hi hora mi az sam se yverila 4e isitnska liobov nqma na tozi svqt ;( predi 5 meseca se vliubih v edno mom4e obi4ah go kazah my go a toi ne kaza ni6to i kaza 4e me obi4a samo kato priqtel ;(( i nqmalo smisal da go obi4am a az naistina go obi4ah i prodaljavam d ago obi4am vse pat kato go vidq i se 4ystavm na sedmoto nebe no toi taka i ne mi otvar6ata na 4ystavta mi sled tova ve4e vidqh 4e isitnska liobov nqma i 4e nqma smisal da obi4a6 edin 4ovek da se pravi6 na glupak zaradi nego a toi........v zamnq da ti kazva mi iztrii me i ne razbira5 li 4e s men nqma da prejivee6 isiisnka liobov i taka o6te go obi4am daje my go kazvam no toi mi se smee v liceto ne isak da se vliubvam ve4e nikoga i isakm vi kaja i viwe da ne pravite tazi gre6ka be6e mi parviqt i posledniqt pat vkoito sam obi4ala istinski mom4e sega kogato ve4e razbrah 4e ni6to nqma da stame mejdy nas i moje da si osatnem priqteli na koeto az pak se radvam..... ilizam s mom4eta samo za razvle4eniq nqma istisnka liobov no ako vie naisitsina q sre6nete vi pojelavam da stee mnogoooo 6taslivi i syper mn da se radvate 4e ste q otrkili AA vie kakvo mislite ima li q ?????)

[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!