?
Евалата, че не те е излъгал![]()
Аз съм обичала до сега две момчета .. и двете ме обичаха(едното е сегашното ми гадже и още си ме обича
) Такаче аз никога няма да се откажа да се влюбвам
Пък вие си имайте колкото си искате несподелени любови .. това не е достатъчно да те откаже да търсиш истинската любов
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ти не беше ли един изстрадал некъдърник от D2hackers ?! 100% си ти тъпо хитлеристко идиотче... тоя човек знаеш дет си го сложил на икона знаеш ли че виновен за смъртта на 50млн човека включително и стотици хиляди българи ?!?! Ебати тъпака си честно...или си с психически отклонения или си мног заблуден тъпак...Първоначално написано от Метоман
някой отгоре каза,че за всеки влак си има пътници... ок. има си пътници. обаче това може да са нежелани пътници. понякога получаваш неща, които не искаш и желаеш неща, които никога няма да имаш. така че тая работа с пътниците и влака не знам кого успокоява...
в моя живот има много пътници и всичките рано или късно изхвърчат през вратата...
абе ебало си е... кви пътници, кви пет лева... тва е смотано клише.
I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.
Това, че любовта е била несподелена нищо не означава.Не означава, че няма любов, просто ти не си я открила.