- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам проблем
Имам чувтвото че тялото ми е дефектно,едно нещо между краката ми е около 3 педи,а като си стегна ръцете и някфи големи подутини изкачат,имат обиколка 60,някой може ли да ми каже какво е ?
Ти си мутант
П.П. Махни си бухалката от м/у краката.
Стига си се ебавал...
П.П Ако темате не е ебавка: Иди на лекар бе кух..
![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Сигурно..ама нали трябва да покажа колко съм злобна ..пък и тоя лично ме нерви..Първоначално написано от Technof@n
![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
баце ти си си истински мотант ве иди да ти го резнат можеда изленат два три соджука![]()
страдаш от рядка форма на затъпяване..лек няма..края е фатален..а тия израстаци,които забелязваш са признак,че се превръщаш бавно,но сигурно в ..кретенясал тъпунгер
Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
Ханна (•_●) каза: ne kon
Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х
1 vo idi na psihiatur, i ako toi ne pomogne idi da ti otrejut izrastuka....![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Няма няма..Първоначално написано от Technof@n
![]()
what??![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Първоначално написано от sexita
![]()
![]()
=D>
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
сън е просто сунуваш - не се притеснявай обикновенно физиологично действие !!Първоначално написано от MixXx
q spodeli kolko sm e ?![]()
Tva ne e 4ove6ko ti ne si 4ovek . Idi na veteriran moje da ti pomogne