- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- кървене по-рано=бременна?
lele kolko mi olekna.. 1 4erti4ka... sega ostava samo da si zapi6a 4as pri ginekologa i takamersi mnogo na vsi4ki seriozni {}
[quote]
lele kolko mi olekna.. 1 4erti4ka... sega ostava samo da si zapi6a 4as pri ginekologa i taka mersi mnogo na vsi4ki seriozni {}
Честито!Друго си е да ти олекне! Ще те помоля само след прегледа при гинеколога, да напишеш тук какво е станало, какво ти е казал лекарят. Ще следя темата, надявам се да споделиш как е минал прегледа! Сега спокойно и късмет!
радвам се за теб
![]()
[quote="Анонимко"]macko dai ne6to skype ili mail molq te .. mnogo iskam da prodalja da govorq s teblele kolko mi olekna.. 1 4erti4ka... sega ostava samo da si zapi6a 4as pri ginekologa i taka mersi mnogo na vsi4ki seriozni {}
Честито!Друго си е да ти олекне! Ще те помоля само след прегледа при гинеколога, да напишеш тук какво е станало, какво ти е казал лекарят. Ще следя темата, надявам се да споделиш как е минал прегледа! Сега спокойно и късмет!
радвам се за теб
![]()
Ако искаш пиши ми на поща: v_e_n_e_l_i_n_a@abv.bg![]()
Между буквите има долни черти, само да уточня!Ако искаш пиши ми на поща: v_e_n_e_l_i_n_a@abv.bg
pisah ti..
test mili4ka ili riskuva6 da stane6 maika?
na kolko godini si?![]()
Здравейте на всички....значи аз имам същия проблем,само че ми свърши преди 4 дена и от тогава правих секс с гаджето ми веднъж след като ми свърши 1 ден и един път днес вечерта....Проблемет е,че сега установих наличието на кръв и, като че ли парченца от лигавицата на матката....Прочетох темата и съм малко шашната....
Чакам мнения и благодаря предварително
От какво си шашната? Ако си мислищ за бременност- това кървене се получава чак на около 8 дена след акта. А иначе може да си била в овулация или ако сте правили по-груб секс, да те е разранил...Здравейте на всички....значи аз имам същия проблем,само че ми свърши преди 4 дена и от тогава правих секс с гаджето ми веднъж след като ми свърши 1 ден и един път днес вечерта....Проблемет е,че сега установих наличието на кръв и, като че ли парченца от лигавицата на матката....Прочетох темата и съм малко шашната....
Чакам мнения и благодаря предварително
Като цяло темата е старичка...за 20 дена авторката все е разбрала бременна ли е или не...
какво стана на прегледа ?Първоначално написано от Анонимко
Като цяло авторката разбра още в темата, че не е бременна, а темата се поднови така да се каже от питането на друго момиче, което има сходен проблем. Поне четете...Като цяло темата е старичка...за 20 дена авторката все е разбрала бременна ли е или не...