.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Guest
    lele kolko mi olekna.. 1 4erti4ka... sega ostava samo da si zapi6a 4as pri ginekologa i taka mersi mnogo na vsi4ki seriozni {}

Guest
    [quote]
    lele kolko mi olekna.. 1 4erti4ka... sega ostava samo da si zapi6a 4as pri ginekologa i taka mersi mnogo na vsi4ki seriozni {}

Честито! Друго си е да ти олекне! Ще те помоля само след прегледа при гинеколога, да напишеш тук какво е станало, какво ти е казал лекарят. Ще следя темата, надявам се да споделиш как е минал прегледа! Сега спокойно и късмет! радвам се за теб

Guest
    [quote="Анонимко"]

Честито! Друго си е да ти олекне! Ще те помоля само след прегледа при гинеколога, да напишеш тук какво е станало, какво ти е казал лекарят. Ще следя темата, надявам се да споделиш как е минал прегледа! Сега спокойно и късмет! радвам се за теб
    macko dai ne6to skype ili mail molq te .. mnogo iskam da prodalja da govorq s teb

Guest
    Ако искаш пиши ми на поща: v_e_n_e_l_i_n_a@abv.bg

Guest
    Ако искаш пиши ми на поща: v_e_n_e_l_i_n_a@abv.bg
    Между буквите има долни черти, само да уточня!

Guest
    pisah ti..

test mili4ka ili riskuva6 da stane6 maika?

na kolko godini si?

Здравейте на всички....значи аз имам същия проблем,само че ми свърши преди 4 дена и от тогава правих секс с гаджето ми веднъж след като ми свърши 1 ден и един път днес вечерта....Проблемет е,че сега установих наличието на кръв и, като че ли парченца от лигавицата на матката....Прочетох темата и съм малко шашната....
    Чакам мнения и благодаря предварително

Здравейте на всички....значи аз имам същия проблем,само че ми свърши преди 4 дена и от тогава правих секс с гаджето ми веднъж след като ми свърши 1 ден и един път днес вечерта....Проблемет е,че сега установих наличието на кръв и, като че ли парченца от лигавицата на матката....Прочетох темата и съм малко шашната....
    Чакам мнения и благодаря предварително
    От какво си шашната? Ако си мислищ за бременност- това кървене се получава чак на около 8 дена след акта. А иначе може да си била в овулация или ако сте правили по-груб секс, да те е разранил...

Като цяло темата е старичка...за 20 дена авторката все е разбрала бременна ли е или не...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    какво стана на прегледа ?

Като цяло темата е старичка...за 20 дена авторката все е разбрала бременна ли е или не...
    Като цяло авторката разбра още в темата, че не е бременна, а темата се поднови така да се каже от питането на друго момиче, което има сходен проблем. Поне четете...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си