.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Hybrid View

Glanzove i 4ervila v slu4aq sa izli6ni .. trqbva ti samo 1 balsam, a az ti prepory4vam tozi na niveq - 4erveniq - ima strahoten vkus i aromat, a ako tolkova ne moje6 da izleze6 bez da ima6 cvqt na ustnite ( ili pone taka izglejda 6tom iska6 glanc ili 4ervilo) dostaty4no e da si slaga6 kogato si u vas, a predi izlizane macva6 1 4ervilo, no za glanca neznam ... ot nqkoi glancove ustnite stavat na luspi4ki!

Еми за напукани устни най-доброто решение е възелин.. като бях малка постоянно така се напукваха и аз ги облизвах и ставаха ужас..да не говоря ... балсамите на Нивея са хубави као искаш да са с цвят вземи си с черешката има лек червеникав цвят сега го използвам и е много хубав та..от малак след тва дето съм приживяла а то страшно много е болезнено балсамчето винаги ми е в джоба и пред 10 мин се мацам като мания ми е нз..и за теб е добре винаги да имаш такъв защитен слой за да не се стига до други продукти

az polzvam ku4a marka balsam za usni za6toto i az imam tozi problem. na harmoniq - vaniliq -80 st.
    mn gotiinaaa pri4esskaaaaa

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от pri4eska
    az polzvam ku4a marka balsam za usni za6toto i az imam tozi problem. na harmoniq - vaniliq -80 st.
    Тези балсамчета ги ползвам от ааааадски много време и са просто чудесни - никфи Нивеи, никфи орифлейми и ейвъни (всичките съм ги ползвала за един или друг период от време). То неща - балсамче за около лев е просто магическо, два пъти да си намажеш напуканите устнички и веднага усещаш подобрение. Има с различни аромати (любимо ми е пъпеш) и наистина са прекрасни.
    Има ги и в аптеките, и в козметичните магазини.

Saatana vittu perkele hate crew!

ами при напукани устни не се слага гланц,а балсам!
    може да ги намажеш и с най обикновен крем,пак ще помогне

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    ами при напукани устни не се слага гланц,а балсам!
    може да ги намажеш и с най обикновен крем,пак ще помогне
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    az si slagam med daje v momenta sedq s med na usnite mi ...
    No matter where you go, there they are...

Вече са ти казали за четката за зъби и мъртвите клетки.
    Аз правя същото. След това задължително си слагам балсамче. Аз съм с едно на Lobello. Ползвам на тази марка балсамите от сигурно повече от две години и съм много доволна.
    И с мед можеш да ги мажеш, ако обичаш. Аз например не мога да го правя понеже медът ми е прекалено сладък и почва да ми се гади

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от {MooN_FloWeR}
    на мен лично балсамите на nivea ми помагат много и изобщо не са твърди и действат много бързо

+1

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

При мен се случваше същото мажех ги с вазелин(нещо подобно беше)и си слагах сух гланц на Nivea

Nivea или имаше един вазелин на Oriflame дето помага много мисля, че се казваше ''Нежна грижа'', в едно розово бурканче е Аз си ги слагам под гланца или червилото и ефекта е много добър, а може и вечер, преди лягане да слагаш балсам или малко мед на устните, много добре им влияе.
    Тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно!

balsam za ustni

Град
    Велико Търново

:)

Има едни обикновени балсамчета, които миришат на череша, портокал, пъпеш...много са евтини около 1лев, но са много хубави. Във всяка аптека ги има.

Ами...Сега ще ме помислите за старомодна,обаче аз се справъм по малко по-различен начин.Моите устни непрекъснато,ама нон-стоп бяха напукани.Изпробвах всички балсами и т.н. но не ми подействаха.Незнам защо.И преди няколко дена прочетох в един форум една рецепта.Удобно е,защото е достатъчно и 2-3 пъти в седмицата да си слагаш и не се бъркат некви супер буламачи.Значи една лъжичка кисело мляко я слагаш на една филия за да се отцеди водата.И няколко капки лимонов сок.Ако нямаш сложи мед.Разбъркваш го и си мажеш устните.Ако искаш вярвай но на мен ми подейства още от първия път и от никой балсам нямаше такъв ефект!Ако искаш опитай-това е от мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си