- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Напуканите устни
Вече става студено и моите устни веднага почват да се пукат въпреки,че си слагам гланц почти всеки ден.Много е неприятно,защото като се усмихна и веднага теква кръв и после стои грозно (някой казват,че било секси ама според мен не е).И така де въпросът ми е имали някви гланцове или червила подходящи за такъв проблем,защото съм чувала,че имало с витамини или нещо такова,но не съм много запозната.
Балсамите на Нивеа. Отиди в някой магазин и ги разгледай.
Точно на Нивеа балсамите не вярвамда ти помогнат! Прекалено за твърди и мазни, а на теб ти трябва нещо хидратиращо. Ако искаш купи си балсамчето на Голдън Роуз, струва около 2 лв, синичкото, много приятно ходратира, но много бързо свършва. Друго много подходящо за теб е балсамчето за устни на една бг фирма- мисля, че Хармония се казва- има различни плодови вкусове, евтино е- около левче, и е на вазелинова основа. Хубаво е да си мажеш устните с масло или с мед. Може от време на време да ги търкаш с четка за зъби- премахват се мъртвите клетки!
Когато имам същия проблем си слагам балсам за устни.Много помага. Колкото и странно да звучи си слагай и преди лягане, за да ти се омекотяват през нощта.След това на сутринта са много приятни...![]()
ШшШшт тОвА нЕ е За фСеКи...ГлЕдА нИ лУнАтА и МиГа уНеМяЛа..ТаКиВа ЦеЛуВкИ тЯ дО дНеС нЕ е ВиДяЛа..тОвА сЕ кАзВа сТрАсТ..Не ПоМнЯ кОя сЪм аЗ,Но зНаМ чЕ нЕщО сУпЕр Се СлУчВа МеЖдУ нАс...
на мен лично балсамите на nivea ми помагат много и изобщо не са твърди и действат много бързо
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
Аз ги харесвам балсамчетата на Нивеа. Аз сега си взех някакъв съвсем обикновен с алое, май е левче. Страхотен е, устните стоят мн привлекателни, а и усещането е приятно. То, в тези ветрове няма др спасение![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
И аз ползвам балсанче на Нивеа, но само като ежедневна грижа (без да са ми напукани устните), но в това време то определено не може да ми помогне. За това си взех крем "Здраве" и се мажа с него преди лягане. Жесток е - за 2 вечери мазане и устните ми напълно заздравяха. Ако искаш можеш да се намажеш и през деня де, но само ако ще си стоиш вкъщи, защото крема е гъст и стои катоо.... бяло червило и не е много подходящо за излизане
И аз ползвам балсамче на Нивея и съм много доволна. Този, който имам в момента е в аромат на пъпеш и е много приятен. Ползвам го от доста време и все още има (искам да кажа че не свършва бързо) Моя изопщо не е твърд, много си е мекичък и леко мазен, но на мен така ми харесва.Препоръчвам ти го... Дано бързо се справиш с проблема
![]()
Еми и аз съм същата,а като бях малка постоянно бах с напукани устни и ги облизвах и ставаше 1000 пъти по-зле,така че използвам балсамче и ми помага и възелина също върши чудзесна работа.![]()
Балсамчетата на Leocrema и Nivea са най-хубавите! \/
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
На мен много ми помагат балсамчетата на НивеаА може и вечер преди да си легнеш да се мажеш с някакъв крем за лице или крем Здраве също помага
![]()
Аз ползвам балсамите за устни на Нивеа.
<3 ^^
Az pak ve5er kato zi izmiq zabite si minavam i ustnite s 4etkata i posle sladam edno balsam4e (ne mu znam imeto ot aptekata e mai 4e 1 lev4e) i na sutrinta ustnite mi sa mn qki i izob6to ne se napukvat
аз си купих едно от орифлейм казва се нежна грижа.струва 11.90 ама сега беше на промоция то е само 15мл.ама мойже да ти стигне за цяла година защото трябва по много малко
Аз съм много доволна от балсамите на Нивея.Препоръчвам ти ги![]()
Купи си най-обикновен балсам за устни от аптеката.Струват 1.00-1.20 - зависи от аптеката и се мажи с мед.А тия червила и гланцове дето са за напукани устни изобщо не помагат.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
аз използвам балсама на нивея PEARL & SHINE и ми помага
Тва с меда задължителноПървоначално написано от Chr!sSie
А за балсама можеш да си вземеш на Ейвън.Определено действат
![]()
И аз съм за Ейвън. Освен меда и другите неща, които ти казаха, според мен е хубаво да си носиш балсанмчето винаги с теб и когато почувстваш устните си сухи, да си сложиш. Може да е по 15 пъти на ден, стига да се чувстваш добреПървоначално написано от sladku_bebzi
![]()
докато си вкъщи си мажи устните с Вазелин,стават мн мекички и наистина на мен ми помогна миналата зима![]()
няма любов